Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

Noreciau pasakyti ir savo nuomuone: NUSIBODO MAN TAS VEZIMAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
GRACO vezima(kartu su kedute) pirkau pries 7 metus, juo naudojosi dvi mano merginos. Treciajam leliukui taip noretusi naujo, daug lengvesnio vezimuko, bet senasis taip istikimai tarnauja ir nesiruosia trauktis... thumbup.gif

Sios firmos turim ir manieza bei supynes sakyciau labai kokybiski daiktai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 11 sausio 2007 - 16:52
jau beveik 4men naudoju deluxe (jav modelis) labai patenkinta. susilanksto lengvai, nesnkus, su kedute, gera medziaga. kadangi ratukai plastmasiniai, truputeli barska vaziuojant senu asfaltu - bet mano vaikuciui tai patinka, iskart uzmiega:)
Atsakyti
Jus man paaiskintik jaunai ir nepatyrusiai biggrin.gif kai tie Grako vezimai ar tik sedimi? Ar jie issitiesia ir ten galima gulinty leliuka vezioti? Gal aiskiau bus jei paklausiu ar galima naujagimi vezioti jame? Ar patogu? Nes as paziurejau fotkes tai man susidere toks vaizdas, kad jie sedimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2007 02 28, 14:06)
Jus man paaiskintik jaunai ir nepatyrusiai  biggrin.gif  kai tie Grako vezimai ar tik sedimi? Ar jie issitiesia ir ten galima gulinty leliuka vezioti? Gal aiskiau bus jei paklausiu ar galima naujagimi vezioti jame? Ar patogu? Nes as paziurejau fotkes tai man susidere toks vaizdas, kad jie sedimi  blush2.gif

as tai savo veziojau... tuose universliuose visuose yra gulima padetis. mes dabar turim mosaica, tai jame nera visai gulimos.
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2007 02 28, 13:06)
Jus man paaiskintik jaunai ir nepatyrusiai  biggrin.gif  kai tie Grako vezimai ar tik sedimi? Ar jie issitiesia ir ten galima gulinty leliuka vezioti? Gal aiskiau bus jei paklausiu ar galima naujagimi vezioti jame? Ar patogu? Nes as paziurejau fotkes tai man susidere toks vaizdas, kad jie sedimi  blush2.gif

priklauso nuo modelio
musu lelius geguze gime, tai veziojau nuo pat gimimo tiesiog vezime be jokio lopsiuko idedamo- yra pilnai gulima padetis, o pakojis dar iki buomelio uzsikelia ir tada visai uzdaras toks kaip lopsiukas gaunasi. Man buvo labai labai patogu.
Graco quatro tour turime, bet jau tuoj pardavinesime, nes nenori maniske vaazinetis vezime
Atsakyti
nu gal kas nors patars, turim Graco Deluxe (berods) vezimeli pirkta 2005m. pribrendo reikalas ji isskalbti blush2.gif biggrin.gif viska, ka norejom, nuemem, isskyrus pirkiniu krepsi, kuris tvirtinasi vezimo apacioj. ar tai is visos imanoma??? g.gif nes siaip tai tos knopkes yra, tipo gali atsegt (kazkam tai g.gif ), bet nuo pacio remo man nedaena, kaip nuimt, vyras irgi ziurejo, jokiu varztu, kuriuos butu galima atsukt, neranda.

vezimas toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 20 kovo 2007 - 21:47
Gaziulka, nusiima tas pirkinių krepšys mirksiukas.gif . Tuoj pabandysiu papasakot..

Pirkinių krepšys yra pritvirtintas ant tokio vamzdžio, tai abiejuose vamzdžio galuose yra toks "pypsiukas" (mažas išlindęs metalinis taškiukas), kurį reikia įspausti abiejuose šonuose ir ištraukti visą tą vamzdį. O paskui jau lengvai ir visa medžiaga nusiims mirksiukas.gif
Kai išskalbsi, tai analogiškai: pirmiausia uždedi medžiagą, o paskui tuos vamzdžius į vietas įstatai ir užfiksuoji, kad tie "pypsiukai" į savo vietas įsistatytų.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 21 kovo 2007 - 07:56
ir man reikia patarimo, mielos moteriskes, 4u.gif ruosiames pirkti graco vezimuka, tik va teko girdeti neigiamu atsiliepimu - atseit su tokiais mazais ratukais sunku vaziuoti per smeli ar miske (o norisi kaip visiems Lietuviams vasara prie juros nuvaziuot su mazule). Dar kad sunku vezti Graco Mosaic uz vienos rankenos. Patarkit, ar tinka sie vezimukai vazinejimui gamtoje ? ir dar gal kas susiduret su Graco Trekko (toks triratis dideliais ratukais) http://www.karolis.l...re&iProduct=134
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 03 26, 09:35)
Nu negi niekas su Gracais per smeli nevazinejot ?  g.gif negali buti kad sie vezimeliai neturi jokiu trukumu  blink.gif

Pas mane buvo Graco Deluxe, tai pajury pravaziuodavau per smeli. Bet Mosaic ratukai mazesni, tai nezinau ar pravaziuotum unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 03 26, 14:43)
Nu va  4u.gif aciu uz atsakyma. Man irgi pasirode Mosaic ratukai visai mazuciai. ... unsure.gif hmm

Pas mus Mosaic ,tai per smeli nesiau ,per zole irgi sunkoka ax.gif .Bet ar kasdien taip vazinesit?.... Ir su viena ranka sunku pastumt.... blush2.gif Bet + daugiau nei -.O be to kiekvienas vezimas turi ir to, ir ano.... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vezima gali matyt sios temos 5 psl virsuje, per smeli jis vaziuoja sunkiai, bet kiek ten ir reikejo - iki kopos, kur prisesdavom, panesdavom, jeigu grynai pajuriu nori eit, tai per ta puresni smeli panesi, kur lygus ir sudrekes pats lengvai vaziuoja. Per miskus mikliai vazinedavom mirksiukas.gif visumoj man jis patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 27 kovo 2007 - 22:22
As norejau pasiteirauti kas turit Dekuxa, ar ratai barskalai?na ziuriu naujausi vezimukai turi guminius ratrukus o ir parduotuvej pavazinejus minkstai vaziuoja,O kaip na aplamai ar minkstai vaziuoja ax.gif
Atsakyti