Įkraunama...
Įkraunama...

tikriausiai paliksiu vyra

Oi, negaliu, nu ir prisižvengiau nerealiai lotuliukas.gif Vyras į Kiniją išvažiavo - skirsiuosi lotuliukas.gif

Jei tik tiek, tai pasakysiu, jog vargšas tas tavo vyras.
Pasakysi, jog pyksti, kad tau melavo. O aš pasakysiu, kad nei vienas melas nebūna be priežasties.

O jau baltic girl kai pavarė, tai toks jausmas, kad jinai Kinijoje dabar su žvake paskui autorės vyrą laksto, kai tas vaikus ar mergas ten čikibrikina lotuliukas.gif

Skyrybos yra labai rimtas sprendimas. Tam turi būti RIMTA priežastis
Atsakyti
mes pazistami apie 2 metus is viso..na,jis siaip labai geras vyras buvo..labai rupinosi manimi ir vaiku..nezinau,kas jam cia uzplauke..As prisipazinsiu,esu tikrai truputi perdetai pavydi blush2.gif gal tai ir isprovokavo jo mela..nes as daznai sakau - jei tu taip darai,tai ir as taip padarysiu..gal prisibijojo,kad ir as su drauges nusoksiu kur i praha smile.gif bet kazkaip nezinau..reikia kaip nors pralaukti tas kelias dienas kol gris,o tada jau kibsiu i skvernus schmoll.gif
Papildyta:
o tai kaip tu,smurka,tokiu atveju elgtumeis..juk nepraleistum visko lyg niekur nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fida @ 2006 08 15, 21:26)
o tai kaip tu,smurka,tokiu atveju elgtumeis..juk nepraleistum visko lyg niekur nieko unsure.gif

Be jokios abejonės, nepraleisčiau, manau, kad ir supykčiau nerealiai bash.gif: Bet tam yra pokalbiai. Jei jis kažkada apie savo kelionę buvo puse lūpų užsiminęs, o realų faktą nuslėpė, man labiausiai rūpėtų, kodėl jis tai padarė. Minėjau, jog nei vienas melas nebūna be priežasties. Meluojama, kai norima nuslėpti savo kiaulystę, meluojama ir tada, kai kitas tiesiog priverčia tai daryti - na, susierzina nuo tiesos ar dar kas nors.

Jei važiuoja verslo reikalais, tai įrodys. O visa kita galima aptarti vakarojant prie vyno taurės. Svarbiausia, tada būti ramiai, blogas emocijas palikti nuošaly.

Matai, idealų nebūna. Šeimyninis gyvenimas susideda iš daugybės kompromisų. Besąlygiškai tave palaikyčiau, jei sakytum, jog skiriesi, nes vyras geria, tave daužo, ar savo uodegą nesislėpdamas svetimuose ežerėliuose mirko. Dėl viso kito galima susitarti, nei jis tau auksinis, nei tu jam. Tad reiks prie kažkokių jo ydų ir prisitaikyti
Atsakyti
Jei esi pavydi ,tai ir kentėsi visą gyvenimą.Nesvarbu,ar šitas,ar kitas vyras bus.Šitas turi daugiau pinigų -į Kiniją važiuoja,kitas gal turės mažiau-per dažnai į kitą miestą vietoj važinės ir t.t.
Grįš tas Tavo vyras.Aš tavo vietoje pasiskambinčiau ir taktiškai pabandyčiau su jo tėvu pakalbėti.Manau,vyras suprastų ir nepyktų,jei ten nieko blogo.Na,o jei meluoja,tai ar taip ar taip jau nė šis nė tas.Visi vyrai apgaudinėja.Susirasi kitą,tai dar prie viso to,žiūrėk ,ir tavo vaiko gali nemylėti,KAS LABAI DAŽNAI BŪNA.o ČIA ,RAŠEI,KAD RŪPINASI JUMIS,VAIKELĮ MYLI.Nes karštakošiškai išdraskyti viską yra labai lengva.Tik klausimas-kam nuo to bus lengviau.Kitas dalykas būtų,jei pinigus iš namų neštų,pusryčiams pietums ir vakarienei į kaulus gautum,gertų ir pan.
Atsakyti
as taip ir darysiu..dabar palauksiu,nusiraminsiu..ir jei grizes neparodys normaliu irdymu-sutarciu su kinietiskais stampais tongue.gif tada bus negerai..
tiesiog nesuprantu,kodel tada melavo.Juk si karta pasake - man reikia skristi i kinija..tai kodel nepasake praeita karta g.gif juk jei su kokia pana ten skrenda,tai ir si karta galejo nuslepti. Na,reikes ilgu pokalbiu,manau. unsure.gif
Atsakyti
Mano manymu, melo šeimoje būti negali. Reikėtų leisti vyrui tai suprasti. Bet skirtis irgi kol kas nėra dėl ko. Tiesiog reikia pasikalbėti, išsiaiškinti, kas ir kaip.
Perdėtas pavydas žmogų žemina. Juk neturi įrodymų, kad jis turi kitą. Pati sakai, kad melą galbūt esi išprovokavusi pati. Tikrai patarčiau kitąkart nuvažiuoti kartu su juo. Tik tegu tai neatrodys kaip bandymas jį sekti, tiesiog tegu tai bus proga pabūti kartu.
Atsakyti
tai va,kad as nemoku vokiskai..as su vyru angliskai - lietuviskai bendraujam.Tad,kai jis man paskambino supratau tik tiek,kad jis klausia kur mano vyras..o as pasakiau tik "nein" smile.gif po to klausiau vyro - kaip cia yra,kad su jais bizni darai,o tevas nieko nezino kur tu.Atsake - pasakiau,kad i kinija vaziuosiu,bet tikslios datos kada butent nesakiau ..tai va..galvosukiai kazkokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fida @ 2006 08 15, 21:49)
tai va,kad as nemoku vokiskai..as su vyru angliskai - lietuviskai bendraujam.Tad,kai jis man paskambino supratau tik tiek,kad jis klausia kur mano vyras..o as pasakiau tik "nein" smile.gif po to klausiau vyro - kaip cia yra,kad su jais bizni darai,o tevas nieko nezino kur tu.Atsake - pasakiau,kad i kinija vaziuosiu,bet tikslios datos kada butent nesakiau ..tai va..galvosukiai kazkokie verysad.gif

