Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

Skaiciau skaiciau, bet matyt prazioplinau, ar nebuvo apie dusho valyma...
Nebezinau kokiomis priemonemis issveisti dusho kabina (plastikine). sad.gif
Pirkau priemoniu ir kalkems "naikinti" ir plastikui valyti, ir kazkoki specialiai dushui skirta skysti... na niekas nepadeda taip, kaip noretusi (grezinio vanduo nera labai kalketas). Plyteles ir pagrinda nusveist problemos nera, bet va su durelem-sienelem beda, vistiek lieka gelsvas atspalvis (nauja buvo kiek melsvoka).
Gal as jau su chemijom tom sugadinau... arba issirinkt nemoku kuo valyti... doh.gif
Busiu labai dekinga uz patarimus wink.gif
Atsakyti
Mano vyras valo su Cilit Bang ir padą ir stiklus, nuvalko ir kalkes nuo vandens. Na žodžiu-kabina švyti
Atsakyti
Idealaus valiklio ir as dar neradau, Cilit Bang valo, bet smirda nerealiai rolleyes.gif man jau geriau patinka is Frosch serijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 09 05, 12:07)
Idealaus valiklio ir as dar neradau, Cilit Bang valo, bet smirda nerealiai rolleyes.gif man jau geriau patinka is Frosch serijos wink.gif

Aciu uz patarimus, didvyriskai tesiu dusho sveitima unsure.gif
Reiks pabandyti - to Clit Bang nepirkau specialiai del reklamos (galvojau vel koki sh... kisa), o pasirodo suklydau smile.gif
Atsakyti
O as duso kabinos sienelei perku toki purskiama valikli is "Thomas Philips" . Kaina apie 6-7 litus. Ten ir nukalkintojas, tinka ir plytelem. Valau su ne visai astria kempynele.
Smirda, bet gerai nuvalo. thumbup.gif Tiesiog nuskalavus vandeniu blizga thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš perku Tome philips clap.gif liuks dalykėlis-purškaliukas ir kaina nesikandžioja unsure.gif ir kabina švari thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam pasirodys ir juokinga, bet dušo kabinos sieneles aš valau su Fairy. Tiesiog užsipilu ant kempinės ir šveičiu. Gal kad valau gana dažnai ir neužleidžiu-kabina spindi mirksiukas.gif Neįsivaizduoju ar tas Fairis padėtų jei kabina būtų nevalyta kokią savaitę
Atsakyti
As valau su CIF purskiamu, jis labai gerai nuvalo visas kalkes.Paskui perlieju vandeniu ir ilgai nesimato ant stiklo kalkiu (duso kabinos).
Reikespabandyti ta isgirtaji Cilit Bang smile.gif
Atsakyti
Gal Cilit Bang ir neblogai valo, bet po kelių dušo kabinos išvalymų pradėjo juoduoti tarptai tarp plytelių ir aplink maišytuvą verysad.gif išmečiau lauk tą valiklį ir nors galutinai juodavimo neatsikračiau, bet tikrai mažiau juoduoja.. štai kaip su tom chemijom būna... dabar bandysiu ieškoti natūralesnių priemonių 4u.gif
Atsakyti
Bandykit su actu pavalyti. Siaip pvz Vokietijoj visos priemones vonios valymui butent yra su actu(labai smirda juo) ir jos geriausiai nuima kalki. O Lietuvoj tai jau tiek isbandziau... ir pas man atrodo nera su actu nei vienos.
Papildyta:
Tai yra Lietuvoj nera...
Atsakyti
o as vonioje viska sveiciu su cif. ir nuo plyteliu visi pageltimai nueina, ir is tarpu juoduliai atsoka, ir nuo plastmasines sieneles viskas nusiplauna(gal del to,kad ji lygi,be jokio rasto), tiesiog reikia gerai patrinti, paskui palikti 10 minuciu ir dar syki patrinti ir labai gerai nusiplauna mirksiukas.gif beja vanduo pas mane kietas.
Atsakyti
Aš kabiną šveičiu su Cilitu jis nuvalo kalkes o daugiau ten nėra ką ir valyti o patį padą tai su įvairiais šveitikliais thumbup.gif
Atsakyti