Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

Mamytes,
gal zinote kuriame dar Graco modelyje isskyrus Graco QUATRO TOUR DELUXE, stogas lankstosi 180 laipsniu kampu?
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2007 11 09, 09:59)
Mamytes,
gal zinote kuriame dar Graco modelyje isskyrus Graco QUATRO TOUR DELUXE, stogas lankstosi 180 laipsniu kampu?

Quatro Tour (be "deluxe" zodelio)
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 11 09, 11:11)
Quatro Tour (be "deluxe" zodelio)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2007 11 09, 10:59)
Mamytes,

Dar pavyzdžiui GRACO VIVO mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
O gal kas gali pasidalinti patirtim apie Graco Tour Deluxe? Ar ne per maži ratai važiuojant per smėlį/ mišku/ sniegu- t.y. užmiestyje?
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 11 12, 13:07)
O gal kas gali pasidalinti patirtim apie Graco Tour Deluxe? Ar ne per maži ratai važiuojant per smėlį/ mišku/ sniegu- t.y. užmiestyje?

per smeli nebandeme, bet manau, kad per ji kad vaziuoti, tai 6 ratai yra tikrai per daug.
jei zmiestyje daugiausia vazinesite, tai tikriausiai siulyciau pirkti vezima pripuciamais ratais. Manau, kad sis vezimas labiau skirtas miestui, nors pakankamai gerai ir zole bei misko keliukais, kur nelabai daug saknu vaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 09, 11:59)
Dar pavyzdžiui GRACO VIVO mirksiukas.gif
user posted image

Galvojam apie šitą Graco vivo. Nuotraukoje jis neatrodo pilnai horizontalus, ty kažkoks pasviręs. Ar tikrai nėr visai horizontalios padėties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2007 11 19, 16:27)
Galvojam apie šitą Graco vivo. Nuotraukoje jis neatrodo pilnai horizontalus, ty kažkoks pasviręs. Ar tikrai nėr visai horizontalios padėties?  g.gif

Taip, VIVO iki 180 laipsnių neišsitiesia.
Todėl patarčiau geriau Graco Quattro Tour, nes jis su pilnai gulima padėtimi, platesnis, erdvesnis vaikiukui ir jo pirkinių krepšys patogesnis, nes net gulint vaikiukui atsidaro ir galima ten ką nors įdėti thumbup.gif

VIVO man patinka tik dėl to, kad amortizacija jo geresnė nei Quatrro Tour, bet Quattro tour man atrodo praktiškesnis ir funkcionalesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 20, 14:48)
Taip, VIVO iki 180 laipsnių neišsitiesia.
Todėl patarčiau geriau Graco Quattro Tour, nes jis su pilnai gulima padėtimi, platesnis, erdvesnis vaikiukui ir jo pirkinių krepšys patogesnis, nes net gulint vaikiukui atsidaro ir galima ten ką nors įdėti thumbup.gif

VIVO man patinka tik dėl to, kad amortizacija jo geresnė nei Quatrro Tour, bet Quattro tour man atrodo praktiškesnis ir funkcionalesnis mirksiukas.gif

O kuris iš Gracų yra lengviausias ir tinkamas kūdikiui?
Man svoris yra viena esminių charakteristikų, nes gyvenam 5 aukšte be lifto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2007 11 20, 16:24)
Man svoris yra viena esminių charakteristikų, nes gyvenam 5 aukšte be lifto  doh.gif

Mes ir gyvenam 5a. be lifto doh.gif ,tai laikau bagazinej rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, taip ir neradau atsakymo apie Graco Trekko vezimo patirti. Ziurejom kad ten lopsiukas tik minkstas isideda, galvoju ar nebus vaikuciui salta kovo men?parduotuvej aiskina kad ne, o cia ziuriu visos ant Delux'u pasinese. Visai fainiai tie trys dideli ratai ir lengvutis palyginus, ir kaina pigesne, nors jau buvom nusiteike 2000 pakloti uz vezima..
Atsakyti
GRACO vežimus mačiau tik parodoj Litexpo. tai man jie nepasirodė labai patvarūs unsure.gif gal dėl to, kad ieškojau vežimėlio su kietu lopšiu.

bet jau kas sužavėjo, tai GRACO autokėdutės thumbup.gif va čia tai progingai viskas apgalvota, kad kėdutės nereikia kaskarst tvirtinti diržais, o yra spec. mašinoj įmontuojamas laikyklis kėdutėj.

net gaila, kad kiti vežimėlių (o ypač autokėdučių) gamintojai nepagalvoja apie tokį patogumą
Atsakyti