Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

QUOTE(Makare @ 2003 05 21, 19:40)
vAKAR MANO MAZYLE "sUSKELE" ;D
-kAI AS UZAUGSIU, IRGI, KAIP TU , GALESIU EITI I DARBA?
-tAIP, BET PIRMIAUSIAI TU EISI I DARZELI, PO TO I MOKYKLA, I UNIVERSITETA....
- o PO TO AS BUSIU PRAEZIDENTE - ROLANDE PAKSE ;D

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 14:04)
Aš savo mažosios (3,5m) klausiu - Dukryte, ko labiau norėtum - broliuko ar sesutės?
o ji man atrėžia - nieko nenoriu, kai norėsiu, pati pasigimdysiu  lotuliukas.gif

Protingas vaikas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sūnėnas (4 metų) ir dukterėčia (3 metų) česnakus vadina "snakais", nes supranta kaip "čia snakai" biggrin.gif o kai nori manų košės tai savo mamai sako "pagamink tavo košės" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutėL: 12 liepos 2007 - 20:15
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 07 12, 21:15)
mano sūnėnas (4 metų) ir dukterėčia (3 metų) česnakus vadina "snakais", nes supranta kaip "čia snakai"  biggrin.gif o kai nori manų košės tai savo mamai sako "pagamink tavo košės"  lotuliukas.gif

tai turbūt ir čebatus vadina tiesiog batais, nes "čia batai"!

beje, gal ne į temą pašnekėsiu, bet man asmeniškai labai patinka, kai svečiuose tavęs klausia, ko nori: "arbatos ar kavos?" - skamba kaip "ar batos ar kavos?"
biggrin.gif

o dar - kadangi jau rašau vaikų šnekų tema, prisiminiau porą minčių iš kažkada skaitytų vokiečių vaikų rašinių:

"Liuksemburgas - tai tokia šalis, kurioje žmonės gyvena liuksuse - nuo to ir šios šalies pavadinimas kilęs."

"Azijoje, skirtingai nei Europoje, vyras gali turėti kelias žmonas, ir tai vadinasi polifonija. O kai vyras turi vieną žmoną, tai vadinasi monotonija."

"Incestas - tai meilė tarp dviejų artimais giminystės ryšiais susijusių žmonių, pavyzdžiui, tarp tėtės ir mamos."
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2007 06 12, 02:35)
su savo mažąja(2,5 m) piešiam 4u.gif
Ji man sako, -nupiešk arkliuką!
Sakau- nemokėsiu blush2.gif
ATŠAUNA,- mokėsi, esi didelė merga rolleyes.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 06 14, 07:58)
Mano mazhoji (2m) atsinesha knyga, duoda ja man ir rimtu veidu sako: -Kalbek!  hihihi.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 04, 01:54)
Irgi viena istorija iš Bažnytinių srities
Užėjom su 2,5 metų sunėnu į bažnyčią per mišias. Choras gieda, pagiedojo - tyla bažnyčioje  mirksiukas.gif  o maniškis suprato, kad BŪTINAI reikia paploti... juk taip gražiai tetos dainavo...  blink.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(vėtrė @ 2007 07 08, 06:22)
Kartą, kol ruošiau šeimynai pietus, mažoji (3 m) nulėkusi pas savo promočiutę, prašo, kad toji ką nors jai padainuotų.
Močiutė dainuoja „Išėjo tėvelis į mišką“. Martyna kone verkdama aiškina, kad neišėjo tėvelis į mišką, jos tėvelis išėjo į darbą! Močiutė jai aiškina, kad kitas tėvelis išėjo į mišką, o ne jos, tai Martyna dar labiau įsisriūbavo: - Aš gi tau sakau, kad man nereikia kito tėvelio, mano tėvelis išėjo į darbą!  biggrin.gif O kai jau močiutė pridainavo posmelį, kaip nušovė pelėdą, tai mažė taip įsiverkė, kad gi gera pelėda, kodėl ją nušovė  blink.gif
Prisidainavo abi  biggrin.gif

