Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Gryzo kazkada mergaite is darzelio ir pasakoja: kad kazkuris is jos draugu pamelo aukletojai, o as sakau: ot koks negeras vaikas, zinok uz melavimus vaikai gauna per klyna, ir ji man kazkada kazka lyg sumelavo tai, kad buciau zodzio zmogus daviau per klyna, tai dabar, jei tik ka nors sumeluoja tuoj pat atsako pajuokavau, pajuokavau.

Dar buvo, kad mane pakviecia jos drauges ir sako:
- teta Rimte uzsigavo ir nepaeina, o kazkada pas ja buvo porcelianiniai sanariukai, tai as nejuokais issigandau mat tikejausi kad jau isaugo o cia ir vel nepaeina, nulekiu greitai i lauka ziuriu verkia mergaite klausiu kas atsitiko pasirodo, kad i dilgeles ilindo, tada paaiskinau, kad cia oziukams idilgino, bet ne mergaitei ir kad dabar visi oziukai pabegs, ir ji bus gera mergaite, ir kazkada jos maziukas broliukas verkia, o ji priejus jam aiskina, kad kai tu uzaugsi mes tave i dilgeles nuvesim ir jos idilgins tavo oziukams, nebijok tau neskaudes bet uztat oziukai visi pabegs ir tau nereikes verkt.
Atsakyti
-Kur senelis?-klausia trimecio uzejes kaimynas.
-I pensija isejo.(Senelis buvo isejes i pasta pensijos pasiimt.)

Drauge su savo suneliu atejo aplankyt mano ka tik gimusio sunelio.Vaiksto po kambari,myluoja,nesioja.Jos dvimetis ziurejo ziurejo,pagaliau tempia mamai uz sijono ir rodydamas i mazylio lovele sako:Pilk cia ta leliuka ir einam.
Atsakyti
mano dukros pasakojimas, sakau dukryte jau laikas miegoti
ji man, mamyte dar tik 1 tamsu eisim miegoti kai bus 10 tamsu hihihi.gif

dar ji visiem pasakoja kad yra gimusi DIRŽELIO mėnesį (birželio)

mažylė DU NULIS vadina (mėnulį) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciocia: 29 lapkričio 2007 - 11:55
Mano jaunėlis kai jam buvo trys metukai pamatęs per TV higieninių tamponų O.B. reklamą paklausė.Mama o tai tetai delnai prakaituoja. lotuliukas.gif Neturėjau ką i tai atsakyt,bet užtat su vyru smagiai pasijuokėm thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 14, 23:29)
Gryzo kazkada mergaite is darzelio ir pasakoja: kad kazkuris is jos draugu pamelo aukletojai, o as sakau: ot koks negeras vaikas, zinok uz melavimus vaikai gauna per klyna,

Nieko sau auklejimas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmike @ 2007 11 06, 13:48)
Sedim  vakare, jis serga, suirzes, mirkom  kojas. As sakau, kur  musu  tėte, kad  is  darbo  dar  negrizta. O jis:
-Tete  ir  negris, nes  taves  nemyli.
-Kodel? - nustebus  klausiu.
- Todel, kad  jau  seniai  tau nedovanoja  roziu  ir  sekso, - ispyskina.
Pradejau  kvatoti  balsu  ir  negaliu  sustot. Juokiuos iki  asaru. O  jis  supykes:
- Ir  visai  cia  nesijuok, jeigu  dovanotu, tai seniai  broliuka  tureciau........ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Odeta-@ @ 2007 11 07, 10:54)
Mama, genio žmona yra genutė?  lotuliukas.gif

Genialu bigsmile.gif

QUOTE(Leilla @ 2007 11 11, 22:12)
Sūnus manęs klausia:
- mama, tu turi pimpą ?
- ne, neturiu...
- nu mama nu parodyk ar tu turi pimpą?
- nu sakau, kad neturiu...
Vaikas:
- sulūžo ?
-jo jo sulūžo ....
jis man: nieko kaip tetukas pareis suremontuos tau pimpą ...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia jau labai froidiskai.. biggrin.gif Anot froido teorijos berniukai galvoja kad tetis kazka padare mamai, nes ji negerai elgesi, todel ji nebeturi pimpaliuko, todel jie turi elgtis "berniukiskai" kad ir ju pimpaliuko tetis neatimtu. Supaprastinau as cia ir pati teorija man labai juokinga, bet o gal tikrai kazka tokio gali vaikas pagalvot? g.gif

