... siandien pas normalia ginekologe buvau tai juokesi is to poskienes liepimo tampaksa isidet pries salpimo tyrimus darant .. geriausia taiu buvo gydytojos fraze "ai ta tai"...

buvau as pas sita gydytoja, pries tai eidavau pas Kivilsaite, kuria patare man sesele, bet sioji niekad nieko nemato, kai uzdegimas, pasake kad nescia jokiu tepineliu neeme ir t.t Nuejau pas Poskiene, ji iskart siunte echockopijai nes nei karto nebuvo daryta, paeme tepineli, po to siunte kraujo tyrimus darytis. Na laukiu rezultatu, arba kazkas negerai man kad taip visur viska issziurejo istikrino arba ji atsakinga gydytoja man pasirode

QUOTE(daliukasva @ 2010 07 13, 11:59)

as pas ja uzsirasiusi, laukiu vizito...
Ne daktare o kaip kazkas pasake sundaktare. Nuejau pries nestuma pasitikrinti, sako nu ir ka, nu tai gerai, nieko nepatikrino. Pykstu baisiausiai as ant jos. Nepasake, kad reikia gerti Folio rugsti ir t.t. pamatyciau dar ja nezinau ka pasakyciau
Sveikos,
Ka as zinau. Antaklanyje pirma nestuma Nenorokova priziurejo ir praziurejo rimtus dalykus su rimtom pasekmem.
Po gimdymo ir sio nestumo pradzioj pas Mekiene vaiksciojau. Tokiu nesamoniu ir gazdinimu isgirdau jog vos nepersileidau ir be jokio pagrindo.
Vakar buvau pirma karta pas ja Poskiene. Is pradziu pasigalvojau nu jo man sekasi dar "viena" geruole man papuole. Bet pradejus kalbeti ir viska pasakoti labai susikrimto ir padare tiek kiek nei viena per toki trumpa laika. O tas daug tai bent visus tyrimus nusiunte pasidaryti
Patikekit su mano sveikata ir nestumu tai yra daug. Nes po reanimacijos tyrimu rodikliai nekokie buvo.
Tai man jau daug
Nes iki siol niekas to nedare. Nors baigiasi pirmas trimestras ir plius gresiantis persileidimas. Toks vaizdas og laike kol jis ivyks.
Ji nera meilikautoja, bet jinai domejosi manim ir net mano vaiko sveikata. Ka as zinau cia gal man tik pirma karta pavyko?
Ryt eisiu vel turi perrasyti siuntima pas genetikus tai bus matyti kaip jinai elgsis.
Zinot ta posaki visur gerai kur musu nera.
Bet manau jei blogai yra galima keisti viska gi. Nors atvirai Antakalnyje nezinau i ka....keisti
Gal i ka privaciai tik kuri dirba gimdymo namuose.
Ka as zinau. Antaklanyje pirma nestuma Nenorokova priziurejo ir praziurejo rimtus dalykus su rimtom pasekmem.

Po gimdymo ir sio nestumo pradzioj pas Mekiene vaiksciojau. Tokiu nesamoniu ir gazdinimu isgirdau jog vos nepersileidau ir be jokio pagrindo.
Vakar buvau pirma karta pas ja Poskiene. Is pradziu pasigalvojau nu jo man sekasi dar "viena" geruole man papuole. Bet pradejus kalbeti ir viska pasakoti labai susikrimto ir padare tiek kiek nei viena per toki trumpa laika. O tas daug tai bent visus tyrimus nusiunte pasidaryti

Tai man jau daug

Ji nera meilikautoja, bet jinai domejosi manim ir net mano vaiko sveikata. Ka as zinau cia gal man tik pirma karta pavyko?

Zinot ta posaki visur gerai kur musu nera.

Bet manau jei blogai yra galima keisti viska gi. Nors atvirai Antakalnyje nezinau i ka....keisti

