As irgi pas Poskiene lankiausi nestumo metu. Gerai, kad viskas gerai buvo, nes per apziura pakalbedavom apie ora or politika, tik ne apie mano nestuma.
Na nezinau,man ji super daktare,ir pamate viska ka reikejo ir gyde ir per nestuma pas ja buvau,tai netik sverdavo ir matuodavo,bet ir papasakodavo viska nuo Aiki Z apie nestuma ir pan ir dar apie ora ir pan spedavom pasikalbet .Niu man ji

Man, tai ji irgi super. Nieko blogo apie ja pasakyt negaliu, jei kokios problemos as pasakau ir ji visad man padedavo. Kai buvau issigandusi del savo nestumo, skambinau i mobilu, priimdavo be eiles. O ka dar turi daryti nestuma prisziurinti gydytoja poliklinikoje? Visa informacija suteike kokios man reikejo. Nu zodziu man ji irgi

As irgi lankiausi pas ja visa nestuma,jinai dirba ir antaklnio poliklinikoj ir seimos centre kuris yra irgi antakalni,tai man visai gerai buvo
normali gyditoja

aš pas ja su pirmu neštumu lankiausi ir dabar lankaus (su antru)
normali gydytoja, kol kas nusiskundimu neturiu. Dave pati savo mobilu, skambinu kai tik reikia, jei prašau priima be eiles.
o klaidų visi mes darom.

o klaidų visi mes darom.
As irgi lankausi pas sita ginekologe ir kazko gero apie ja pasakyt negaliu
tesiog uzpildo kortele, pasveria ir paleidzia
pastoviai pati turi paklaust jos: o gal reik papildomu vitaminu, o gal reik to ar ano - ji pati nepasiulo ir nepataria nieko nieko bent jau man
gerai, kad gimdyt nereikia pas ja

Aš pas ją Antakalnio poliklinikoj lankiausi, kai laukiausi. Normali gydytoja, nėra kažkokia labai maloni, bet šiaip tai priekaištų neturiu. Tik pirmą kartą kai atėjau, tai pirmas klausimas buvo - ar gimdysit, bet taip paklausė, kad net vyras koridoriuj už durų girdėjo ir įspūdį jam nekokį paliko, bet aš kažkaip gydytojus vertinu ne pagal jų pataikavimus.
B.Poskiene priziurejo ir mano nestuma.
Labai formalus poziuris i pacientus.Visa informacija reikejo is jos traukti,paklausi-atsakys.Visada sakydavo:viskas gerai.
Tik gimdymo metu suzinojau kad turiu mioma.Ar priziurinti nestuma kompetentinga gydytoja jos nepastebejo?
Kraujo tyrimus daryti nesiunte o kai susirgau gripu ir terapeute pasiunte kraujo tyrimui,tai ten beveik mazakraujiste nustate

Nieko gero pasakyt negaliu
.
1. nestuma sumaise su gimdos uzdegimu, paskyre leidziamus antibijotikus.
2. kai nejauciau vaiko judesiu 7 men., bande irodyt jog jauciu, vos issireikalavau siuntimo i ligonine. Diagnoze prieslaikinis gimdymas kaklelis atsiveres 3 cm.
3. Kai nebenesiau dovaneliu, eileje tekdavo pralaukti gan ilgai, nors ateidavau pirmiau nei kitos
4. tyrimu nestumo metu buvo tik slapimas ir tai kartais is galvos parasydavo atsakymus, spaudima ir rasydavo toki koki norejo, o ne toki koks pas man buvo.
5. Kai nuvaziavau gimdyt manes paklause kas priziurejo nestuma, net ant korteles nepasirase jog ji buvo mano gyd. Pasijauciau lyg pati susikuriau sau kortele.

1. nestuma sumaise su gimdos uzdegimu, paskyre leidziamus antibijotikus.
2. kai nejauciau vaiko judesiu 7 men., bande irodyt jog jauciu, vos issireikalavau siuntimo i ligonine. Diagnoze prieslaikinis gimdymas kaklelis atsiveres 3 cm.
3. Kai nebenesiau dovaneliu, eileje tekdavo pralaukti gan ilgai, nors ateidavau pirmiau nei kitos
4. tyrimu nestumo metu buvo tik slapimas ir tai kartais is galvos parasydavo atsakymus, spaudima ir rasydavo toki koki norejo, o ne toki koks pas man buvo.
5. Kai nuvaziavau gimdyt manes paklause kas priziurejo nestuma, net ant korteles nepasirase jog ji buvo mano gyd. Pasijauciau lyg pati susikuriau sau kortele.
as ka tik is jos. Klaiki "gydytoja". Atsisake apziureti vien del to, kad is anxto neuzsirasius. Bandziau paaiskinti, kad diena pasijauciau prastai, bet paskambinus i registratura pasake, kad vietu nera, taciau pasiule ateiti - gal priims. Viskas buvo veltui. Ji eme staugti taip, kad girdejo sedintieji uz duru. Merginos, saugokites sitos sundaktares!! Ir saugokite nuo jos savo vaikucius!!
As ryt planuoju rasyti skunda del jos.
As ryt planuoju rasyti skunda del jos.
... nepatariu net pikciausiam priesui... nesuprantu kaip toks zmogus gali dirbti ligininej... mane gydytoja pasiunte issitirti ar man liaukocitu nera isskyrose perdaug o ji pasake kad reikia darant slapimo tyrima vatos i maksti isikist kad isskyros nepatektu... kai pasakiau kad as ir atejau paziuret ar ne isskyros yra ta liaukocitu priezastis tai apreke ... pasake kad ligu ieskaus....
Teko ir man su sia "gydytoja" nestumo pradzioje susidurti
ne gydytoja, o siaubas, is jos kabineto isejau su asarom, atsainus poziuris i pacientes. Per kita apsilankyma atejau pas ja ir pasakiau, kad atiduotu visus tyrimus ir kad as pas ja nesilankysiu - va tada pas ja buvo akys dideles.
Nepatariu niekam pas ja lankytis, nebent eisit su dovanom ir pan., gal tada kitaip ziures.

Nepatariu niekam pas ja lankytis, nebent eisit su dovanom ir pan., gal tada kitaip ziures.