QUOTE(Leilla @ 2007 11 12, 21:35)
Siandien is darzelio maniskis gryzo ir pasakoja:
- Mama, tas dede kur sokti mokina nemoka skaiciuoti ...
Klausiu kodel ?
O tas atsako: nu kad jis skaiciuoja tik  viens, du,  trys, viens du, trys ir daugiau nemoka  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Crista @ 2007 08 03, 00:37)
Važiuojam mašina, sūnus (3 m.) sėdi auto kėtutėje, bet pradėjo protestuoti, rėkti, kad nori pas mane ant kelių. Neapsikenčiu, atsegu ir pradedu aiškinti:
- Negalima taip, dabar policininkas sustabdys, <...>ir ką tu jam pasakysi?
- Tai tu jam pasakysi
- Ne, aš nekalbėsiu, tu turėsi kalbėti, aš tylėsiu. Kas tada bus?
- Tai pasakysiu, 'mama atsegė, o dabar tyli'  biggrin.gif

Oi net apsiverkiau is juoko. Genijus ne vaikas biggrin.gif
Atsakyti
3,5 m Martyna jau žino, kad ją pagimdė mama, užaugo jos pilvelyje ir kad kada nors, kai ji bus didelė didelė ir gi turės vaikelį wub.gif
Šiandien su ja visą dieną draugavo mano mama ir papasakojo jųdviejų pokalbį. Martyna pasigyrė, kad savo pilvelyje turi leliuką biggrin.gif Močiutė paklausė, iš kur jis ten atsirado, gal prarijo netyčia savo mažą lelytę? bigsmile.gif Ne, sako ji man bernas kažkoks įkišo laugh.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2007 12 08, 23:08)
3,5 m Martyna jau žino, kad ją pagimdė mama, užaugo jos pilvelyje ir kad kada nors, kai ji bus didelė didelė ir gi turės vaikelį  wub.gif
Šiandien su ja visą dieną draugavo mano mama ir papasakojo jųdviejų pokalbį. Martyna pasigyrė, kad savo pilvelyje turi leliuką  biggrin.gif  Močiutė paklausė, iš kur jis ten atsirado, gal prarijo netyčia savo mažą lelytę?  bigsmile.gif  Ne, sako ji man bernas kažkoks įkišo    laugh.gif  swoon.gif

megalol.gif megalol.gif megalol.gif geras...

o maniškis vakar verkė ,o kai klausėm kas atsitiko-sako: šiaip sau,ką negaliu paverkti??? ašaros taip nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2007 12 01, 20:11)
Mano jaunėlis kai jam buvo trys metukai pamatęs per TV higieninių tamponų O.B. reklamą paklausė.Mama o tai tetai delnai prakaituoja. lotuliukas.gif Neturėjau ką i tai atsakyt,bet užtat su vyru smagiai pasijuokėm thumbup.gif .

Nu logiška... thumbup.gif
Atsakyti
Kai laukiausi antro,mano 3,5m. dukrele labai domejosi mano dideliu pilvu,paaiskindavau ,kad ten gyvena mazas vaikelis,kuris greitai gims,o ji klausia',
o kaip jisai islys is ten?'
pasimeciau ir galvoju ka cia atsakyti,o ji
Aaaa,zynau,pro bamba. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 13 gruodžio 2007 - 12:24
Labas vakaras.
Mūs mažoji 3 metų, visiškas sugedęs telefonas doh.gif kalba sesė su tėte,apie telefoną, sese didelė klausia:
Kodėl oranžinis telefonas?(kodel toki pirkom,ka spalvu kitu nebuvo?) lotuliukas.gif
mažiukė pribėgus klykia:
Jo,jo Radžis čigonas... doh.gif blink.gif

Nu ir lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Apie pilvelius biggrin.gif mažoji sako,kad ji gyveno mano pilveli ir sese ten gyveno ir tėtė ...lotuliukas.gif biggrin.gif

Dar sako,kad nuoga pilveli sedėjo,o rūbeliai pakabinti šalia jos buvo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
nuėjome kaime į laidotuves su krikšto vaiku (3 m.)sedim sau, o kitame kambaryje gieda giedoriai rožančių, jis atsisukes į mane garsiai sako - Pode (taip mane vadina) jie ką ten baliavoje blush2.gif labai daug kas pabėgo į lauka nes juoko pro ašaras nelaikė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jeigu paklausi jo koks skaičius yra begalinis - jis sako kad labai atsakingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma-saule: 14 gruodžio 2007 - 10:54
Žiūrim namie televizorių,o mašinos signalizacijos pultelis vis pypsi... Sūnus klausia,ar kas prie mašinos vėl lenda? Ne,-sakau,-turbut katės duodasi,pasišildyt ant kapoto užlipo... O jisai,-nu va,ryt išeisim važiuot,o mašina bus visa kačiuota. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Arba
Mama,mama,sese tavo žurnala plėšo!!!!Jinai tikra plėšikė,taip? lotuliukas.gif
Kai nemokėjo dar gerai šnekėt,vis prašydavom:būk geras,-pasakyk TARAKONAS... O jisai supykęs vis atšaudavo-nesakysiu TAKARONAS smile.gif tongue.gif
Atsakyti