QUOTE(xde @ 2012 02 29, 00:27)
domina naujesni atsiliepimai...
nieko gero negaliu pasaakyti, atvirksciai greiciau. pas ja galima eiti tik tuo aveju jei esat tikra, kad nestumas vadovelinis, ner jokiu problemu. nes ji nedaro NIEKO. turiu problemu su slapimo pusle, valanda viska aiskinau, ji net nesiteike padaryi slapimo tyrimo, nors esu tikra, kad cisitas kenkia nestumui. apskriai man JOKIU tyimu nedare, atejau del gresiancio , bent jau man neramu buvo, kazkokios lyg isskyros, nestumo pozymiai dingo, krutine atleido, gimdoj jokiu pojuciu, jokiu mieguistumo, nieko viskas dingo, tai ji NIEKO nesiteike patikrinti, sako isskyros patikrinimo metu normalios ir tiek. ateik po keliu savaiciu tada ziuresim , gal tyrimus darysim, kai primygtinai prasiau bent jau slapimo tyrima padaryt, sako eit pasterapeuta....zodiuz po,,,izmas visikas, toks jausmas, kad jai tik savo laika atbut kabinete ir tiek o kas tau ir kaip neidomu. baisu zodziu.
Sveikos...Na as pas B. Poskiene lankiausi visa pirma nestuma, man normaliai viskas buvo-plius nezinau kaip turetu vykti idealus vizitas, bet mane viskas tenkino-ateidavom abu su vyru, neturiu jokiu priekaistu..Kai pasakiau,kad nebejauciu jokiu judesiu- tuoj pat nuvede pas Maziliauskiene echoskopui, kelis kart esu skambinusi i mobilu.. Nu neturejau kazkokiu blogu pastabu..Tik dabar paskaiciusi atsiliepimu issigandau, gal pas mane buvo tas "vadovelinis" nestumas..
Kazin ar bedrisiu pas ja eiti antra karta nestuma sekti
Kazin ar bedrisiu pas ja eiti antra karta nestuma sekti

Man pas ją taip pat teko lankytis - tikrai nieko gero... Labai pasijuto, kokiai farmacinei įmonei parsidavusi, nes kiekvieną kartą (tris kartus su problemom teko lankytis) prieš tyrimus liepdavo savaitę plautis makštį vienu tirpalu, o tik po tokio "gydymo" imdavo tyrimus. Žodžiu, prisiminimai apie Poškienę labai prasti. Per nėštumą nenorėčiau tokios gydytojos

sveikos
lankaus pas ja jau nnn metu , ir su pirmu nestumu lankiaus ir dabr lankaus , nezn nieko blogo pasakyt negaliu , visi tyrimai buvo daromi , ir ttt, suskaudo pilva paskambinau i mobilu , sakau skauda pilva iskart pasake atlek , nusiunte echo daryt ar vaisiui viskas gerai , as patenkinta apziura
lankaus pas ja jau nnn metu , ir su pirmu nestumu lankiaus ir dabr lankaus , nezn nieko blogo pasakyt negaliu , visi tyrimai buvo daromi , ir ttt, suskaudo pilva paskambinau i mobilu , sakau skauda pilva iskart pasake atlek , nusiunte echo daryt ar vaisiui viskas gerai , as patenkinta apziura
Kas nori pameilikavimu, tai pas ja geriau neiti, ji kalba be uzuolanku, trumpai drutai, bet , kad butu labai bloga kaip gydytoja, nepasakyciau..
Sveikos, aš pas ją lankausi jau kokius 4 metus. Negaliu pasakyti nieko blogo. Nors paskaičius komentarus buvo baisu pas ją eiti. Šiaip prisimenu, kai ėjau eiliniam pasitikrinimui, o ji ir klausia:"kuo skundžiatės?", sakau:"niekuo", ji: "tai ko čia tada atėjai?" čia nesupraskit bloguoju, ji paskui anekdotą tokį pasakojo
aišku einant pas ginekologe ir taip nėra labai malonu, tad man ne iki juokų buvo, bet dabar žvengiu prisiminus
dabar vaikštau dėl nėštumo pas ją, tai skiria normaliai visus tyrimus, gal per daug ir nepasakoja visko, bet gi pačios apsišvietusios esam, kas rūpi to reikia ir klausti. visada su džiaugsmu atsako ir mielai paaiškina. Manau, kad ten negazdina dėl kiekvieno šūduko, tai tik daugumai į naudą, nes kaip žinome nusiteikimas irgi daug duoda. Ar ji gera savo srities specializtė spręsti negaliu, bet kaip žmogus yra įdomus, tad ne kiekvienas su ja sutaria.

Pasiskaiciau tiek geru, tiek nelabai komentaru apie Poskiene. 50/50 nuomones.
Eisiu pas ja po 2 savaiciu. Tad ziuresim, kokia ten ji yra. Tikiuosi viskas bus gerai ir rasim su ja bendra kalba
Butinai parasysiu savo atsiliepimus
Eisiu pas ja po 2 savaiciu. Tad ziuresim, kokia ten ji yra. Tikiuosi viskas bus gerai ir rasim su ja bendra kalba

Butinai parasysiu savo atsiliepimus

Lankiausi pas ja pirmo nestumo metu, visus siuntimus lyg ir gavau kur reikia, na gavau tiek prieziuros, kiek gali gauti nemokamoj poliklinikoj, echo gal permazai buvo skirta... Siaip maloni visai buvo, bent jau man. Bet siaip i poliklinūka eit del nestumo jau nebenoriu, ne kas dien ta apziura, tai norisi kur geriau...