Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie vaikų įvaikinimą?

Sunku net patikėt kad gali būti tokia situacija,na bet nieko čia jau tikriausiai ir nepakeisi verysad.gif schmoll.gif .Puikiai žinau,kad būna daug blogų ir savanaudžių žmonių,o gal jiem tiesiog reiktų ilgiu pabendraut su ja ir geriau pažinti?
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2007 02 12, 23:55)
O KAD BUTU DAUGIAU SUPRATINGU IR GAILESTINGU ZMONIU.MES SU VYRU NIEKAD NESVARSTE APSISPRENDEM PER NAKTI.DABAR SVARSTOM PASIIMT PASTOVIAI GLOBAI.BET ISIVAIZDUOJAT ATVAZIAVO UOSVIAI NET LABAS MUSU MERGYTEI NEPASAKE.SUNIMS PRIVEZE SKANESTU O JAI NIEKO.MUSU MERGYTEI JAU 11.TAI JI JAU SUPRANTA,KAD SU JA NEKALBA.TEKO SUKTIS VISOKIAIS KVAILAIS PAAISKINIMAIS.JAI BUVO SOKAS.MANO TEVAI ATEINA TAI MAMA DAR NESPEJUS IEIT SAUKIA KAD ATEJO MOCIUTE.RANKOSE VISAD TURI SOKOLADO.TETIS KISENES TUOJ PAKRAPSTO.O CIA BUVO VISISKAI PRIESINGAI.IR KA PASAKYT TOKIAM ZMOGUI KURIS MYLI TIK SAVE?

Kantrybės ir dar kartą kantrybės. Jei patys apsisprendėt per naktį - uošviam tikrai buvo staigmena blink.gif . Kai jie supras, kad tai tikras jūsų sprendimas,- tikuosi supras.
Na, mano uošviai irgi ne iš karto apsiprato. Bet nesmerkiu jų... Palaipsniui priprato, nes matė kad su savo maža mergaite elgiamės, mylim ir t.t kaip su kitais savo vaikais. Nors dar ir dabar, vardindami savo anūkus, ne visada įskaičiuoja mūsų mažąją verysad.gif O jeigu jie kitą kartą nepasisveikins - "padėk" jiems tai padaryti - pasakyk dukrai, kad pirma jiems labas pasakytų. Prie jų akių juos vadink šios mergaitės seneliais. Kur jie dėsis??? Teks pripažinti tongue.gif
Atsakyti
Velute, nesmagi jusu situacija... elgiasi truputi vaikiskai uosviai. As tikriausiai pasikalbeciau su jais. Juk tai jusu apsisprendimas, abu su vyru nutaret. Ir jei jie netoleruoja apsisprendimo, gal tada tegu nesilanko pas jus, iki tol kol patys "suaugs". Mergaite isties nemaza ir tikrai neleisciau jos sitaip traumuoti - juk ne ka kita ir daro, nekreipdami demesio i ja...
Atsakyti
labutis.tai va pas mane ir vyras vienas tedirba.as namie sedziu.tai uosviene girdejau sauke ant vyro,kad mane islaiko ir dar vaika uzsikrove ant sprando.bet mes su vyru taip nusprendem,dar tiksliau jis labai norejo,kad nedirbciau,o ir man gera turiu as tu darbu ir namie,nespeju suktis.o jai mat uzkliuvo.atrodo turetu dziaugtis kad sunui sekasi,kad yra seimos zmogus.nes iki manes ritosi i juoda pakalne.aisku mergyte kazkiek suprato uosvienes elgesi.ir mums dingo noras su jais susitikt ir matyt.uosviene sauke,kad bus savu kam tu svetimu ir kad ji niekada nieko neduos ir nepriims mergaites.nu gerai bus savu,bet bus ir ji,mergaite kuri nori silumos,supratimo,namu.o ir mergyte vis klausineja kada bus leliukas.bus sakau,kada nors bus.
nu seni zmones.60m.ka darysi gerai kad kitam mieste gyvena,tai reciau matomes.svarbu,kad mes su vyru esam tvirti sia nuomone.gaila ir tiek tokiu trumpu mastymu,apdovanotu zmoniu.
Atsakyti
.IR KA PASAKYT TOKIAM ZMOGUI KURIS MYLI TIK SAVE?

Na,man tai čia nėra jokios problemos....Mano uošviai irgi tipo,kaip supratau,kad nenorėjo tų"netikrų" anūkų...vis siųlė galvoti...aiškino moralus..ir tt...
O,aš pasakiau,jei pamatysiu,kad mano mergaitę myli,nors kiek maziau,nei savo kitus anūkus,ar dar,kaip kitaip engia,tyčiojasi.....mano šeimos kojos -daugiau čia nebus lotuliukas.gif Ir man dzinnnnnnn..........jei tėvai gali priimti vyrą(kokį ten "protingą" ) išsirenkame,tai turi ir priimti vaikus,kokius jau ten pagimdome (sveikus,ar invalidus) įvaikintus,ar globotus....Jei nenori....nereikia ir man tokių,nei tėvų,nei uošvių.........tada pabendraujame,tradiciškai,per vestuves,laidotuves ir krikštynas ir uztenka,kaip sakoma... lotuliukas.gif
Viena jau mano močiutė,vis mano mergaitę vadindavo "laukinuke" vaje,kokia ji laukine..ir tt...tipo kokia bloga....Ir nevazinėjome pas ją... lotuliukas.gif Dabar jau pati vis paskambina,ir siųlo atvaziuoti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano anyta labai gerai priėmė mano mergaitę, buvo truputį staigmena. Bet kažkaip mylėt pradėjo ir pirmo žvilgsnio. Anyta pati našlaitė liko kai vienų metukų buvo, augo su pamote. Tai dabar kartais mano vyrui sako, ,,jau tik nepalikit, užauginsit, kad ir sunku. Kad ir neklauso ar pridaro ką nebarkit labai, gi našlaitėlė, sunku jai,,.
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2007 01 21, 14:59)
Manau,čia visi maziau verktų ir filosofuotų "apie paliktus vargšų alcoholikų vaikus"-o kiekvienas,bent vieną paimtų į savo šeimą globoti,(juk-500lt,tikrai uztenka mėn,vaiką išlaikyti) ar įvaiknti ....ir neliktų tų vaikų... mirksiukas.gif

