Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

3metų
Kartą močiutė nusivedė Einorą į bažnyčią,žmonės per mišias giedojo,o kai pabaigė
sūnus pradėjo garsiai ploti ir sako: kokia gera daina
3,5m.
tėtis ruošiasi važiuoti į parduotuvę
sūnus- kur teti važiuosi?
tėtis- pas mergų
sūnus-aš irgi noriu pas melgų(graudžiai verkdamas) lotuliukas.gif
darželyje
Įgrupę atėjo pavaduoti kita auklytė,maniškiui riša per pietus žiustuką,o sūnus jai sako į ausį:kokia tu graži biggrin.gif (nebūtu vyras)

sūnus klausia senelio(medžiotojo)
-ar tu mane myli
-nu taip
-tai kai aš užaugsiu gausi atiduot man savo šautuvą.(gudruolis)

laukiamajame pas daktarę
Aš sūnui sakau,kai įeisim pas daktarę nepamiršk pasakyti laba diena ir nebandyk prašyti saldainių(nuolat prašo daktarės)
Tai kai įėjom į kabinetą sako:laba diena aš esu Einoras D... ir neprašysiu tavęs saldainių lotuliukas.gif

Visai neseniai
sūnus kreipiasi į tėtį:
-tėveli(maloniai)
tėtis-nu taip?
sūnus- tu esi pyzdaras(rimta mimika) blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2007 12 17, 15:59)

Visai neseniai
sūnus kreipiasi į tėtį:
-tėveli(maloniai)
tėtis-nu taip?
sūnus- tu esi pyzdaras(rimta mimika)  blink.gif

blink.gif blink.gif o čia juokinga?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 16:35)
blink.gif  blink.gif o čia juokinga?

mums buvo ne tik juokinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2007 12 17, 20:50)
mums buvo ne tik juokinga  schmoll.gif

Ir juokinga ir baisu,bet cia taip jau yra su tais pypliais,isgirsta zodi ir atkartoja nezynodami ju reiksmes smile.gif
Atsakyti
jau beveik penkiametė, atsivertusi kalėdinį atviruką su trimis besmegeniais , "skaito" pasaką iš jo;
- Gyveno Gaidelis ir Gaidelienė, turėjo savo vaikus gaidžiukus...
- Tai gal gaidys, višta ir viščiukai?( nesupratinga mama doh.gif )
- Neeee( pyksta)- visai tu nieko nesupranti- čia gaidžių šeima, o ne vištų mad.gif .... Taigi: gyveno sau šeima ir augino vaikelius, bet tėvai žuuuuvo... ir gaidelis tėtis ir mama gaidelienė... juos supjaustė gabalais....eeee...(galvoja)... ir iškepė kotletus blink.gif ... bet maži jų vaikučiai gaidžiukai užaugo ir patys tapo tėveliais. Jie turėjo savo vaikučius gaidžiukus, bet ir šitie tėveliai žuvo- juos supjaustė ir iškepė kotletus...
Pakartojus pasaką ( "paskaičius" iš kalėdinio atviruko) dar keliatą kartų mato, kad čia jau gaunasi pasaka be galo... tada pakeičia personažus:
- Gyveno kiškis su kiškiene... turėjo jie savo mažus vaikučius kiškiukus... bet kiškai tėčiai žuuuuuuvo, nes norėjo apsaugoti savo vaikus...eeeee- mama, o ką galima pagaminti iš kiškių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 17 gruodžio 2007 - 21:13
Gal vaikas ruošiasi vegetaru būti? Pasiruošk morališkai, čia kažkur jau yra temelė apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Trejų su puse Lauras:
- Mama, išeinu į darbą. Uždėk liemenuką blink.gif
Pasirodo, seilinuką biggrin.gif jis statybas žaidžia ir čia tipo jo apsaugos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 18, 14:09)
Trejų su puse Lauras:
- Mama, išeinu į darbą. Uždėk liemenuką  blink.gif
Pasirodo, seilinuką  biggrin.gif jis statybas žaidžia ir čia tipo jo apsaugos  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
boliukai /5m. ir 6 m./ savo kambaryje ..mazasis senai ismokes rusiskai iki 100 skaiciuoti..vyresnelis klausia
-broli o kaip rusiskai simtas?
-sto!
-o kaip du simtai?
-hm...gal dva sto?..
as is kito kambario gelbeju-dvesti!
mazasis lyg pats zinojes atsako vyresneliui rimtas:
-dvesti
-o kaip trys simtai?
mazasis kuo ramiausiai:
-tresti!
Atsakyti
Važiuojam pas močiutę į svečius. Medutė labai nekantrauja: "Mama, kiek centimetrų liko važiuot?" doh.gif
Atsakyti
Nupirkau mažyliui žaislą. Jis džiaugiasi ir sako:
- Tu man gera, aš tau pasakysiu paslaptį: kaip daržely vienas vaikas sakė (toks iš nekokios šeimos, tai jo žodynas atitinkamas), ką jo tėvelis su mamyte daro doh.gif
Pasimečiau, nepadėjo nei mano pedagoginis išsilavinimas lotuliukas.gif teko išgirsti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 28 gruodžio 2007 - 12:21
neseniai La Broniaus sou (ar kazkaip panasiai ta laida vadinasi-neziuriu) dalyvavo Audrius Butkevicius ir Minedas. Ka mazoji komentavo visos laidos metu negirdejau, atejau i kambari, tik kai Minedas jau dainavo. Mazoji klausesi klausesi, atsisuka i mane ir tokiu rimtu rimtu snukeliu klausia: gal jis logopedo nelanke? lotuliukas.gif
Atsakyti