Bet aš vis tiek nesuprantu, kodėl tavo vyras tą kelionę nuslėpė? O gal net ir nenuslėpė, tik laukė tinkamos progos apie tai pasakyti?

Aš asmeniškai, jei žinočiau, kad dėl mano kelionės kils skandalas, diedą apie ją informuočiau tik skrydžio išvakarėse. Nesvarbu, kad bilietas prieš du mėnesius nupirktas. Jei yra galimybė paranojinių skiedalų apie tariamą neištikimybę klausytis kelias valandas, kurių velnių jų klausytis du mėnesius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 15 rugpjūčio 2006 - 21:57
QUOTE(fida @ 2006 08 15, 21:15)
na,jis ir sako,kad va sunku kinijoj siaip tel susitarti - geriausia ten nuvaziuoti ir paciam prekes pamatyti,nes siaip is akies uzsakineti  g.gif

Tariantis visada atsiuncia nemokama pavyzdi, tam nereikia vaziuoti.

QUOTE(Smurka @ 2006 08 15, 21:22)
O jau baltic girl kai pavarė, tai toks jausmas, kad jinai Kinijoje dabar su žvake paskui autorės vyrą laksto, kai tas vaikus ar mergas ten čikibrikina lotuliukas.gif

Na as truputi gaudaus kaip kinieciai apie bizni galvoja, vyras siuo metu uzsiima, tai galiu pasakyt, kad man cia atrodo arabai mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprasčiausiai nematė prasmės sakyti ir viskas.Būna taip.Jis juk vyras.Mes,moteriškės,tai sąžinės įsikūnijimai biggrin.gif .Kas biskį,tuoj reikia pasakyti.O jiem pasaulis truputį iš kitos pusės atrodo. biggrin.gif
Jei pirmą kartą su kuo nors skrido,tai kitaip nebus.Juk gryžo.Niekas nuo to nepasikeis,kad savo ląsteles naikinsi.Labai tave suprantu.Sėdėti vienai su vaiku,pririštai prie namų iš tiesų labai sunku.Tai ir mintys į galvą durnos lenda.Ir reaguoji į viską jautriau,nes kaip būna sunku,tas žmogus,kurio ranką ant peties norėtum tuo metu jausti,jos neuždeda.
Gal būt tavo vyras pratęs daug važinėti.Tai jam tai paprastas dalykas,niekuo neytatingas.O tau atvirksčiai.Tiesiog gyvenk.Ir pažiūrėk,kas toliau bus.O tu galvoji,kad jei jau vyras pasako,kad važiuoja ir kada gryš tai jau nemeluoja?Ojai,ir dar kiek būna.Gali nesąmonių prikrėsti ir vietoje,kad ir iš kirpyklos namo gryždamas biggrin.gif
Atsakyti
baltic_girl jis sako,kad iesko gamyklos,kuri tas prekes pigiau pagamintu g.gif as nieko nenusimanau apie tai,todel is tikruju jis gali mane mulkinti kiek tik nori apie ta kinieciu versla..na,bet palauksiu as tu ataskaitu,tada ir isvadas darysiu.. Nors dabar jau rekiau i tel,kad nebeliko pasitikejimo,tai kaip as su juo busiu - sunku bus tiketi viskuo ka jis pasakys schmoll.gif
Atsakyti
Gamyklu ieskojimui yra didziausi portalai internete, nezinau ka reiketu gaminti, kad apsimoketu paciam ieskotis g.gif Be to, jam turbut reiktu vertejo, nes kinieciu anglu kalba net US gyevnanciu doh.gif Patikek. Nezinau jusu galimybiu, bet jei sakai vyras kazka uzsake su sunaus logotipu, itariu prekes mazos, na nera masina surinkinejama, tai nematau niekaip logikos kaip tokios keliones atsiperka kai net nebutina vaziuoti...

As esu is tu itariu zmoniu, kurie baisiai nemegsta buti mulkinami, ir tikrai neieskau blogumo tavo vyre. Sakau, gal jis keistas ir tiek... Tieisog mano galvai tai iskart kazkuo nesamoningu kvepia, ir nezinau tikros priezasties, tad kaltint ir juolab svetimo negaliu, bet jei man pasakotu tokias istorijas tai sakyciau nemeluok ir klok teisybe, kokia ji bebutu.
Papildyta:
Tiesa, del sutarciu, tai ju gali ir neklasut, Kinijoj jos jei ir yra, Europoj siaip jau nieko nereiks. As daugiau ziureciau i saskaitas ir pan., pagaliau ta gali paziureti banke jei yra internete.
Atsakyti