Įkraunama...
Įkraunama...

tikriausiai paliksiu vyra

tai va..pabandysiu nusakyti trumpai istorija..mano vyras yra vokietis..mes vede 1,5 metu turim 5 men.sunu. Jis sia vasara isvaziavo i teviske aplankyti tevu o as likau su vaikuciu.Nenorejau trenktis toliausiai,maitinu dar..na , leidau vienam vaziuoti. Siaip jis is manes reikalauja daug..visur,kur einu jam pranesu ir t.t..kai jis buvo isvykes isvaziavau i palanga vienai dienai,bet jam pranesiau,kad vaziuoju.Kai jis grizo i lietuva netycia kisenej radau bilieta i kinija blink.gif paklausiau is kur bilietas..jis pradejo prisiekineti,kad cia tik rezervacija..bet as nesu kvaila - yra data,stampas ir t.t..na,prisipazino,kad su tevu daro versla ir reikejo vaziuoti i kinija prekiu.. blink.gif o tai pasakyti man nereikejo? Tada pradejo lementi,kad mes buvom apsipyke tuo metu ir jis nenorejo manes erzinti sakydamas apie ta kelione. Dabar jis vel ten isvaziavo..Man paskambino jo tetis,klausia kur mano vyras..as sakau kinijoj..nesuprantu kaip jei jie daro bizni,jei vienas nezino ka daro kitas g.gif ir kiek prisimenu mes tikrai nesipykom pries jam isvaziuojant tad nereikia man meluoti,kad jis apie kelione nepasake tik del konfliktu..labai supykau..nebezinau,kaip reaguoti,esu karstakose - paskambinau jam ir pasakiau,kad nebegaliu juo pasitiketi todel skiriuosi.Tevai mane vadina kvaile..gal tokia ir esu,bet nepakenciu tokiu nesamoniu seimoje verysad.gif noreciau isgirsti kaip jus tokioj situacijoj elgtumetes schmoll.gif
Atsakyti
Naaa, jei tai buvo nekalta kelionė verslo reikalais, tai kam melavo, kad tai tik rezervacija? O jo tėvo apie verslą paklausti negali?
Manau, vertėtų sulaukus vyro ramiai (RAMIAI - kol jis išvažiavęs, kaip tik spėsi apsiraminti) pasakyti, kodėl manai, kad jis tau meluoja. Tegu pasiaiškina, o tu iš jo elgesio matysi, ar galėsi juo pasitikėti. Tada ir nuspręsi.
Atsakyti
as jo klausiau,kodel melavai,jei tai tik nekalta verslo kelione..jis pasake,kad nenorejo pykciu,nes as esu labai pavydi.Na,siaip mes koki men pries kelione kalbejom apie tai - jis pasake,kad gal jis vaziuos i kinija..as pasakiau,kad jei man ka nors parvesi tada vaziuok blush2.gif bet vistiek tikejau,kad jis man apie tai pasakys..nesuprantu,kodel reikia slepti..pries grizima is kinijos man pasake,kad eina i ligonine ir jo tel nedirbs,nes ten negalima naudotis telefonais.O is tikruju skrido namo blink.gif tai kam meluoti? nesuprantu as..
Atsakyti
Maciau laida apie sekso turistus i Azijos salis. Vyrai vaziuoja ne tik su moterim pasilinksminti, bet su vaikais verysad.gif Buvo didelis reportazas apie tai. Nezinau, ka veikia tavo vyras ten, bet gal ir tu nenorek zinoti. Kad biznio nieks taip nedaro tai aisku, tegul nepucia miglos i akisir nesileisk itikinama jo blevyzgom...
Atsakyti
Oi žinau kaip yra nemalonu kai vyras meluoja. Patikėk. Bet kam čia Tau taip smarkiai reaguoti ir galvoti apie išsiskyrimą. Dar visko jis per bendrą gyvenimą pridarys. Nuo jo pabėgtum, tai gal dar ant "geresnio" užlėktum. Jeigu tik šeimą išlaiko, tai kol jis būna išvažiavęs džiaukis gyvenimu. Nes ir jis ten Kinijoje turbūt džiaugiasi. O kai paaugs vaikas, tai jam nieko nežinant paimk ir išvažiuok pvz. į Kubą su draugėm palakstyti.
Atsakyti
Idomiiai reaguojate ax.gif As su tokiu issiskirciau ir gerus alimentus prisiteisciau, dar sau islaikyma. Siais laikais nereikia su zmogum gyventi, kad islaikytu. Kam kenteti toki zmogu pazinti, dar miegoti kartu ir kokiu zarazu uznes, kam to reikia. Sunku mylint, bet tokie dalykai jausmus uzmus, o laiku isejus nors savigarba ir savo verte galima issaugoti.
Atsakyti
na,dabar tai jau tikrai skirsiuosi,kai jusu komentarus perskaiciau blink.gif

