Įkraunama...
Įkraunama...

Coliukės atėjimas

QUOTE(KristinaN @ 2006 08 29, 11:25)
Labas, Laura,

Kai tik perskaiciau tavo istorija, pagalvojau, kad greiciausiai cia apie Donata kalba. Nes viskas sutapo. Pasirodo, tikrai. Saunuoles jus, kad gerai laikotes. Mano Gabrielei jau irgi septintas menuo eina, jau didele, artejam prie 8 kg. O tada, vasario pirmomis dienomis, kai gulejome Antakalny ir lankem savo mergaites kitame koridoriaus gale, atrode, kad niekada jos neuzaugs. Ir kai Santariskese mokeme jas valgyti... O dabar jau obuolius ir bananus dorojam kaip dideles biggrin.gif Linkejimai jums smile.gif

Kristina wub.gif Va cia tai netiketas susitikimas smile.gif Oho kokia tavo Gabrielė didelė jau blink.gif Šaunuolė! Maniske tai apie 6kg kol kas, nelabai mėgėja valgyti ji pas mane schmoll.gif Užeik kada į neišnešiotukų skyrelį ax.gif Taip įdomu kaip jūs laikotės, ką darot biggrin.gif
Atsakyti
Ah, kokia istorija...Beskaitydama net susigraudinau...Na svarbiausia kad , dabar viskas jums jau gerai. Linkiu stiprios sveikatos jusu seimai.
Atsakyti
Labas, Laura,
man tikrai gėda, blush2.gif kad nei Tavęs, nei Kristinos pagal vardą neįsivaizduoju, nors tiek Antakalnyje, tiek Santariškėse tikrai susitikdavome... Tikrai įdomu būtų su Jumis pabendrauti, nes mūsų istorijos beveik vienodos... Mano mergaitė irgi ne mėgėja pavalgyti... Dabar sveria 6130 gr., o jos ūgis priklauso nuo to, kas matuoja... Tai 69, tai 62, tai 64 cm... O gimė ji 29 sav., 41 cm ūgio ir 1550 gr. svorio. smile.gif
Iki!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trepsė: 07 rugsėjo 2006 - 22:53
QUOTE(Trepsė @ 2006 09 07, 22:54)
Labas, Laura,
man tikrai gėda,  blush2.gif  kad nei Tavęs, nei Kristinos pagal vardą neįsivaizduoju, nors tiek Antakalnyje, tiek Santariškėse tikrai susitikdavome... Tikrai įdomu būtų su Jumis pabendrauti, nes mūsų istorijos beveik vienodos... Mano mergaitė irgi ne mėgėja pavalgyti... Dabar sveria 6130 gr., o jos ūgis priklauso nuo to, kas matuoja... Tai 69, tai 62, tai 64 cm... O gimė ji 29 sav., 41 cm ūgio ir 1550 gr. svorio.  smile.gif
Iki!

Sveika Trepse smile.gif
Tikrai labai panašios gimė mūsų dukrytės, esam likimo draugės 4u.gif
Užeik pabendrauti štai čia
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2006 09 08, 07:11)
Sveika Trepse smile.gif
Tikrai labai panašios gimė mūsų dukrytės, esam likimo draugės  4u.gif
Užeik pabendrauti štai čia

Labas, Danguole,
oho, koks jusu ugis didelis! Musu tai tik svoris nemazas, bet ugis tai nedidelis. Rugpjucio pradzioje ji svere 7200 g, ugis buvo 60 cm. Dabar ji jau arteja prie 8 kg, bet ugis nedidelis.
Atsakyti
Skaičiau istoriją ir net šiurpuliukas per visą kūną bėgo....kaip gerai, kad viskas taip šauniai baigėsi smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia - laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
kaip dž-iugu, kad viskas gražiai ir laimingai baigės thumbup.gif
Atsakyti
Labai jaudinanti istorija .... SMagu kad laimingai baigėsi wub.gif
Atsakyti
Sedziu ir zliumbiu darbe, taip skaudziai smogia prisiminimai. Nors mano pipiras gime net 2 savaitem veliau ..
Aukite graziai 4u.gif
Atsakyti
Aukit, stiebkites ir bukit stiprios!!!
Atsakyti
Dievuliau, kaip graudu ir tuo paciu dziugu, kad viskas laimingai baigesi... unsure.gif
Atsakyti