Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

QUOTE(Buružėlia @ 2008 07 14, 22:09)
As tai pat apsisprendziau cia stoti (i EKO)  tongue.gif  Tikiuosi mokytis patiks, nes girdejau kad paskaitos idomios  mirksiukas.gif  Tik gasdina mane ne anglu o matematika, nes turiu viena pazistama, kuri dabar ten mokosi ir ji matematikoje gaudosi tikrai neblogai ir tikrai geriau uz mane, sake, kad pirma semestra naktim sedejo kol persilauze  blush2.gif  idomu ar is tiesu taip sunku ax.gif

pasimokysi, palankysi papildomai jei reikes ir viskas bus gerai... Kai pradejau cia mokytis, matematikos bijojau labiausiai, nes seeeeniai mokiausi... Bet su papildomom pamokom ir dauuug pastangu vistik gerai islaikiau, o svarbiausia - be skolu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 11, 16:05)
Ačiū labai labai! bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Prasom mirksiukas.gif Dziaugiuos jei padejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra įstojusių į ISM ekonomiką Kaune?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2008 07 25, 20:57)
Sveikos, gal yra įstojusių į ISM ekonomiką Kaune?

As siandiena pasirasiau sutarti mirksiukas.gif Tik, kad as Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek pamenu, bėgikė vis jaudinos, jog reikės kalbėti prieš auditoriją. Įdomu, ar įstojus sunku, ar labai baisu buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 01, 16:04)
Sveikos 4u.gif
Kiek pamenu, bėgikė vis jaudinos, jog reikės kalbėti prieš auditoriją. Įdomu, ar įstojus sunku, ar labai baisu buvo? 4u.gif

Na laba istipriai nesijaudinau, greiciau jau idomu buvo biggrin.gif
Nebuvo ziauriai sunku biggrin.gif Bet dar antri metai daug tokiu kalbejimu laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 08 03, 11:25)
Na laba istipriai nesijaudinau, greiciau jau idomu buvo  biggrin.gif
Nebuvo ziauriai sunku  biggrin.gif  Bet dar antri metai daug tokiu kalbejimu laukia  biggrin.gif

Aišku. Man pačiai dėl to neramu, tai ir klausiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Nieko, priprasit. smile.gif
Man pradžioj tai ir burna išdžiūdavo, lūpos drėbėdavo, rankos prakaituodavo ir t.t ir pan. O dabar jau baika. irnesakyk.gif hihihi.gif Aišku jeigu kokia paprasta prezentacija. O vat gynimosi tai bijau kaip velnias kryžiaus. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 03 rugpjūčio 2008 - 13:20
QUOTE(šypt @ 2008 08 03, 14:07)
Aišku. Man pačiai dėl to neramu, tai ir klausiu biggrin.gif ax.gif

na ka darysi, niekur nu oto nedingsi, nebent retkarciais nusimuliuosi hihihi.gif
QUOTE(Amiletta @ 2008 08 03, 14:18)
Man pradžioj tai ir burna išdžiūdavo, lūpos drėbėdavo, rankos prakaituodavo ir t.t ir pan. O dabar jau baika. irnesakyk.gif hihihi.gif Aišku jeigu kokia paprasta prezentacija. O vat gynimosi tai bijau kaip velnias kryžiaus. unsure.gif

tai as jau viena kursa baigiau g.gif gal gali paapsakot kas tie akademiniu darbu rasymai ir pristatymai, kas ten vyksta? Nejaugi kiekviena paskaita reikia pristatinet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 03 rugpjūčio 2008 - 14:47
QUOTE(Amiletta @ 2008 08 03, 13:18)

Aš save taip ir guodžiu, jog priprasiu ax.gif Visgi reikia mokytis tokių dalykų, pravers ne tik darbe, bet ir gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 03 rugpjūčio 2008 - 19:28
QUOTE(begike @ 2008 08 03, 15:46)
tai as jau viena kursa baigiau  g.gif  gal gali paapsakot kas tie akademiniu darbu rasymai ir pristatymai, kas ten vyksta? Nejaugi kiekviena paskaita reikia pristatinet? g.gif
Hm, akademinių darbų rašymas? Turi omeny diplominį? g.gif Nežinau kaip ten kas vyksta. Dar tik ketvirtakursė būsiu. smile.gif O visi kiti darbai tikrai nieko sunkaus. smile.gif Nepergyvenk. 4u.gif
QUOTE(šypt @ 2008 08 03, 20:27)
Aš save taip ir guodžiu, jog priprasiu ax.gif Visgi reikia mokytis tokių dalykų, pravers ne tik darbe, bet ir gyvenime.
Labai geras požiūris. 4u.gif
Atsakyti
Laba. Aš naujai iškepta pirmakursė ISM'e 4u.gif verslo vadyba, dieninis, Vilniuje 4u.gif
Atsakyti