Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(elge @ 2006 08 23, 22:28)
Klaustukus dėl peizažo vasariškumo galima būtų pridėti prie daugelio nuotraukų  ax.gif Bet nematau reikalo dėl to jaudintis - juk balsuojant galima rinktis nuotraukas, kurios atrodo vasariškiausios  mirksiukas.gif

Tai daug jų gali būti su klaustukais - saulėlydžiai, jūra ir t.t., bet medžiai žydi pavasarį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors nuotraukytė man labai graži thumbup.gif
Atsakyti
g.gif Nesuprantu, kodėl nepatvirtina mano, įdėtos prieš tris dienas, nuotraukytės??? Dydis tikrai geras. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 08 23, 17:06)

graži, bet kažkaip nelabai tikra g.gif ?

Atsakyti
Dėl langelių nuotraukoje: išsiaiškinome su nuotr. autore, kad ši foto buvo labai mažinta su "ACD Photo Enhance. Galbūt programėlė kalta g.gif Kai sumažinsim kitaip, nuotrauką pakeisim ir viskas bus OK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryteb @ 2006 08 23, 22:52)
g.gif  Nesuprantu, kodėl nepatvirtina mano, įdėtos prieš tris dienas, nuotraukytės??? Dydis tikrai geras. g.gif

reiškia neatitiko temos pavadinimą gal; aš irgi jau bandžiau prikabinti 3 nuotraukas, bet schmoll.gif (man tai tos nuotraukos tiko, o verysad.gif ir daugiau net nebandysiu user posted image); tai manau tau reikia paieškoti kitą nuotrauką, be to laiko dar turi; sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 08 24, 07:38)
QUOTE(elge @ 2006 08 23 @  17:06)

Dar viena nuostabi nuotrauka:
http://www.supermama...053_0008397.jpg

Man šita kažkodėl abejonių nekelia smile.gif Spėju, kad gali būti šiek tiek pašviesinta, bet tai juk būtų elementarus taisymas, o ne efektas. Vakaro ar ankstyvo ryto šviesoje nerealių vaizdų būna 4u.gif

O jeigu tai būtų gražiausių debesų konkursas, tai būtų tikrai problema išsirinkti gražiausius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 24 rugpjūčio 2006 - 10:50
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 08 24, 09:55)
reiškia neatitiko temos pavadinimą gal; aš irgi jau bandžiau prikabinti 3 nuotraukas

O ką 3 nuotraukas galima į konrsą siųsti? Aš galvojau, kad tik vieną... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 08 24, 11:33)
O ką 3 nuotraukas galima į konrsą siųsti? Aš galvojau, kad tik vieną...  g.gif

Taip, tik vieną. Mama Tania siuntė po vieną, bet visos netiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 08 24, 11:48)
Man šita kažkodėl abejonių nekelia  smile.gif  Spėju, kad gali būti šiek tiek pašviesinta, bet tai juk būtų elementarus taisymas, o ne efektas. Vakaro ar ankstyvo ryto šviesoje nerealių vaizdų būna  4u.gif
O jeigu tai būtų gražiausių debesų konkursas, tai būtų tikrai problema išsirinkti gražiausius smile.gif

man tą valtis atrodo į paveikslėlį dirbtinai įpeistinta g.gif Bet gal aš ir klystu (nesu juk profesionalė)

QUOTE(Natali @ 2006 08 24, 12:33)
O ką 3 nuotraukas galima į konrsą siųsti? Aš galvojau, kad tik vieną...  g.gif

doh.gif ne taip parašiau blush2.gif aciuks.gif , Samanta, pataisė mane blush2.gif
Atsakyti
Man ta faina kur traku pilis nakti :tyla pries audra... ir siaip daug labai fainu yra, sunku isskirti kelias
Papildyta:
QUOTE(Zanetab @ 2006 08 22, 19:18)
Na šitoje nuotraukoje dangus kažkoks netikras, ar čia tik man lyg nežymiais langeliais rodo  g.gif  blush2.gif

NU jau kaip man juokinga! Tikriausiai neturit ka veikti, jei su padidinimo stiklu kiekviena nuotrauka tyrinejat! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 08 24, 20:27)
NU jau kaip man juokinga! Tikriausiai neturit ka veikti, jei su padidinimo stiklu kiekviena nuotrauka tyrinejat!  doh.gif

nereik nei padidinimo stiklo, nei akinių, tik atsimerkus pažiūrėk bigsmile.gif
Atsakyti
Paspauskit CTRL + F5 mygtukus ir tada pažiūrėkit 4u.gif Kad ir su padidinimo stiklu lotuliukas.gif
Atsakyti