Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

Hm, nežinau, prisiskaičiau čia visko.. bigsmile.gif Gulėjom Klinikose, 2v palatoj. Abi po cezario, abi pirmą kartą.. Tai pasikalbėdavom, pasidžiaugdavom ir ...papletkindavom lotuliukas.gif
Nepastebėjau, kad personalas ribotų lankytojus. Bet manau, jeigu būčiau prašiusi, tai būtų duris užrakinę umn.gif
O ką man daryti ,jeigu pas mane šeima - itališka?? clap.gif Lankė visi mano šeimos nariai, vyro šeimos nariai su savo šeimų nariais gathering.gif Nešė glėbius gėlių, žaislų, tik va alko tai nei vienas nesugalvojo atbogint. Šaunuoliai. drinks_cheers.gif Dar atėjo draugės, bendradarbės gossip.gif . Tikrai pamenu, kad tada galvojau - na gal jau palankynos turi savo pabaigą, bet vistiek buvo labai malonu sunglasses2.gif . Ir tas gėlių lysves tvarkiau kas rytą ir labai laukiau dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiesą sakant, ir į WC be problemos nueidavau. Pasakai, kad "man reikia" ir eini kur reikia. Gerai dar, vaiką svečiai pasaugo mirksiukas.gif
Ir dėl ligoninės aprangos nesijaudinau nono.gif . Manau, visi suprato, kad atėjo ne į balių, o pas "sužalotą" žmogų. Tai jau svečių bėdos, ką jie mato ir kur jie žiūri. Anatomija tai vienoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žodžiu, dzin man buvo.

Ir manau, kad taip ir geriau. Atlanko valdiškuos namuos, tai nereikia savo namuos viskokių arbatėlių makaluot, pyragų maišyt blush2.gif Ėjo po mėnesio kito į namus dar. Tai kažkaip kitaip jau jaučiaus... Kaip ir po laiko kad atėjo mirksiukas.gif

Palatos kaimynė nepyko ant manęs. Pas ją pačią nesuvaldomas srautas ėjo. Ir dar šampą gėrė. Irgi "posėdžiai" vykdavo group.gif

Manau, kad tie pliusai ir minusai - tai tik tolerancijos reikalas. Ir savo pačios požiūrio. Juk iš tikro tai ir nežinai, ar tikrai kokios bacilos nenešioja ta sesutė, kuri ką tik išsinešė tavo vaiką kraujui paimti..
Atsakyti
Nu man sunku buvo, kai mane aplanke daug zmoniu vienu metu, beje, ir vaikas i tai sureagavo, ta vakara buvo baisiai neramus. Antras dalykas, nezinau kaip kitom, bet as po gimdymo nenulaikiau duju blush2.gif Tai buvo tikras pragaras, kai aplanke palatos kaimyne giminaiciai ilgai neisejo. Bijojau net palatoj but, kad neprisidaryt gedos, o salia maziuko buti tai reikia.
Atsakyti
Man siaip buvo smagu, kai mane lanke, tik kartais miego tai trukdavo. Bet ir kai pas kaimyne ateidavo, visi bendrai pasnekedavom. Osiaip kazkaip dauguma supratingi buvo, nelekelankyti akis isdege.
Atsakyti
Va, neužilgo laukia antras pagulėjimas lotuliukas.gif gimdymo namuose, tai planuoju imti vientietę palatą, vien todėl, kad nemaloniausi atsiminimai po pirmo gimdymo yra tie lankytojai... aišku savi lankytojai nnervina, ir ateina tik tie kurie tau svarbūs, brangūs ir tt, be to trumpam, o va svetimi lankytojai lll nervina, nes tu kraujuoji, negali išlipt iš lovos, turi maitint prie svetimų akių vaiką, negali apsitvarkyt nestebimas svetimų akių, nu košmaras, ateidavo pas palatos kaimynę tėvai ir sėdi pusę dienos, nu vyro apsilankymus aš toreruočiau, bet ten visokių pusseserių ir tt, nu ar taip sunku palaukt tas kelias dienas? arba jei jau ateini, tai būk malonus ir išeik greitai, kad svetimam žmogui ramybės nedrumstum, o dabar blink.gif šiaip aišku, smagu su palačioke buvo pabendraut, bet va, tie lankytojai yra didelis minusas, todėl geriau aš pasirinksiu sąlyginę vienatvę, bet jausiuos ramiai, galėsiu gulėt, taip kaip man patogu, susitvarkyt, nesijaust negerai, kad kažkas kažką ne to pamatys. Yra žmonių, kurie be kitų dėmesio keletą dienų negalėtų išgyvent, nu tai rinkitės vienvietes palatas, kad kitiems jūsų svečiai nervų negadintų.
Atsakyti
pas mus ėjo kas norėjo per daug neklausdami norim ar ne, ir nesitarė, buvo vienu metu visai daug žmonių. verysad.gif ir mus ir mažiuką išvargina. taip pat niekas iš artimųjų nežiūri į lankymo valandas. ypač pietų miego... schmoll.gif
aišku, malonu kaip aplanko, bet bent jau galėtų susitarti ir ne visi vienu metu
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2006 04 29, 12:54)
Va, neužilgo laukia antras pagulėjimas  lotuliukas.gif gimdymo namuose, tai planuoju imti vientietę palatą, vien todėl, kad nemaloniausi atsiminimai po pirmo gimdymo yra tie lankytojai... aišku savi lankytojai nnervina, ir ateina tik tie kurie tau svarbūs, brangūs ir tt, be to trumpam, o va svetimi lankytojai lll nervina, nes tu kraujuoji, negali išlipt iš lovos, turi maitint prie svetimų akių vaiką, negali apsitvarkyt nestebimas svetimų akių, nu košmaras, ateidavo pas palatos kaimynę tėvai ir sėdi pusę dienos, nu vyro apsilankymus aš toreruočiau, bet ten visokių pusseserių ir tt, nu ar taip sunku palaukt tas kelias dienas? arba jei jau ateini, tai būk malonus ir išeik greitai, kad svetimam žmogui ramybės nedrumstum, o dabar blink.gif  šiaip aišku, smagu su palačioke buvo pabendraut, bet va, tie lankytojai yra didelis minusas, todėl geriau aš pasirinksiu sąlyginę vienatvę, bet jausiuos ramiai, galėsiu gulėt, taip kaip man patogu, susitvarkyt, nesijaust negerai, kad kažkas kažką ne to pamatys. Yra žmonių, kurie be kitų dėmesio keletą dienų negalėtų išgyvent, nu tai rinkitės vienvietes palatas, kad kitiems jūsų svečiai nervų negadintų.

