Aš mokausi ISM magistratūroj. Pusę sumos už mokslus sumokėjo darbovietė, kitą pusę (12000) moku pati.
Kadangi mokausi magistratūros studijose vadovams, man mokytis vienas malonumas. Į paskaitas einu kaip į šventę. Esame be galo gerbiami dėstytojų, su manim studijuoja išprusę inteligentiški ir intelektualūs žmonės. Už juos tėveliai tikrai nemoka, ne tas amžius. Dėstytojai tikrai autoritetingi, savo srities profesionalai, daug pasiekę, nes norint dirbti ISM turi būti super super kažkurioj srity.
Viskas tikrai labai gerai organizuota, labai laiku gauname bet kokią informaciją apie studijas, egzaminus, pasikeitimus, biblioteką ir kt.
O kad bakalauro studijos brangios, ir mokosi turtingų tėvėlių vaikai, tai dar nereiškia, kad jie buki. Reikalavimai yra, mėto lygiai taip pat kaip ir visuose universitetuose. Beje, perlaikymai labai brangiai kainuoja. Kiek teko matyti tuos jaunuolius, man jie paliko gerą įspūdį. Gal ir pasikėlę, gal ir labai gerai apsirengę, tačiau pietaujant nuo jų stalo nesigirdi NAxxx, BXXT ir pan. tipo, pavarėm, nuvarėm, chebra ir kt. Ramūs kultūringi jaunuoliai.
Tai ką jau studijavau, be didesnių pastangų man buvo sukišta į galvą. Kaip žiūrima į diplomą, nežinau, nes dar neturiu
Beje, taip pat negaliu rekomenduoti bakalauro studijų, nes tikrai nežinau. O magistratūros tikrai rekomenduoju, nes pajusite malonumą mokytis.
Jei bus galimybė, dukrą tikrai skatinsiu bent jau magistratūrą studijuoti ISM.