Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

QUOTE(Chloe @ 2007 12 12, 14:04)
ketti, o kodėl dabar nenori Graco? Ar tiesiog nusibodo tas pats vežimas ar kažkokius esminius trukūmus radai? 4u.gif

Iš tiesų aš labai didelius sentimentus GRACO jaučiu ir jau vos nenusipirkau tokio pat antram leliui, bet kad dadar esu pasinešusi ant Jane, tai pastarasis variantas ir nugalėjo. Jau įsigijau NOMAD rolleyes.gif .

Esminių trūkumų GRACO kiek naudojau, nepastebėjau. Sakyčiau priešingai - jame daug privalumų, kurių netgi savo dabartiniam vežime pasigendu unsure.gif . Aišku dėl GRACO šį kartą gal atbaidė tai, jog naujagimiui norėjau kieto lopšio. Bet GRACO sportinukas jau dabar matau, kad praktiškesnis nei NOMAD.. Žiūrėsiu kaip ateityje bus. Kai aš mėgstu keisti vežimus, tai dar gali ir GRACO sugrįžti į mano vežimų kolekciją biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas turi trirati Graco su dideliais ratais? siandien parduotuvej maciau, kad ir su lopsiuku pradetas komplektuoti. reklaminiam buklete parasyta, kad gerai tinka gyvenantiems kaime.
Atsakyti
aš turiu graco mosaic, manevringas, svarbiuasia tinka stumti tetukui, jis pas mus aukštas ir kai reikia stumti, kojos nesibaladoja smile.gif į vežimą, didelis krepšys, gal kiek siaurokas, nes drutesniam vaikeliui gali rėmas netilpti smile.gif, patinka kad nugaros padėtys reguliuojasi ant diržo, tai kiek nori tiek lenk.

Dėl TRIRAČIŲ, reikia kad priekinis ratas sukinėtusi, nes urėjau galimybe išbandyti kur priekinis nesisiuka, tai labai sunku manevruot, o po kaimą bet koks dideliais ir minkštais ratais gerai eina
Atsakyti
Planuojame pirkti štai tokų komplektą smile.gif

]My Webpage

Gal kas turite kokių atsiliepimų, labai neramu dėl tų ratų barškėjimo, bet manau, kad čia jie yra guminiai, tai gal neturėtų sukelti daug triukšmo. Prašau patarite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 01 01, 22:51)
Planuojame pirkti štai tokų komplektą  smile.gif

]My Webpage

Gal kas turite kokių atsiliepimų, labai neramu dėl tų ratų barškėjimo, bet manau, kad čia jie yra guminiai, tai gal neturėtų sukelti daug triukšmo. Prašau patarite. ax.gif

Sveika, mes isigijom toki vezimuka. Taip labai geras, grazus bei toks stiliovas atrodo smile.gif Man didziausias trukumas tai, kad kai isitato krepsys, jis gan siaurokas bei trumpas. Musu vaikuciui dar tik 1.5 menesio, o jau tik tik telpa, ta prasme per trumpas... Si menesi dar tilpsim, o ka toliau per salcius reikes daryti... Beje, jei vaikutis gims pavasariop, tai to krepsiuko kaip ir uztektu. Beje jame labai silta vaikuciui, nereikia keldrom apmuturiuoti smile.gif Dar vienas didelis trukumas, bent jau man, kad nesaminingai ratai nusiima... Butinai pabandyk parduotuveje. Jei reikes daznai nuimineti, tai bus labai nepatogu... Na jei kils dar klausimu, klausk, mielai atsakysiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rpusevic @ 2008 01 01, 22:51)
Planuojame pirkti štai tokų komplektą  smile.gif

]My Webpage

Beje, ratai yra guminiai ir tikrai nebarska...
Atsakyti
Šiandien pamačiau,kad tam komplektukui kurį išsirinkome 80eurų nuolaida, MB sakau davai perkam, o jis sako dar per anksti, na ištikrųjų tai dar 3 mėn. liko, bet baisiai jau jis man patiko ir nežinai ką daryti ar laukti, bet paskui vėl ta pati kaina bus.
Vežimėlis

Dar taip pat nuolaida GRACO lovytei- maniežui, gal kas turit kokių atsiliepimų apie šį maniežą.
GRACO maniežas-lovytė

Ką galvojate apie apsipirkimą,kol kudikėlis dar mamytės pilvuke? nestuke.gif
Atsakyti
[quote=kerera,2008 01 02, 19:08]Sveika, mes isigijom toki vezimuka. Taip labai geras, grazus bei toks stiliovas atrodo smile.gif Man didziausias trukumas tai, kad kai isitato krepsys, jis gan siaurokas bei trumpas. Musu vaikuciui dar tik 1.5 menesio, o jau tik tik telpa, ta prasme per trumpas... Si menesi dar tilpsim, o ka toliau per salcius reikes daryti... Beje, jei vaikutis gims pavasariop, tai to krepsiuko kaip ir uztektu. Beje jame labai silta vaikuciui, nereikia keldrom apmuturiuoti smile.gif

Isimk is lopsiuko visus pakietinimus ir pagalvele, ir lopsiuka naudok kaip miegmaisi. Tik vaikeli guldyk jau kita puse.Ir bus isspresta tavo problemele.

O ratai tikrai nebarska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joljo: 04 sausio 2008 - 17:29
QUOTE(rpusevic @ 2008 01 01, 19:51)

QUOTE(rpusevic @ 2008 01 02, 20:13)
Ką galvojate apie apsipirkimą,kol kudikėlis dar mamytės pilvuke?  nestuke.gif

mes taip pat toki pati isigijom,tik juoda. na dar laukiam gyventojos,kad tikrai isbandyti,bet jau kolkas tai mums su vyry labai patiko. blush2.gif labai manevringas gana lengvai susideda,o ir nereiks atskirai pirkti masinines kedutes.

o del pirkimo kai leliukas pilvuke,kaip jau supratai as uz! thumbup.gif as vezimeli jau pries kaledas nusipirkau- pataikiau ant akcijos.o ir laiko laisvo turejau. dabar jau nebe-dar 3 sav dirbti reiks, bijau,kad pasku nepaveluociau netycia.
Atsakyti
Gal kas zinot kur internete butu galima uzsisakyt GRACO vezimeliu?Radau kelis puslapius,bet ten siuncia tik Amerikoj verysad.gif
Atsakyti
http://www.agu.lt/in...91e47e420ad97b1
4u.gif
Atsakyti
help.gif mamulkos turiu dydeli prasima, gal galite , kas turit Grako Quatro Tour Deliux 2007-2008 metu ismatuoti kai gulima padetis sportinuko koks plotis ir ilgis ir atsiusti man i AZ blush2.gif

Busiu LABAI LABAI dekinga 4u.gif

Renkuosi tarp sio ir Peg Prego Pliko 3 g.gif

QUOTE(*J&J* @ 2008 01 07, 12:51)
Gal kas zinot kur internete butu galima uzsisakyt GRACO vezimeliu?Radau kelis puslapius,bet ten siuncia tik Amerikoj verysad.gif

www.karolis.lt
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2008 01 07, 17:38)
help.gif  mamulkos turiu dydeli prasima, gal galite , kas turit Grako Quatro Tour Deliux  2007-2008 metu ismatuoti kai gulima padetis sportinuko koks plotis ir ilgis ir atsiusti man i AZ  blush2.gif

Busiu LABAI LABAI dekinga  4u.gif

Renkuosi tarp sio ir Peg Prego Pliko 3  g.gif
www.karolis.lt

2008 metu ilgis 80, plotis 30 wub.gif
Atsakyti