Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

QUOTE(*Serena* @ 2008 09 11, 17:27)
Gal konkursinis balas?

O aš irgi turiu klausimą, skaitinėjau apie ISM, norėčiau į magistrantūrą. Bet ten kiek mačiau reikia labai geras anglų kalbos žinias turėti. Testą būti išsilaikius... Gąsdina šiek tiek tai mane. Gal yra magistrantūrą studijuojančių čia?  4u.gif

Anglų kalbos reikia tikrai geros, tačiau manau gali padaryti išlygų ir priimti be testų. tačiau žinių tikrai reikia, nes viskas anglų k.
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 09 29, 14:25)
Turiu sioki toki klausima : ISMas Vilniuje neakivaizdinio neturi, taip? blush2.gif

Sveika,
ISM'e tik dienines ir vakarines smile.gif
Atsakyti
hm...dar toki klausimuka uzduosiu, o kiek semestru yra is wiso vienam kurse? ir ar pinigus reikia moket uz 1 se rolleyes.gif mestra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zagironiuke @ 2008 10 07, 19:39)
hm...dar toki klausimuka uzduosiu, o kiek semestru yra is wiso vienam kurse? ir ar pinigus reikia moket uz 1 se rolleyes.gif mestra? g.gif

2 semestrai per metus. Bakalaure is viso 8, o magistre - 4.
Atsakyti
QUOTE(zagironiuke @ 2008 10 07, 19:39)

2 semestrai metuose, rudens ir pavasario, kaip ir visur mirksiukas.gif Moketi reikia uz viena semstra, paskui prasidejus antram - moketi uz antra.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 10 07, 19:42)
2 semestrai metuose, rudens ir pavasario, kaip ir visur  mirksiukas.gif  Moketi reikia uz viena semstra, paskui prasidejus antram - moketi uz antra.

dar pridesiu, kad galima ir dalimis - per pirmus tris semestro menesius lygias dalis moket.
Atsakyti
Sveikos, as siais metais pradejau mokytis ISM'e ekonomikos. Na, ir dabar prasidejo vargai su matematine analize, man per daug neaiskus Budos destymas, tai gal kuri zinot, koki gera korepetitoriu, kuris padetu pasirust egzaminui? nesinoretu turet skola verysad.gif (butu labai gerai, kad papildomos pamokos nebutu labai brangios, nes ir dabar man siule kazkoki destytoja tik, kad 150 Lt uz viena valanda, man truputi daugoka moket)
Atsakyti
QUOTE(Tiniko @ 2008 10 29, 19:20)
Sveikos, as siais metais pradejau mokytis ISM'e ekonomikos. Na, ir dabar prasidejo vargai su matematine analize, man per daug neaiskus Budos destymas, tai gal kuri zinot, koki gera korepetitoriu, kuris padetu pasirust egzaminui? nesinoretu turet skola verysad.gif  (butu labai gerai, kad papildomos pamokos nebutu labai brangios, nes ir dabar man siule kazkoki destytoja tik, kad 150 Lt uz viena valanda, man truputi daugoka moket)

Gal esi girdejus apie K.Aldosina? ax.gif
Apie Buda esu irgi negeru atsiliepimu girdejus unsure.gif Aldosina labai gerai aiskina mirksiukas.gif Pabandyk nueiti su kita grupe, paklausyt, kaip Aldosina desto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 10 29, 23:09)
Gal esi girdejus apie K.Aldosina? ax.gif 
Apie Buda esu irgi negeru atsiliepimu girdejus  unsure.gif  Aldosina labai gerai aiskina  mirksiukas.gif  Pabandyk nueiti su kita grupe, paklausyt, kaip Aldosina desto  mirksiukas.gif

pritariu 100% - ALDOSINA DESTO IDEALIAI thumbup.gif Viska supratau, nors su matematika tikrai turejau problemu.
Papildyta:
Begike, gal Giedrius Miliauskas deste makroekonomika? Ryt laikom tarpini testa ir visai neisvaizduoju ka mokytis, nes sako, kad pas ji nerealiai sunkus egzai buna... Tai jau skaidres skaiciau, uzdavinius bandziau sprest...
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 10 29, 23:14)
pritariu 100% - ALDOSINA DESTO IDEALIAI  thumbup.gif Viska supratau, nors su matematika tikrai turejau problemu.
Papildyta:
Begike, gal Giedrius Miliauskas deste makroekonomika? Ryt laikom tarpini testa ir visai neisvaizduoju ka mokytis, nes sako, kad pas ji nerealiai sunkus egzai buna... Tai jau skaidres skaiciau, uzdavinius bandziau sprest...

aha mirksiukas.gif nepatinka man jisai schmoll.gif per daug reiklus verysad.gif Zodziu, perskaityt tik skaidres neuztenka, reik suvokt visa ta sistema. Mokek formules, suprask is kur kas gaunama, issispresk seminaru uzd. ir turetu buti viskas gerai mirksiukas.gif Zodziu makro reik suvokima turet, nes tik perskaicius ar iskalus nieko nebus schmoll.gif verysad.gif o sunku, tai sunku doh.gif verysad.gif
Tu dieniniam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 10 29, 23:42)
aha  mirksiukas.gif  nepatinka man jisai  schmoll.gif  per daug reiklus  verysad.gif  Zodziu, perskaityt tik skaidres neuztenka, reik suvokt visa ta sistema. Mokek formules, suprask is kur kas gaunama, issispresk seminaru uzd. ir turetu buti viskas gerai  mirksiukas.gif Zodziu makro reik suvokima turet, nes tik perskaicius ar iskalus nieko nebus  schmoll.gif  verysad.gif  o sunku, tai sunku  doh.gif  verysad.gif 
Tu dieniniam? ax.gif

Dekui! Ne - vakariniam. ax.gif Bandysiu suvokt sistema... Nors kai tiek formuliu ir tiek nauju raidziu, tai kol kas sunkoka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 10 29, 23:44)
Dekui! Ne - vakariniam. ax.gif Bandysiu suvokt sistema... Nors kai tiek formuliu ir tiek nauju raidziu, tai kol kas sunkoka.. doh.gif

Puikiai tave suprantu mirksiukas.gif Man irgi tie mikro, makro nera lengvi verysad.gif Sunku labai, reik labai daug dirbti verysad.gif
Atsakyti