QUOTE(wilike @ 2006 10 02, 12:33)
Va ir aš galiu pasidalinti savo patirtim.Gulėjom dvivietėj palatoj,nes vienvietės negavau. Pagimdžiau vėlai, tai į palatą nuvežė apie 11 val. vakaro O ten dar sėdėjo lankytojai

Nu atsiprašau gimdžiau 18 valandų Pati pavargusi ir dar mažas stebuklėlis, kuriuo ir taip nežinai kaip rūpintis.Na galvojau, kad gulėjo viena tai tie lankytojai ir galėjo but.Bet kad jie išėjo tik puse pirmos.Tai

Na maniau iš ryto bus geriau.O ką jūs manot, nuo 7,30 lankytojai jau čia. Ir vėl iki 00.30
Man iš kart temperatūrą.Padarė visokių tyrimų, jokio uždegimo nėra.Viskas tvarkoj.O nuo ko temperatūrą niekas nežino.Tai va taip prasikankinau penkias dienas

Po to mano kaimynę išleido namo.Pailsėjau dieną ir nukrito ta temperatūrą.
Aš už lankytojus namuose.Kas labai norės ateis ir poros mėnesių to vaikelio pamatyt.O beto galėtų ne vaikeliui dovanų nešt, o pačiai mamai už tuos vargus 9 mėnesius ir tą didelį darbą kad vaikelis sveikas išvydo pasaulį.
Man tokia situacija buvo po pirmo gimdymo. Gulėjom tryse. Viena kažkokia advokatė, kita - siuvėja. Abi lenkės, tarpusavyje bazarina, aš nieko nesuprantu. O lankytojų

Kaip pirmą kartą gimdžiusi nieko nežinau, pasakyti kažkaip nedrąsu. Dabar galvoju, kad reikėjo būti naglesnei ir pasakyti, kad lankytojai vargina. Užknisdavo, kai lįsdavo prie vaiko pažiūrėti.
Bet su antru viskas buvo kitaip. Gulėjau dvivietėje, lankytojai buvo patys artimiausia žmonės. Visiems pažįstamiems prieš tai pasakiau,kad lankytojų ligoninėje nepriimsiu. Pas kaimynę ateidavo tik vaikai ir vyras.
QUOTE(Isila @ 2006 10 02, 12:37)
man atrodo, kad didesnės problemos kyla toms, kurioms teko gulėt dvivietėse palatose. Nes tuomet ne tik savo, bet ir kaimynės lankytojus tenka palatoj priimti. Kai guli viena, didžioji dalis problemų, išsisprendžia
Vienvietės ne visose ligoninėse yra, ir ne visada laisvos. Sunkiau ne dvivietėj, o trivietėj.