Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

QUOTE(Andra* @ 2008 01 31, 14:12)
Laba,turejom ir mes si vezimeli. Dar vaikui negimus nusipirkom,labai juo dziaugiausi,bet....kai gime vaikutis ir reikejo iseit su juo i gatve,tai tikrai norejosi verkti  verysad.gif Visu pirma del lopsiuko.Jis labai mazas, jau menesio laiko sunkiai i ji tilpome  doh.gif geda budavo vaziuoti kokiam parkeli,nes jau taip bildedavo,taip vaikas ten kratydavosi  doh.gif tikrai baisu  blink.gif sukandus dantis vazinedavau  verysad.gif kadangi vaikas labai greit isaugo ta lopsiuka,tai teko ji guldyt be jo,tiesiog paklojus kaska paciam vezimeli. Kai vaikutis paaugo ir jau galima buvo veziot sedinti,tada biski lengviau, nors man tikrai labai didelis minusas buvo,kad nematai vaiko  verysad.gif. Atejo ruduo,vaika aprengus striukyte jis ten jau normaliai nebetilpo  doh.gif tad teko vezimeli parduoti  doh.gif

Na, lopšys mažas, tas tiesa. Bet mes dar telpam, nors vaikas ne iš mažųjų (mums 4 mėn.). Kai atšils, teks gult be lopšio. Man kol kas tai vienintelis minusas. Na, ratai tarška, bet manęs tai neerzina. Na, o kad vaiko nematysiu, kai jis jau sėdės vežime - tai jau supratau, kai pirkau vežimą smile.gif
Mokėjom 699 lt, nes buvo iš pernai metų kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 02 11, 13:16)
turbut jau per velai atrasysiu, bet visgi... Sena mano pirkto Deluxo kana 999lt., dabar su nuolaida mokejau 749lt. Pirkau kaip tik Panevezy, ju yra Nuko parduotuveje Klaipedos gatveje smile.gif

Sveiki,
Aciu uz zinute.Mes ir jau nusipirkom Panevezy,tad dabar laukiam kada gims lelius ir i gastroles smile.gif .
Bus matyt kaip seksis...
Atsakyti
QUOTE(JOLANTA.B @ 2008 02 07, 14:53)
Sveiki,

O kokia kaina Deluxo su nuolaida?ir kiek galios laiko.mat mes ne is Vilniaus.
Kur dar yra ju parduotuviu.gal ir Panevezy
Dekoju uz info is anksto

Panevezy prekiauja Nukas, kalipedos 102.
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2008 02 11, 12:06)
Joljo, o tave kur galima "pagauti", kaune gal ? jei taip tai man reiketu vieno is mano paminetu vezimeliu  ax.gif  Tik aisku gulejimo ilgi pirma reikia issiaiskinti  g.gif

kaune nekabai, as Vilniuje... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2008 02 14, 19:06)
kaune nekabai, as Vilniuje... blush2.gif

Gerai, jei jau labai noretume atkeliautume ir iki ten tongue.gif Tai pasakok is savos patirties koriu gulimoji pasdetis ilgiausia g.gif gal ka ir sumastysim 4u.gif
Atsakyti
joljo - o kur Vilniuje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 02 21, 14:42)
joljo - o kur Vilniuje? blush2.gif

Karolyje
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif

Noriu savo mažyliui pirkt Graco Mosaic.Paskaitinejau tema tai nieko blogo ir neradau parasyto.Bet mane neramina ratukai,ar tikrai jie jau taip barska vaziuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2008 02 27, 12:43)
Sveikos mamos smile.gif

Noriu savo mažyliui pirkt  Graco Mosaic.Paskaitinejau tema tai nieko blogo ir neradau parasyto.Bet mane neramina ratukai,ar tikrai jie jau taip barska vaziuojant g.gif

Kiek girdėjau atsiliepimų, o ir pati turiu Graco Quatro tour Deluxe, tiesa, kieme dar neišbandytas,tai nėra barškėjimo, na jeigu važinėsi visada žvirkeliais tai jis bus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 02 27, 12:49)
Kiek girdėjau atsiliepimų, o ir pati turiu Graco Quatro tour Deluxe, tiesa, kieme dar neišbandytas,tai nėra barškėjimo, na jeigu važinėsi visada žvirkeliais tai jis bus. blink.gif

Ne,as kalbu apie normalų kelią ax.gif O tai tie ratukai kokie,plasmasiniai ir visiškai kieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 02 27, 11:49)
, na jeigu važinėsi visada žvirkeliais tai jis bus. blink.gif

nereik ir zvirkeliu - pas mus toks "normalus"kelias kad kartais per zvirkeli ramiau vaziuojasi...as visada galvojau kad gyvenu mieste ir nereiks man to pravazaus vezimo. Klydau, kartais keikiuos per tuos "normalius"kelius vaziuodama doh.gif bet cia aisku ne vezimo beda o musu kelininku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 02 27, 14:51)
nereik ir zvirkeliu - pas mus toks "normalus"kelias kad kartais per zvirkeli ramiau vaziuojasi...as visada galvojau kad gyvenu mieste ir nereiks man to pravazaus vezimo. Klydau, kartais keikiuos per tuos "normalius"kelius vaziuodama doh.gif  bet cia aisku ne vezimo beda o musu kelininku  biggrin.gif

Čia jūs su Graco važinejatės?
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2008 02 27, 15:41)
Čia jūs su Graco važinejatės?

ne su Graco, as apskritai pasakiau cia blush2.gif mes irgi galvojam apie Mosaic, bet del ratuku perdaug nesuku galvos, gal tik delto kad gale viengubi ratukai g.gif o siaip visuose tokio tipo vezimukuose mazi ratukai guminiai (plastmasiniai tik pigiausiuose). Ir barska kazkiek visi, nes musu keliai labai "geri"...
Atsakyti