Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 22:43)
As norejau pasiteirauti kas turit Dekuxa, ar ratai barskalai?na ziuriu naujausi vezimukai turi guminius ratrukus o ir parduotuvej pavazinejus minkstai vaziuoja,O kaip na aplamai ar minkstai vaziuoja  ax.gif

Nelygiu keliu vaziuojant ratai barska unsure.gif Mano dukrai is pradziu labai nepatiko tas barskejimas, bet po to apsiprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2007 04 23, 08:41)
Nelygiu keliu vaziuojant ratai barska unsure.gif Mano dukrai is pradziu labai nepatiko tas barskejimas, bet po to apsiprato  biggrin.gif

Nu as turejau sportinuka Graco irgi barskejo bet va ziurinejau naujausius deluxus ju ratai grynai is gumos juodi visi, va idomu sitie barska ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 03 27, 23:14)
Pas mus Mosaic ,tai per smeli nesiau  ,per zole irgi sunkoka ax.gif .Bet ar kasdien taip vazinesit?.... Ir su viena ranka sunku pastumt.... blush2.gif  Bet + daugiau nei -.O be to kiekvienas vezimas turi ir to, ir ano.... rolleyes.gif

na as tai dabar pavazinejus manau vietoj mosaic'o perg pergo pliko p3 pirkciau, kazkaip man jie lengviau valdosi.
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2007 04 23, 08:44)
Nu as turejau sportinuka Graco irgi barskejo bet va ziurinejau naujausius deluxus ju ratai grynai is gumos juodi visi, va idomu sitie barska ar ne  g.gif

Kaip ir Renax minejo, visu deluxu ratukai guminiai, bet barska. Drauges BBC su 6 ratais minksciau vaziuoja ax.gif
Atsakyti
Na, aš pati turėjau tiek BBC, tiek GRACO, tai BBC ratai tikrai minkščiau važiavo, bet vat BBC buvo nepatogus kūdikiui - lopšys labai siauras, o sėdima dalis be pilnai gulimos padėties verysad.gif . Tai vat GRACO funkcionalumu ir praktiškumu žymiai lenkia BBC thumbup.gif . Man GRACO labai labai patiko ir buvo be galo patogu naudoti mirksiukas.gif . Bet aišku nepaneigsi GRACO amortizacija silpnoka, ir jeigu ji būtų tolygi BBC, tai Deluxas būtų beveik idealus vežimas bigsmile.gif . Na, bet kita vertus su Deluxo ratais ir žiemą po mišką važinėjau ir per pliurzas visokias, tai pravažus vežimukas, tik kietoka pakaba doh.gif . Bet bendrai paėmus GRACO vežimui duočiau labai aukštą įvertinimą 4u.gif . Pati turėjau net 6 vežimus, tai GRACO buvo pats patogiausias cool.gif . Antram vaikui pirksiu GRACO arba Emmaljunga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 23 balandžio 2007 - 17:35
Mūsų Graco Mosaic po savaitės pradėjo visas braškėti, t.y. girgždėti. Tikiuos vyras suteps kur reikia ir vėl bus gerai. O šiaip tai patenkinta. Gaila, tik, kai vaikas guli, į pirkinių krepšį nieko neina įdėt.
Atsakyti
Mes turim graco irgi, siaip esu patenkinta labiausia ir tuo, kad ant vezimo tvirtinasi autokedute thumbup.gif ,tik va vaziavom per lietu, apsaugos neturejom unsure.gif , ir manau del to nebeveikia laikrodukas su termometru verysad.gif ,pakeiciau ir baterijas, nepadejo schmoll.gif , KA DARYT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciotki: 11 gegužės 2007 - 15:54
QUOTE(ciotki @ 2007 05 11, 15:53)
Mes turim graco irgi, siaip esu patenkinta labiausia ir tuo, kad ant vezimo tvirtinasi autokedute  thumbup.gif ,tik va vaziavom per lietu, apsaugos neturejom  unsure.gif , ir manau del to nebeveikia laikrodukas su termometru  verysad.gif ,pakeiciau ir baterijas, nepadejo  schmoll.gif , KA DARYT?

Matyt labai suslapo. Nuimk ta visa plastamse su laikrodziu, apversk, ir gerai isdziovink. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 05 11, 11:14)
o čia ne tam pačiam tinklui priklauso, kaip ir Karolis?
Įdomu, ar kokias nuolaidas duoda unsure.gif

ne, ne tam paciam.
Jei nori pirkti Karolyje, gali nusipirkt internetu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2007 05 11, 17:17)
Matyt labai suslapo. Nuimk ta visa plastamse su laikrodziu, apversk, ir gerai isdziovink.

Tai kad jin tik atsilenkia, nenusiima visai schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(ciotki @ 2007 05 11, 18:49)
Tai kad jin tik atsilenkia, nenusiima visai  schmoll.gif

Nusiima visas tas plastmasinis dėklas, tik reikia iš abiejų šonų atkabinti plastmasines dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali man pasakyti kokios firmos auto kedutes tinka Gracui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 05 11, 20:09)
Nusiima visas tas plastmasinis dėklas, tik reikia iš abiejų šonų atkabinti plastmasines dalis mirksiukas.gif

Nu jau turejo isdziuti, bet neveikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciotki: 18 gegužės 2007 - 21:37