as negaliu pasiimt.tai ka man daryt?uzsimerkt,kad ju nera?man neleidzia mano gyvenimo salygos.
Papildyta:
QUOTE(velute @ 2007 02 12, 23:55)
O KAD BUTU DAUGIAU SUPRATINGU IR GAILESTINGU ZMONIU.MES SU VYRU NIEKAD NESVARSTE APSISPRENDEM PER NAKTI.DABAR SVARSTOM PASIIMT

schmoll.gif cia jau kazkas baisaus unsure.gif nesuprantu,kokia zmogaus sirdis turi buti,kad taip su vaiku galetu pasielgti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(velute @ 2007 02 24, 14:01)
mums dingo noras su jais susitikt ir matyt.uosviene sauke,kad bus savu kam tu svetimu ir kad ji niekada nieko neduos ir nepriims mergaites

zinau uosvius,kur savo tikra vaika is namu isvare,ir dar reke,kad nieko neduos verysad.gif
bet lazda turi du galus...

taip,kad nesijaudink viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Is tiesu pries ivaikinant reikia labai rimtai i visa si reikala paziureti. Is tiesu naudinga su vaiku pries isivaikinant padraugauti nors siek tiek. Nes realiai kai vaikas jau atsiduria tavo seimoje viskas atrodo visai kitaip nei tu isivaizduoji, kad bus. Tai maziausiai metai darbo. As turiu omeny, jei vaikas ne naujagimis, o jau kiek ugtelejes. Turiu patirties, pati auginu savo du vaikus, ir isivaikinom 4 metuku berniuka. Is ties nera lengva, bet viskas imanoma. Smagiausia, kai matai koks vyksta progresas su vaiku. As zinoma uz isivaikinima, jei apsisprendet, pirmyn, ir neklausykit kitu nuomones, bus kas pritars, ir labai daug kas nesupras ir bandys atkalbeti, tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(runnee @ 2007 03 06, 23:27)
Is tiesu naudinga su vaiku pries isivaikinant padraugauti nors siek tiek. Nes realiai kai vaikas jau atsiduria tavo seimoje viskas atrodo visai kitaip nei tu isivaizduoji, kad bus. Tai maziausiai metai darbo. As turiu omeny, jei vaikas ne naujagimis, o jau kiek ugtelejes. Turiu patirties, pati auginu savo du vaikus, ir  isivaikinom 4 metuku berniuka. ...

Sveika prisijungus smile.gif
Užmečiau akį į tavo vaikų amžių ir įvaikinto vaiko amžių tongue.gif Mūsų šeimos turi daug panašumų - tik vaikų lytys kitokios. Mano du berniokai (12 ir 9 metų) ir įvaikinta mergaitė - irgi 4.

Na, o ka sakai, kad pirmiausia su vaiku reikia šiek tiek padraugauti, o po to vaikinti.... Bet paskui patvirtini, kad tai - mažiausiai metai laiko DARBO.
Tai va, man atrodo, kad padraugauti prieš įvaikinant - visada neblogai biggrin.gif Bet metus gi nedraugausi, ypač jei draugavimo metu nenuolatos gyvena šeimoje. O be to DARBO - vaikas nepasikeis. Tai noriu pasakyti, kad padraugavimo metu vis tiek nesužinosi - koks tas vaikas yra iš tiesų, ir kaip jis elgsis tavo kokrečioje šeimoje....

O kiek laiko jūs jau kartu? Kaip vyresni vaikai priėmė mažiuką? Mano didieji - tikri pagalbininkai. Vien tik suaugusiems būtų buvę nelengva "prisijaukinti" mažąją. Mes jau daugiau kaip metai kartu. Visko buvo - krizių, pasiaiškinimų... bet dabar gyvenimas teka ramiai, tarsi kitaip ir nebūtume gyvenę...
Atsakyti
Labai noreciau isivaikinti vaikuti.bet nezinau kaip su tuo popierizmu,ar gauciau,nes pati gyvenu Vokietijoje.Jei kas zinot,parasykit man i AZ.ACIU
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 03 07, 23:38)
Labai noreciau isivaikinti vaikuti.bet nezinau kaip su tuo popierizmu,ar gauciau,nes pati gyvenu Vokietijoje.Jei kas zinot,parasykit man i AZ.ACIU

Pasiskaityk,čia viskas surašyta..
kas neaišku-rašyk,tiesiogiai jiems: http://www.pastoge.lt/
Atsakyti
sveika gicikami,

jei gyvenat Vokietijoje, tai ivaikinimo procesa eriketu pradeti etn. Jei norit ivaikinti is Lietuvos - susisiek su Socialdienst katholisher Frauen Dortmunde. Butent jie uzsiima pagalba ivaikinimui is Lietuvos. Jie pakvies jus i informacini susitikima ir detaliau paaiskins kaip viskas vyksta. Sekantis susitikimas rodos Geguezs 5d. O jei norit tiesiog ivaikinti, kad ir is pacios Vokietijos - reiketu kreiptis tiesiog i vietini Jugendamt.

R.
Atsakyti