QUOTE(Veitė @ 2007 06 12, 02:35)
su savo mažąja(2,5 m) piešiam
Ji man sako, -nupiešk arkliuką!
Sakau- nemokėsiu
ATŠAUNA,-
mokėsi, esi didelė merga
QUOTE(*Nendria* @ 2007 06 14, 07:58)
Mano mazhoji (2m) atsinesha knyga, duoda ja man ir rimtu veidu sako: -Kalbek!
QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 04, 01:54)
Irgi viena istorija iš Bažnytinių srities
Užėjom su 2,5 metų sunėnu į bažnyčią per mišias. Choras gieda, pagiedojo - tyla bažnyčioje

o maniškis suprato, kad BŪTINAI reikia paploti... juk taip gražiai tetos dainavo...
QUOTE(vėtrė @ 2007 07 08, 06:22)
Kartą, kol ruošiau šeimynai pietus, mažoji (3 m) nulėkusi pas savo promočiutę, prašo, kad toji ką nors jai padainuotų.
Močiutė dainuoja Išėjo tėvelis į mišką. Martyna kone verkdama aiškina, kad neišėjo tėvelis į mišką, jos tėvelis išėjo į darbą! Močiutė jai aiškina, kad kitas tėvelis išėjo į mišką, o ne jos, tai Martyna dar labiau įsisriūbavo: - Aš gi tau sakau, kad man nereikia kito tėvelio, mano tėvelis išėjo į darbą!

O kai jau močiutė pridainavo posmelį, kaip nušovė pelėdą, tai mažė taip įsiverkė, kad gi gera pelėda, kodėl ją nušovė
Prisidainavo abi
QUOTE(Mikutis @ 2007 07 08, 16:22)
Problemos su dukros matematika... Neiškentusi sakau:"Austėja, tavo galvoj vien košė..." Atbėga mažasis:"Keturių grūdų?.."
Sėdim gydytojos laukiamajam. Mažiui aiškinu:
-Negalima suaugusiam sakyti "tu", reik sakyti "Jūs": ką imate? ką nešate?..
Tuo tarpu iš kabineto išeina moteris. Mažasis jai:
-Ką nešate?..
Ąžuolas:"Kai aš užaugsiu, būsiu greitojininkas: įkišiu sesę į bagažinę ir pagydysiu užkapaliuką"
QUOTE(laurala @ 2007 07 09, 06:51)
Laukiau ir aš, ale jau dabar kartais norėčiau, kad mažiau kalbėtų

Sakiau reiktų paskaičiuoti, kiek kartų užduoda klausimą KODĖL? Blogiausia, kad atsakymų net negali sugalvoti į tuos kodėl. Pvz:
-Mama, kas čia yra?
-Autobusų stotis.
-Kodėl?
-Autobusai čia stovi.
-Kodėl?
Ir t.t.
Arba klausiu:
-Nori kakų?
-Ne... Mama, o kodėl nenoriu kakų...kodėl...
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 06:04)
Aš savo mažosios (3,5m) klausiu - Dukryte, ko labiau norėtum - broliuko ar sesutės?
o ji man atrėžia - nieko nenoriu, kai norėsiu, pati pasigimdysiu
Prisijuokiau iki asharu