Visiškai pritariu LiVo nuomonei. Aš kai dar laukiaus, jau žinojau, kad tikrai gulėsiu vienvietėj palatoj (jei reiks, tai pamokėsiu kažkam papildomai, bet nereikėjo, nes tariaus su gydytoja, tai ji parūpino tą palatą). Ir vienatvės visai nebijojau ir pokalbių tikrai netrūko ir jų net nenorėjau (juo labiau, kad pas mane beveik visą dieną išbūdavo mama), o apie svetimus lankytojus, net pagalvot nenorėjau doh.gif
Atsakyti
as pamaitinusi visada stenkdavausi kartu su mazium numikti ir man nebuvo skirtumo kada tie lankytojai ateis ,nors pas mane ateidavo tik dukra ir vyras ir tik po pietu ,tai visas laikas iki pietu buvo musu su mazium ,o palatos kaimyniu lankytojai man visiskai netrukde juk jie ten diskoteku nerenge ,kuo puikiausei galejom miegoti ,ir dar vienas pliusas kad neviena gulejau kad kai eidavau apsiprausti zinojau kad mazius lieka ne vienas palatoje ,nes vyras sedeti negalejo pas mus juk kazkas turi uzdirbti duonai blush2.gif ,zinoma jei butu buvusi maza palata ir joje daug zmoniu gal ir butu buve blogai ,bet buvo didele palata ir daznai pradarydavome langa tai jokiu negerumu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
As gulejau vienvietej palatoj, tai nezinau, kaip ten su tais svetimais zmonem. Pas mane daug lankytoju nebuvo, tik artimiausios drauges, teta su seima. O daugiausiai budavo tevai ir vyras, tiksliau dazniausiai ateidavo mano tetis, nes jam buvo atostogos, o cia pirmas anukelis, ir dar berniukas po savu dvieju mergu lotuliukas.gif . As tai laukdavau, kad ateitu, nes paskutinem dienom, tai budavo nuobodu, kai mazius ilgai miegodavo (o as jau irgi buvau issimiegojus po gimdymo)
Atsakyti
as pritarciau ribotam lankytoju skaiciui. Nes svetimi lankytojai tikrai erzina. Juk tik tris dienas gulime ligoninej, tai gali aplankyti ir namie. As manau protingi giminaiciai ir nepuola lankyti ligonineje, dar ir i namus ateidamii atsargiai atsiklausia ar tikrai jau galima.
gerai, kad as po gimdymo gulejau dvivieteje palatoje. tai idealiausias vriantas, tarp vienvietes ir trivietes, turintis savo privalumu.
Atsakyti
Iskyrus vyra manes nieks nelanke tas tris dienas.Esu tuo patenkinta,nes blogai jauciausi ir nelabai norejosi sveciu.Uztegdavo vyro ir palatos kaimynes draugijos,pas kuria taipogi iskrus mama ir vyra nieks nesilanke.Nezinau kaip kitom as tai dziaugiuosi kad nieks neejo su bukietais,dovanom ir klausimais.Viskam ateina laikas,namuose pakankamai sulaukem sveciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, manes irgi antras pagulejimas laukia. Pirma karta gulejau trivieteje blink.gif palatoje, taciau nebuvo labai blogai, abi kitas moteriskes lanke tik ramus zmones, nebuvo ten jokiu ciudu. Prasciau buvo tik tai, kad kai mane atveze po gimdymo ir pirma nakti dar nedave vaiko, atseit pailsek, tai jos abi jau buvo su savo klykianciais stebuklais, tai as ta nakti anyway be miego praleidau... ax.gif O siaip tai lankytoju atzvilgiu esu tolerantiska: taip, jie vargina, gal net riboja tavo elgsena, na, bet juk ne visi zmones vienodi, ne visu supratimas toks pats - kas priimtina vienam, kitam isvis gali buti nesuvokiama... Na, o jeigu jau lankytojai tikrai veda is kantrybes, manau, kad visi supras, jei paprasysim palikti mus maziuku ilsetis smile.gif
Atsakyti
as gulejau 5 dienas vienvietej palatoj. lanke tik artimiausi seimos narei. ir tai neuzsibudavo ilgai. laukdavau ju ir dziaugdavausi kad visada atvesdavo naminio maisto, nes ligonines maistas neipatingai patiko. schmoll.gif
Atsakyti