Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

III semestras (II kurse) bus nelengvas... Dvi jau paskaitos buvo ir beveik kiekvienoje milijonas atsiskaitmu - per semestra 5-7 atsiskaitymai, tarpiniai egzai, namu darbai ir ivairiausi pristatymai ir zinoma baigiamasis egzas... is visos medziagos.... Zodziu blink.gif - maratonas..
Gerai, kad bent idomu ir kad kursas draugiskas ax.gif
Atsakyti
MSZ, smagu, kad įdomu. O krūvis tikrai nemažas. Bent jau man sunkiausi buvo V ir VI semestrai.
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 03, 21:45)
III semestras (II kurse) bus nelengvas... Dvi jau paskaitos buvo ir beveik kiekvienoje milijonas atsiskaitmu - per semestra 5-7 atsiskaitymai, tarpiniai egzai, namu darbai ir ivairiausi pristatymai ir zinoma baigiamasis egzas... is visos medziagos.... Zodziu  blink.gif - maratonas..
Gerai, kad bent idomu ir kad kursas draugiskas  ax.gif

kaip tai jau buvo paskaitos? blink.gif tu Kaune mokiniesi?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 09 04, 23:28)
kaip tai jau buvo paskaitos?  blink.gif  tu Kaune mokiniesi?

vilniuje, vakariniam
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 09 05, 09:16)
vilniuje, vakariniam

aisku, supratau smile.gif
Atsakyti
sveiki.. šiemet dar tik pradėjau eiti i 12 klasę, bet esu tvirtai apsisprendusi, kad noreciau studijuoti ISM universitete (kaune, ekonomika) bet labai bijau, kad galiu neistoti, gal ir nesu itin stipri matematike ax.gif , bet nera taip jau ir prastai, zinoma, kaip dauguma bijau egzaminu, nors matematika ir anglu sekasi ne taip jau ir blogai, vistiek bijau egzaminus islaikyti zemais balais, kokia tikimybe, kad nors ir nelb gerai islaikius egzaminus galeciau istoti i ISM ekonomika? sia specialybe esu susidomejusi jau senai, pinigu manau irgi rasciau studijuoti siame universitete, o noro studijuoti ir dometis sia sritim tikrai yra, tik baisu, kad gali nepriimti.... verysad.gif
Atsakyti
Priimti, tai tikrai priims, nepergyvenk del to mirksiukas.gif tiesiog jei tavo KB bus mazesnis uz nustatyta turesi moketi ne 4600 uz semestra, o siek tiek daugiau, virs 5000 LT (mano pazistamam tokia situacija). Tai del priemimo nepergyvenk, jei nepasikeis niekas, istosi tikrai, tik kad va sunkoka issilaikyki kiek zinau (pati ka tik pradejau studijuoti cia blush2.gif ) Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 09 11, 13:54)
Priimti, tai tikrai priims, nepergyvenk del to mirksiukas.gif  tiesiog jei tavo KB bus mazesnis uz nustatyta turesi moketi ne 4600 uz semestra, o siek tiek daugiau, virs 5000 LT (mano pazistamam tokia situacija). Tai del priemimo nepergyvenk, jei nepasikeis niekas, istosi tikrai, tik kad va sunkoka issilaikyki kiek zinau (pati ka tik pradejau studijuoti cia blush2.gif ) Sekmes 4u.gif

gal pasirodysiu ziopla su tokiu sawo klausimu, bet ka padarysi... ka reiskia tas KB? g.gif
blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(zagironiuke @ 2008 09 11, 14:09)
gal pasirodysiu ziopla su tokiu sawo klausimu, bet ka padarysi... ka reiskia tas KB? g.gif
blush-anim-cl.gif

Gal konkursinis balas?

O aš irgi turiu klausimą, skaitinėjau apie ISM, norėčiau į magistrantūrą. Bet ten kiek mačiau reikia labai geras anglų kalbos žinias turėti. Testą būti išsilaikius... Gąsdina šiek tiek tai mane. Gal yra magistrantūrą studijuojančių čia? 4u.gif
Atsakyti
Taip, konkursinis balas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir kaip mūsų moksliukams sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu sioki toki klausima : ISMas Vilniuje neakivaizdinio neturi, taip? blush2.gif
Atsakyti