Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

QUOTE(Miglota @ 2007 05 14, 16:44)
MB mama pasakojo...
sedi jie baznycioj.. tylu... tada MB atsistoja (6-7 metų) ir sako:
-kas cia smirda? Mama, tu pabezdejai?

nebuvo labai saldu mamai tada  lotuliukas.gif

ypač jei "smirdėjo" - smilkalai...
lotuliukas.gif
Atsakyti
sunus 3.5 metu sako:-Labas, mama...As zmogus nesugadintas pinigu!!! (na kas mate bremeno muzikantus supras is kur ta minti parove)
Atsakyti
Mano 5 metis norėjo pasakyti broliui tu apgavikas, o pasakė, tu apgamas smile.gif
Atsakyti
Su dukra (3 metu) buvom parke ir zmogus pro sali vedesi CIAU_CIAU veisles suni. Dukra pribega prie manes ir rekia ant viso parko nesavu balsu :" Mama, ziurek liutas!!!"
lotuliukas.gif ilgai juokiausi, koks buvo vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
draugės šešiametis ilgai žiūrėjęs multikus, atėjo šlupčiodamas pas mus- klausiam kas tau, o jis sako tiksliai nežinau, bet atrodo užpakalio uždegimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jam tiesiog užpakaliukas nuo sėdėjimo užtirpo.
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2007 05 15, 18:09)
Su dukra (3 metu) buvom parke ir zmogus pro sali vedesi CIAU_CIAU veisles suni. Dukra pribega prie manes ir rekia ant viso parko nesavu balsu :" Mama, ziurek liutas!!!"
lotuliukas.gif ilgai juokiausi, koks buvo vaizdelis lotuliukas.gif

O man buvo situacija panaši, bet kitokia biggrin.gif Eina sesė su broliu. Sesei kokie 8 metai, broliui ne daugiau nei 4. Pamatęs mano šunį berniukas sustoja ir garsiai sako: "Tokios meškos cirke triukus daro" biggrin.gif
Sesė: " Čia ne meška, čia šuo"
Berniukas: "Eik tu, nemeluok, mačiau, kaip cirke ant dviejų kojų vaikščiojo" biggrin.gif

Galvojau nenustosiu juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oij liuks tema thumbup.gif
papasakosiu ir as viena nutikima ax.gif mano pazystamos sunus kokiu 2metu pasireiske bigsmile.gif ,mes sedim su ja snekuciuojames ir staiga mazius atbega verkdamas ,mes sunerimom kas nutiko ,o jis verkia net pasikukciodamas,ir tik paskui sako:- paulius nupiese lektuva, (mes susizvalgem nu ir ko cia verkt) o jis dar labiau verkdamas sako :- bet manes tai tam lektuve nenupiese!!!!! g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif ir dar prisiminiau mano sunaus pasisakyma cool.gif
gaminom saltibarscius,pjaustom agurkiukus,verdam kiausinius ,vel pjaustom ,dedam viska i puoda ,pilam kefyra maisom,ir sakau na dabar valgysim..... jis tokiu rimtu veidu : - as neisvirtos sriubytes nevalgysiu!!! doh.gif lotuliukas.gif ir kazkodel ligi siol saltibarsciu nevalgo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau laaabai seną savo vyresnėlės suskeltą juokelį, kai jai buvo 1,5 metukų. Kadangi vaikas kažką blogo padarė, bandžiau aiškinti, kad pas ją atėjo ,,ožiukas". Vaikas sukluso, tada sakau: ,,Išvarykim ožiuką, ožiukas bėga bėga" ir žvilgtelėjau pro langą. Mažylė taip pat žvilgtelėjo pro langą, o gyvenom 9 aukšte ir sako :,,BUM". Suprask, ožiukas iškrito pro langą... ir jai tebuvo 1,5 metukų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 gegužės 2007 - 13:12
O mano mažasis (3,5 metų) vakar kad sušnekėjo. Taip išėjo, kad ilgai neguldėme, ir kartu su mumis žiurėjo vakarykštę "Meistro ir Margaritos" seriją, kurioje Margarita, išsitepusi veidą ir kūną stebuklingu kremu, pavirsta ragana ir raita ant šluotos skraido po Maskvą. Po to atsigulus vaikas manęs staiga rimtu balsu paklausia: "Mama, o kai tu pasitepi kremu, irgi pavirsti ragana?" Teko ilgai aiškinti, kad mano kremas nestebuklingas ir ragana aš nepavirstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliena @ 2007 05 16, 14:21)
"Mama, o kai tu pasitepi kremu, irgi pavirsti ragana?"

Geras thumbup.gif Man panašiai būdavo kai apsimaudavau juodas pirštines. Irgi iš kažkurio filmo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 gegužės 2007 - 15:20
QUOTE(sky @ 2007 05 16, 13:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oij liuks tema  thumbup.gif 
papasakosiu ir as viena nutikima  ax.gif  mano pazystamos sunus kokiu 2metu pasireiske  bigsmile.gif ,mes sedim su ja snekuciuojames ir staiga mazius  atbega verkdamas ,mes sunerimom kas nutiko ,o jis verkia net pasikukciodamas,ir tik paskui sako:- paulius nupiese lektuva, (mes susizvalgem  nu ir ko cia verkt) o  jis dar labiau verkdamas sako :- bet manes tai  tam lektuve  nenupiese!!!!!  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vajėzau lotuliukas.gif
Atsakyti