Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 12 14, 17:09)
va, perka sicia:

http://prekes.bevard...=...ory&path=79

na kainos tai tikrai normalios. gundausi ir as. pabaigsiu savo turimus ir pirksiu. ir skalbimo miltelius noreciau pabandyt.
nors esu uz ekologiskus, bet to vienintelio tikrai veiksmingo klaipedoj neberandu pirkti.... o visi kiti sudinai valo, na net nevalo pasakyciau.
vat man dar is eko geras tai sadosan duso valiklis. raso, kad ten actas, bet as su paprastu maistiniu actu tikrai taip nenuvalau kaip sitas actas nuvalo. kazi kas per mandras actas smile.gif

Jo jo, pirkau is jų, tik tada dar nebuvo tos svetaines, telefonu užsakymus priimdavo smile.gif Tobulėja smile.gif)
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas zinote gera priemone duso kabinai nuo kazkokiu biologines kilmes nesvarumu? net nezinau kaip apibudinti: tokie juodi taskeliai kampuose, kurie vis dideja, speciau, kad cia kazkas panasaus i bakterijas, gribeli, pelesi ar pan. Nemazai priemoniu isbandyta, bet jokio poveikio. Kaip su tuo kovoti?
Atsakyti
Pabandykit šitą:
user posted image
senukuose yra pirkti, manau padės
Atsakyti
O aš neapsikentusi jau visai rudų sienų plytelių duše ir nušveičiau jas su WC valikliu Bref iš juodo butelio... Kol kas viskas gerai... šveisti visai nesudėtinga - ten tiek chemijos, kad vien prilietus plytelės balo... Dabar dušinė spindi...
Iki tol bandžiau viskčą - actas, soda, ekologiški, neekologiški, plytelių šveitikliai, kalkių nuėmėjai - vargo daug, o rezultatas prastas... Pas mus geležis 5 kartus viršija normą, turbūt, todėl ir ruduoja baisingai - praktiškai kas 2 dienos tenka dušinę vis pavalyt...
Atsakyti
aš ką tik išvaliau visą vonios kambarį (WC, kriauklę, dušo kabiną) su atsitiktinai nupirktu lietuvišku purškiamu Kalkių ir rudžių valikliu 'Koslita' Valiklis
Netikėta tai, kad jo kaina 4lt, o kalkes ir kitus nešvarumus nuima per kelias min..Įsisenėjusiems nešvarumams reikėjo pakartoti procedūrą ir kiek pavalyti. Tik kvapas aitrus, tai su kauke purškiau..Ir kadangi sąžiningai viską purškiau, tai vienam kartui susinaudojo beveik visas ax.gif
Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baling: 31 liepos 2013 - 13:03
QUOTE(autojo @ 2013 07 18, 13:46)
O aš neapsikentusi jau visai rudų sienų plytelių duše ir nušveičiau jas su WC valikliu Bref iš juodo butelio...

Aš irgi jį kartais panaudoju, nors buvo rašyta tik kad atsargiai reikia su juo apie metalą, vengti kranus valyti, bet pas mus kolkas viska sok, o jau spindi thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta isitikinau kad profesionalus kalkiu valiklis Aquagen Deskal pats geriausias dalykas - ir valo, ir kvepia ir dar suteikia blizgejima ir dar atsiliepimu apie ji nemazai turiu, norincioms sakykit
Atsakyti
Vargau su duso kabina kol neatradau lietuviskos valymo priemones "Eri". Kainuoja tik apie 5 Lt. Jo galima isigyti svarosprekes.lt Nepriekaistingai nuvalo visas kalkiu nuosedas nuo duso sieneles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnelė: 16 rugsėjo 2013 - 15:02
QUOTE(vilnelė @ 2013 09 16, 16:01)
Vargau su duso kabina kol neatradau lietuviskos valymo priemones "Eri". Kainuoja tik apie 5 Lt. Jo galima isigyti svarosprekes.lt Nepriekaistingai nuvalo visas kalkiu nuosedas nuo duso sieneles.

drinks_cheers.gif pritariu, aš juo ir klozetą valau ir dušo kabiną išvalo tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baling @ 2013 07 31, 14:02)
aš ką tik išvaliau visą vonios kambarį (WC, kriauklę, dušo kabiną) su atsitiktinai nupirktu lietuvišku purškiamu Kalkių ir rudžių valikliu 'Koslita' Valiklis
Netikėta tai, kad jo kaina 4lt, o kalkes ir kitus nešvarumus nuima per kelias min..Įsisenėjusiems nešvarumams reikėjo pakartoti procedūrą ir kiek pavalyti. Tik kvapas aitrus, tai su kauke purškiau..Ir kadangi sąžiningai viską purškiau, tai vienam kartui susinaudojo beveik visas  ax.gif
Rekomenduoju  thumbup.gif

Šitas tikrai geras thumbup.gif rekomenduoju
Atsakyti
Kadangi pas mus labai kalkingas vanduo, tai man kolkas is visu isbandytu priemoniu geriausia Tofix
http://www.assorti.l...-priemone-500ml greitai ir gerai nuvalo duso kabina ir nuosedos neprilimpa ilgesni laika. Kaina 10,99 Lt
Atsakyti