Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

QUOTE(viva @ 2003 11 12, 03:31)
Papasakosiu ir as. Laukiausi 3 sunaus, pilvas dar nedidelis buvo. Isirenginejom buta, nuvaziavom visi i Senukus. Kad vaikai perdaug nepavargtu, palikom uzuolaidu skyriuj ant foteliuku - kad nepavargtu... Su vyru vaikstom po baldu, sviestuvu skyrius, girdim:"Ponai ...., prasome ateiti skubiai i uzuolaidu skyriu. Lekiu visa issigandus, vyras dar kazka tyrinejo. Pakeliui, einant pro santechnikos skyriu ziuriu - kriaukle sukulta. Dar spejau pagalvot - kas nors norejo tos kriaukles, o zioplas darbuotojas matyt neislaike... Prieinu prie vaiku, stovi apsauga, sirdis man i kulnus... Sako: nezinau kuris vaikas, bet tikriausiai mazasis [beveik 3m.] prisiusiojo i klozeta [ ta prasme i preke].  ohmy.gif Bet cia, sako, dar nieko... Va sitas - vyresnysis - sudauze kriaukle...  ohmy.gif ohmy.gif Ka as galejau pasakyt - skubiai vyrui skambinu. Lukas aiskina, kad pabego brolis, jis ejo ieskot, ir patikrino spintele, ant kurios buvo ta nelemta kriaukle!!! Aisku ji nukrito ir suduzo! Veliau atejo kitas darbuotojas, sako: Ponia, jusu mazylis sveikas - slapimas skaidrus!!! [Jis vale mazojo "darba"] Isivaizduoju aplinkiniu reakcija, kai mazius "tai" dare... Gerai, kad kakot neuzsimane... Kai susimokejom, susedom masinon, galvojau sprogsim is juoko, pinigu gaila, bet vistiek juokinga.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prisijuokiau iki ašarų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai nerealu thumbup.gif Patys nuosirdizusi ir naturaliausi bajeriai, nei anekdotu nereikia clap_1.gif hah.gif
Atsakyti
Mano sūneliui buvo gal du metukai,apsikabinę myluojamės,o jis 'mamyte aš tave taip myliu,taip myliu,kad galėčiau pasmaugti' Na tipo stipriai apkabinti.
Atsakyti
Nemirtingi tie vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Vienąkart savo brolio etikos sąsiuviny perskaičiau:" tas, kuris sukuria šeimą nevedęs, yra senbernis".
Kitąkart irgi mano brolis pasakoja:"per išpažintį sakiau, kad per pasninko dienas valgiau mėsiškai, nes nemėgstu duonos be sūrio ir sviesto"
Atsakyti
Sūnui 3m. ruošiamės į darželį. pasiūlau rengtis odinę striukę, o jis atsako: uodinę, kad uodai man nekąstų...
Atsakyti
Vakar per ta baisiulini lietu ejau pasiimti 2-mecio sunaus is darzelio. Vienoj rankoj vaikas, kitoj sketis ir rankinukas- stuburas net i kita puse lenkiasi blink.gif Sunui sakau: "Mazuli, apsikabink mamyte stipriai stipriai, nes vejas mus su tuo skeciu tuoj pakels ir tada jau tik skristi beliks cry.gif " O jis dziugiu veidu: "Noriu ploja.gif "
Atsakyti
per Kalėdas nuėjom į bažnyčia, mano sūnelis vis netoli altoriaus sukiojosi (tada 2 metai buvo), prasidėjo pamaldos, atėjo kunigas, apsirengęs raudonu rūbu, maniškis, kad ėmė šūkaut džiaugsmingai : "kalėdų senis, kalėdų senis thumbup.gif " blush2.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
Neseniai mano vyresnėlis klausia: "Mama, ar yra "Smart'ų" džipų"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 27, 16:12)
per Kalėdas nuėjom į bažnyčia, mano sūnelis vis netoli altoriaus sukiojosi (tada 2 metai buvo), prasidėjo pamaldos, atėjo kunigas, apsirengęs raudonu rūbu, maniškis, kad ėmė šūkaut džiaugsmingai : "kalėdų senis, kalėdų senis  thumbup.gifblush2.gif  biggrin.gif ...

lotuliukas.gif tuoj numirsiu iš juoko thumb_yello.gif
Atsakyti
mano dukterėčia (6m)atvažiavo manes lankyti i gimdymo namus.iš karto prie manes prieina ir akis išputus klausia;ar labai skauda kai ta leliuka rauna?
juokiausi kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti
Buvom sekmadienį bažnyčioje su dukra (3m). Per patį pakylėjimą, visi suklaupė, mažoji irgi atsiklaupė. Visiškoje tyloje staiga pasigirsta maniškės balsas: -Mama, o kodėl mes čia visi nugriuvom? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti