mano pirmieji sveciai tai buvo mano tetis, nes mano mama ir vyras visa laika ir taip su manimi prabuvo nuo atvaziavimo i gimdymo namus, praejus porai h dar atvaziavo vyro mama su sese

jauciausi puikiai tik, kad paeiti buvo sunku, bet tai bendrauti su zmonemis nekliude ir man buvo dar lengviau, nes kol mama su vyru nuvede mane iki tualeto ir dar padejo apsiprausti anyta pabuvo su mazyliu
o kita diena sulaukiau visu pakartotinai ir dar atejo mano sesyte, geriause drauge ir vyro geriausias draugas su gelem atzygiavo

jauciausi puikiai, tiek demesio, visi angeliuku dziaugiasii, jam visi patiko

treciaja diena per pietus jau iskeliavau namo ir sulaukem savo mazosios drauges su teveliais, kuri 2men su puse vyriasne ir visu tu paciu, kurie aplanke ligonineje

ketvirtaja diena aplanke kriksto tete su seima, o penktaja mano artimiausia pussesere ir senelis is tecio puses su tecio broliu
ir niekada nepasigailejau, kad taip leidau visiems drasiai lankyti, nes kai po 2sav as atsiguliau i ligonine su 42temp ir grizusi namo negalejau vaikscioti, nes buvau begalo nusilpusi, visi pamainom pas mane vazinejo ir priziurejo mazyli, tai jis nevieno nebijojo ir ramiai rankutese uzmigdavo
ir db musu mazyli galima drasiai palikti, bet kuriam is tu asmenu, kurie pirmom dienom su mumis prabuvo, nes i kitus kurie tik veliau ji pazino labai kreivai ziuri ir jei tik ko neduoda iskart rekia