Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

ir mus aplanke dar ligonineje...vyras ir taip dalyvavo,tai pirmieji lankytojai buvo tevai (dar ta pacia diena atskubejo) davus mano leidima smile.gif o kiti seimos nariai aplanke kitomis dienomis.. Nepriestaravau,kad aplankytu,nes labai pabosdavo toj ligoninej buti,o kai kasnors ateina vis smagiau... wub.gif
Atsakyti
Keista,kad pas tas kurios pagimde vakare jau is pat ryto lankytojai atskubejo... g.gif
Tai reiskia,kad patys praneset iskart po gimdymo,kad va jau gime doh.gif
Jei nenorit lankytoju,tai kam tada visiems skelbti,kad JAU???
Galima tevams paskambint ir viskas smile.gif
Atsakyti
Kadangi tuo metu, kai gime dukryte ligonineje buvo karantinas, tai pirmieji sveciai, tai buvo mano seses, aplanke mus beveik po savaites:) Bet siaip as manau, kad uztenka to, jog sveciai nesirgtu;)
Atsakyti
mano pirmieji sveciai tai buvo mano tetis, nes mano mama ir vyras visa laika ir taip su manimi prabuvo nuo atvaziavimo i gimdymo namus, praejus porai h dar atvaziavo vyro mama su sese mirksiukas.gif jauciausi puikiai tik, kad paeiti buvo sunku, bet tai bendrauti su zmonemis nekliude ir man buvo dar lengviau, nes kol mama su vyru nuvede mane iki tualeto ir dar padejo apsiprausti anyta pabuvo su mazyliu thumbup.gif
o kita diena sulaukiau visu pakartotinai ir dar atejo mano sesyte, geriause drauge ir vyro geriausias draugas su gelem atzygiavo 4u.gif jauciausi puikiai, tiek demesio, visi angeliuku dziaugiasii, jam visi patiko thumbup.gif wub.gif treciaja diena per pietus jau iskeliavau namo ir sulaukem savo mazosios drauges su teveliais, kuri 2men su puse vyriasne ir visu tu paciu, kurie aplanke ligonineje mirksiukas.gif ketvirtaja diena aplanke kriksto tete su seima, o penktaja mano artimiausia pussesere ir senelis is tecio puses su tecio broliu thumbup.gif
ir niekada nepasigailejau, kad taip leidau visiems drasiai lankyti, nes kai po 2sav as atsiguliau i ligonine su 42temp ir grizusi namo negalejau vaikscioti, nes buvau begalo nusilpusi, visi pamainom pas mane vazinejo ir priziurejo mazyli, tai jis nevieno nebijojo ir ramiai rankutese uzmigdavo wub.gif
ir db musu mazyli galima drasiai palikti, bet kuriam is tu asmenu, kurie pirmom dienom su mumis prabuvo, nes i kitus kurie tik veliau ji pazino labai kreivai ziuri ir jei tik ko neduoda iskart rekia thumbup.gif
Atsakyti
uosvene su seima tai jauciu jau kelios dienos pries laika atleks(mat toli gyvena) ir siaip jau atostogas pasieme tam laikui doh.gif mano visa seima tai turbut lankys irgi jau ligoninej, o draugams ir kitoms giminems, tai leisim tik po kokio menesio lankyt. Reiks laiko gi ir mums patiems apsiprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 08 30, 21:27)
As gimdziau Airijoje, tai ten ligoninese yra ribojami lankytoju skaicius ir tik tam tikru laiku leidziami, aisku vyras arba kitas artimas zmogus leidizamas bet kada ir gali buti kiek nori, netgi galima susitarti, kad butu visa nakti  smile.gif
aisku budavo, kad keli tik yra lankytojai o toki triuksma sukelia, bet tada akuseres grazioj formoj isprasydavo  thumbup.gif