siaip vyras skambino neseniai,sake,jei netikiu -parves irodymus,visas saskaitas uz prekes,tipo prekems sukurtas logotipas su musu sunaus vardu..nezinau,bijau,kad neisiskirciau su zmogum,kuris nieko bloga nedaro..bet kaip issiaiskinti.. schmoll.gif
Atsakyti
Tuomet aiskinkis, bele tik jis nori kalbetis, irodymus irgi visus perziurek. Nepraleisk sanso. Gal jis tikrai keistas ir tiek, kad taip slapta viska daro. Jei tik nori sneketis - tai pirmyn, neklausyk musu.
Tik is patirties turiu pasakyt, kad Kinijoj nera taip lengva bizni daryti. Ustrunka daug laiko viska susitarti, nevaziuoja zmones siaip na ura. Daugeliu atveju galima viska gauti isvis be keliones i Kinija. Ir jei didelis prekiu kiekis - kinieciai ir atsius nemokamai, taip kad nepatikek vien isvydus prekes, kurias jis galejo gauti ir kitaip... Juolab keista, kad jos atkeliavo is paskos g.gif Jam nereikia buti Kinijoj kuriant logotipa, ta galima padaryt per kompiuteri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 15 rugpjūčio 2006 - 20:56
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 15, 21:40)
Idomiiai reaguojate ax.gif As su tokiu issiskirciau ir gerus alimentus prisiteisciau, dar sau islaikyma. Siais laikais nereikia su zmogum gyventi, kad islaikytu. Kam kenteti toki zmogu pazinti, dar miegoti kartu ir kokiu zarazu uznes, kam to reikia. Sunku mylint, bet tokie dalykai jausmus uzmus, o laiku isejus nors savigarba ir savo verte galima issaugoti.


Kiekviena daro pagal save (gal kitoms mano požiūris visai netinka). Be to dar juk neaišku ką jis ten iš tikrųjų veikia.Turbūt visas mus vyrai apgaudinėja (kaip ir mes po truputį juos tongue.gif ).Tik vienas mažiau, o kitas daugiau. Kuo šventesnis atrodo, tuo didesnė tikimybė, kad kažką mums rezga už nugaros angel_not.gif Manau, kad neverta vyro per daug klausinėti ką jis išvykęs veikia, vis tiek teisybės nepasakys. Kuo labiau remsi prie sienos, tuo daugiau erzinsis ir meluos.
Atsakyti
LABAS
GAILA KAD NEPRISIMENU RASYOJOS PAVARDES,BET JOS KNYGA DABAR KAIP TIK VAGOS KNYGYNUOSE , TAI AIRIU AUTORE, SULAU PERKAITYTI " FRANCESKOS VAKARELIS" TAI TAVO ISTORIJA, APLAMAI GALBUT TAI PADES TAU.
PATI NEZAU,KA DARYCAIU, TIRIAUSIU PYKCIAU NERAELIAI,BET KAS PYKSTA TAS NETEISUS,NESKUBEK, AS PATARIU NESKUBET,ISEITI VISDA SPESI,PABANDYKI ISIASKINTI KAS JI, JEI JIS JA TURI,AS BANDYCAIU ASVO VYRA SUSIGRAZINTI ,NEZINAU KAIP, BET NEATIDUOCAIU KITIA,O TU NORI JI PADOVONOTI.
Atsakyti
na,jis ir sako,kad va sunku kinijoj siaip tel susitarti - geriausia ten nuvaziuoti ir paciam prekes pamatyti,nes siaip is akies uzsakineti g.gif
jei jis turi kita..nezinau..labai noreciau tai suzinoti,bet neisivaizduoju kaip..durna as,galejau dabar lione dabar vaziuoti su juo..lyg ir siule puse lupu..bet va..kazkaip galvoju,ka as ten veiksiu,nes jis sake i kazkoki maza miesteli vaziuos,kur "gamykla" yra..nezinau,bet man atrodo,kad as kazkokia "rozinius akinius uzsidejus",nes dar mastau,gal jis nieko ten nedaro verysad.gif
Atsakyti
O kiek laiko jūs pažįstami? Kiek laiko bendravot iki vestuvių? ax.gif Kažkaip man atrodo, kad nelabai gerai pažįsti tą žmogų.
Keista, ištikrųjų, kad jis tau meluoja. Bet tavo vietoj nieko dar nespręsčiau. Palauk jo, apsiramink ir, aišku, rimtai su juo pasikalbėk. Apie skyrybas dar tikrai negalvok schmoll.gif Suspėsi.
Atsakyti