Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

QUOTE(Ievuzele @ 2008 01 31, 22:09)
Joljo, mačiau kad sausio mėn buvo mėlynų Deluxų išpardavimas ir jis baigiasi sausio 31d. tai nuo vasario bus ir daugiau išpardavimų iš 2007 m kolekcijos ir daugiau spalvyčių? Kiek laiko jis tęsis? Ir maždaug kokios nuolaidos?  blush2.gif

Ir dar klausimukas, jei pirksim Deluxą iš išpardavimo, ar dar bus taikoma nuolaida su nuolaidų kortele?  blush2.gif

Sveika,
jei produktas akcijinis, tai nuolaidu nelabai ir betaikome. JUk ir taip su nuolaida iki ę0 proc kai kurie vezimai.
Melynu deluxu su kedute dar gavom. Yra be kedutes ir kitu spalvu....
Tik tirpsta jie sandely , kaip cukrus arbatoj.....
Siandien dar kai ka turejom, bet jau i pabaiga..... wub.gif
Atsakyti
joljo, mes jau turim sokoladini deluxa wub.gif kol kas tik namie pastumdem, bet po gero menesiuko tikiuosi ir geriau isbandyti thumbup.gif

nauja parduotuve visai patiko ir aptarnavimas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2008 02 04, 20:39)
Sveika,
jei produktas akcijinis, tai nuolaidu nelabai ir betaikome. JUk ir taip su nuolaida iki ę0 proc kai kurie vezimai.
Melynu deluxu su kedute dar gavom. Yra be kedutes ir kitu spalvu....
Tik tirpsta jie sandely , kaip cukrus arbatoj.....
Siandien dar kai ka turejom, bet jau i pabaiga..... wub.gif

Labas, ačiū labai už info 4u.gif
Žiūriu greitai tirpsta vežimukai... Jaučiu nebespėsim nieko jau ir gauti akcijos metu unsure.gif Vis atrodė kad dar anksti pirkti, tik gundė geros nuolaidos. Nu žiūrėsim, o gal dar ką rasim smile.gif

Beje, labai patinka Graco Tour Deluxe. Juos galima nusipirkti komplektukais trys viename kiek žinau. O atskirai visos dalys parduodamos? Nes vis mąstau ar vasarai būtinas bus lopšiukas... blush2.gif
Atsakyti
joljo, o ar galima užsisakyti Graco Mosaic ax.gif Man, pvz patiko spalvytė ruda/raudona, bet parduotuvėje jos nėra rolleyes.gif Pre kiek laiko būtų atvežta? ax.gif
Atsakyti
vakar staigiai turejau apsispresti ir visgi nusipirkau Deluxa ta akcijini orandzines spalvos ax.gif Spalva man patiko, tokia "gyva" tik truputi bijau kaip bus su plovimu tos medziagytes g.gif Pardaveja patikino, kad plaunasi gerai....Na, bus matyti ax.gif
Tiesa, pirkau ta varianta, kur neieina masinos kedute, nes sake, kad visam komplektui (su kedute) nuolaidos nera unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

O kokia kaina Deluxo su nuolaida?ir kiek galios laiko.mat mes ne is Vilniaus.
Kur dar yra ju parduotuviu.gal ir Panevezy
Dekoju uz info is anksto
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2008 02 05, 13:02)
joljo, o ar galima užsisakyti Graco Mosaic  ax.gif Man, pvz patiko spalvytė ruda/raudona, bet parduotuvėje jos nėra  rolleyes.gif Pre kiek laiko būtų atvežta?  ax.gif

Rudai rausonos jau kaip ir turetu pasirodyti, nes kitu spalvu dar nera europiniam sandely.
jei viskas gerai, po savaiteles jau turetu buti..... wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Domiuosi siais vezimukais ir norejau paklausti gal kas zinot kokio ilgio gulimoji padetis ? Domiuosi Quatro tour deluxe ir Quatro tour LXI . Aciu jei kas atsakysit
Atsakyti
O kaip su vairavimu viena ranka? ax.gif Ar bandei? Ar įmanoma? rolleyes.gif

Buvau isvaziavus i parduotuve taip (t.y. kedute pritvirtinus ant vezimelio) ir man labai patiko. Ir vaika matau ir vaikui visai patogu. Trumpai tariant man asmeniskai labai patiko. Nes juk yra tokiu vezimeliu, kur ant sprotinuko tviritnasi kedute, tai cia lygiai tas pats. O be to su vairavimu lygiai tas pats su kedute ar be.
Atsakyti
Joljo, o tave kur galima "pagauti", kaune gal ? jei taip tai man reiketu vieno is mano paminetu vezimeliu ax.gif Tik aisku gulejimo ilgi pirma reikia issiaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANTA.B @ 2008 02 07, 14:53)
Sveiki,

O kokia kaina Deluxo su nuolaida?ir kiek galios laiko.mat mes ne is Vilniaus.
Kur dar yra ju parduotuviu.gal ir Panevezy
Dekoju uz info is anksto

turbut jau per velai atrasysiu, bet visgi... Sena mano pirkto Deluxo kana 999lt., dabar su nuolaida mokejau 749lt. Pirkau kaip tik Panevezy, ju yra Nuko parduotuveje Klaipedos gatveje smile.gif
Atsakyti
O gal kas zino kaip nusipirkti vezimeli is graco saito? ten matyt tik amerikai galima pirkti g.gif O kur lt koks interneto puslapis butu? g.gif
Atsakyti