as taip pat gimdziau airijoje. nezinau kokiam mieste jums taip pasiseke smile.gif
po gimdymo atveze i palata, o ten 10-12 mamu su kudykiais, lovos perskirtos uzuolaidomis, vietos nera, tik lova spintele ir krepsas vaikui. apie bendra dusa (aujkstai iskelta ciaupa ir grindyse paprasta skyle) ar wc nekalbu.
o jau lankytojai, eina ir eina pas visas, amzinas surmulys, nervai suima prisiminus.
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano mažutis gimė 35 sav, todėl gulėjo inkubatoriuje, o aš vos galėjau pasėdėti, nes buvo sunkus gimdymas.Po gimdymo buvo pora valandų tepraėję, kai pas mane atėjo pusgirtis uošvis su drauge ir vaikais (šiaip su jais jokiu santykių nealaikom, visiškai nebendraujam).Pati dar savo sūnelio buvau nemačius, nes iškart po apžiūros i inkubatorių išnešė, o jie jau ėjo ieškot kur blink.gif bet buvo seselės labai gražiai išprašyti lauk
Taip, kad aš už tai, kad lankytojai gimus vaikeliui ateitų į namus jau po kokio mėnesiuko, o anksčiau - tik patys artimiausi. Dabar sakysit, kad MB tėvas - labai artimas žmogus, bet tik ne mūsų atveju schmoll.gif Net į mūsų vestuves MB jo nekvietė
Atsakyti
man tai buvo gera kai artimi draugai atejo i ligonine aplankyti, as visam pasauliui rekt norejau kad jau gime mums vaikas kad mes jau tevai bigsmile.gif
ir liudejau kad tevai neatvaziavo i ligonine.....

manau cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas ar jie nori lankytoju ar ne, o lankytojai kad ir artimi turi atsiklausti...

beabejo reikalingas ir zmoniu supratingumas tokiu atveju kaip barbarisa yra ziauru unsure.gif grynai zmogus be skrupulu verysad.gif

net vakar buvom aplankyti leliuko kuriam tik para ax.gif bigsmile.gif mama jautesi gerai nors sedet negali bet dalinosi savo dziaugsmu su visais artimaisiais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintareqq: 07 liepos 2010 - 11:39
Gulejau antaklnyje, palatoje buvo dar dvi mamytes, pas viena pastoviai vyras budavo, bet jie labai tyliai budavo, o pas kita buvo ateje draugu, gal kokie 6 doh.gif Tai siek tiek trukde tas surmulys, nes po gimdymo norejosi tylos ir ramybes, beto skaiciau, kad negalima su vaikais ateiti(kaip supratau del ligu g.gif ), o vaiku buvo daug. Kazkaip manau, kad galetu ileisti tik pacius artimiausius, ir tai po viena, nes kai susiguzia visa "shaika" tai kazkaip ir nejauku buna. Ir seip nepatiko, kad galedavo ateiti kada nori, ir iseiti kada nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 07 liepos 2010 - 12:17
Gimdziau Vilniaus gimdymo namuose, ejo sniurais pas mano kaimyne ir pas mane schmoll.gif As pries, su antru jau apribojau sita dalyka, buvo tik mano tevai i tevelis, bet pas kaimyne vel ejo ir seses ir drauges su vaikais... Is tikruju, nekas visai, nelabai emiau i galva, nes pagimdziau lengvai ir jauciausi gerai, bet su pirmu norejau ilsetis, buvau siuta ir tikrai isvargus, ziauriai erzino tie lankytojai- reik turet truputi supratimo... Nors mano drauge jautesi liux, pati kviete atvaziuot, tai buvau aplankyt, bet ji viena mokamoj palatoj buvo, tai niekam netrukdem smile.gif
Atsakyti
minusas be kalbu.. aisku gerai, kad dabar, ne taip, kaip kai musu mamos mus gimde, dabar teveliai gali kartu buti ligoninej, bet kitiem pasalieciam eit... nu jau ne schmoll.gif pati dar kleckiuko nei vieno neturiu, tai nezinau, kokia ten gimdymo namuose tvarka, bet manau geriausiai butu, jei jaunosios mamytes turetu galimybe personalui pasakyt, nori lankytoju ar ne. jei ne, priimamajam visiem neprasytiem tvarkingai duris darbuotojai parodo ir ner vargo. nei irodinejimu kad esi pavargus, nei atsiprasinejimu del to kad lankytojai nelaukiami ir t.t., zodziu jokio galvos skausmo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 19 liepos 2010 - 17:42
Pliusas, jeigu tu guli atskiroje palatoje ir be tavęs nieko daugiau nėra. tada visi lankytojai yra tik tavo, gali reguliuoti jų atejimą-išėjimą, gali bet kada išprašyti iš palatos.

Minusas, kai guli bendroje palatoje ir lankytojai ateina pas tavo kaimynes. tada būna žiauriai nesmagu, kai kažkas trūkdo ilsėtis, miegoti ar maitini vaiką krūtimi.
Atsakyti