QUOTE(Mikutis @ 2007 07 08, 16:22)
Problemos su dukros matematika... Neiškentusi sakau:"Austėja, tavo galvoj vien košė..." Atbėga mažasis:"Keturių grūdų?.."  bigsmile.gif

Sėdim gydytojos laukiamajam. Mažiui aiškinu:
-Negalima suaugusiam sakyti "tu", reik sakyti "Jūs": ką imate? ką nešate?..
Tuo tarpu iš kabineto išeina moteris. Mažasis jai:
-Ką nešate?.. doh.gif

Ąžuolas:"Kai aš užaugsiu, būsiu greitojininkas: įkišiu sesę į bagažinę ir pagydysiu užkapaliuką"  biggrin.gif

QUOTE(laurala @ 2007 07 09, 06:51)
Laukiau ir aš, ale jau dabar kartais norėčiau, kad mažiau kalbėtų  biggrin.gif Sakiau reiktų paskaičiuoti, kiek kartų užduoda klausimą KODĖL? Blogiausia, kad atsakymų net negali sugalvoti į tuos kodėl. Pvz:
-Mama, kas čia yra?
-Autobusų stotis.
-Kodėl?
-Autobusai čia stovi.
-Kodėl?
Ir t.t.

Arba klausiu:
-Nori kakų?
-Ne... Mama, o kodėl nenoriu kakų...kodėl...
doh.gif

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 06:04)
Aš savo mažosios (3,5m) klausiu - Dukryte, ko labiau norėtum - broliuko ar sesutės?
o ji man atrėžia - nieko nenoriu, kai norėsiu, pati pasigimdysiu  lotuliukas.gif

Prisijuokiau iki asharu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 04, 10:54)
Irgi viena istorija iš Bažnytinių srities
Užėjom su 2,5 metų sunėnu į bažnyčią per mišias. Choras gieda, pagiedojo - tyla bažnyčioje  mirksiukas.gif  o maniškis suprato, kad BŪTINAI reikia paploti... juk taip gražiai tetos dainavo...  blink.gif  lotuliukas.gif

Joo, o manieji mažesni būdami šokdavo hihihi.gif
Atsakyti
Mano maziukas valgo sausainius:
- Oooo koks skonis, koks aromatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjute @ 2007 07 13, 18:42)
Mano maziukas valgo sausainius:
- Oooo koks skonis, koks aromatas biggrin.gif

reklamos auka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 07 12, 15:10)
Protingas vaikas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

aha, gera tau sakyti, o ką daryti, kai tėveliai labai nori antro leliuko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2007 07 13, 18:19)
Joo, o manieji mažesni būdami  šokdavo  hihihi.gif

ai, nieko, man dažnai norisi po pamokslo paploti, vos susilaikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labiausiai patikes mano dukrytes bajeriukas - kai ji dar mokesi sneketi (dar 2 metuku neturejo):
As laukiausi, Neringute atejo pas mane ir sako:
-Mama, kelk!
As jai aiskinu, kad mama tingi keltis, ir kad mama yra tinginys. Dukryte paklause, paklause, ir atsirinko labiausiai pazystama zodi:
-Mama BANGINIS?

Pasiziurejus i mano pilva - buvo visai panasu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakare parėjusi iš darbo, skambinu savo mamai. Mama pasirodo jau miega. Aš pasijuokiau - Na, ką čia su vištom eini miegoti biggrin.gif Šalimais sukiojosi mano Martyna ir kaip visada zyzė, kad duočiau jai pakalbėt. Kai pagaliau daviau pakalbėt, jos pirmas klausimas buvo: - Močiute, o kodėl tu miegi su vištom? biggrin.gif
Tai labai pralinkmino mano mamą lotuliukas.gif
Atsakyti