Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(Rida_R @ 2006 01 25, 13:33)

P.S. O, kai kurių tas moralizavimas - nehigieniška, neestetiška kelia šypseną  biggrin.gif Merginos, temos pavadinimas "Kur miega Jūsų šunys?" O ne "ką galvojate apie miegojimą su šunimis". Galiausiai mes visos esam skirtingos, su skirtingomis nuomonėmis, o jei būtume vienodos - būtų neįdomu gyventi.
Gal, kai atsiras vaikų, ir teks performuoti šunų įpročius. Nemanau, kad bus labai sunku, nes mano kalytė dabar gyvena ne pas mane ir, kaip man sakė, puikiai suprato, kad ten jos viete ne lovoje  mirksiukas.gif Manau norint (sunkiau ar lengviau) viskas įmanoma 4u.gif

Rida - as tikrai nemoralizuoju biggrin.gif jus gyvenat kaip jums patogiau ir linksmiau, turit savo nuomone, o as savo. Jeigu jums gerai - valio, bet as taip nenoriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pituke @ 2006 01 25, 14:33)
Rida -  as tikrai nemoralizuoju biggrin.gif jus gyvenat kaip jums patogiau ir linksmiau, turit savo nuomone, o as savo. Jeigu jums gerai - valio, bet as taip nenoriu  tongue.gif

Pituke 4u.gif , tai nebuvo skirta būtent Tau asmeniškai. Čia aplamai parašiau, nes buvo tokių žinučių ir anksčiau biggrin.gif
Aš irgi stengiuosi laikytis tokios pozicijos: "Jei Jums gerai, man dar geriau" mirksiukas.gif
Atsakyti
O musu rotveilere miega su dukra ant kampo,padengiam jai specialu kilimeli ir ji savo vietos niekam neuzleidzia biggrin.gif
Atsakyti
as siandien vienoje knygoje perskaiciau, kad miegojimas lovoje su seimininku gali buti vienas is suns dominavimo zenklu. gal ir ne visais atvejais tai tiesa, bet ....
Atsakyti
Kai įsigijome šarpėjukę, vyras kategoriškai pasakė , kad šuns vieta ant žemės. Pragyveno ant žemės maksimum 2 mėn. Poto buvo galima tik ant užtiestos sofos pagulėti, dabar miega su vyru ant tos pačios pagalvės. lotuliukas.gif Mano sūnus buvo pripratęs miegoti su mumis tame pačiame kambaryje, kai persikraustėm į didesnį butą kiekveiną vakarą kaulindavo "mama aš su tavim miegosiu, vienas bijau". Dabar kalytė naktį miega su sūnumi, o 6 val.ryto atsikrausto į mūsų lovą. Taip gyvenam jau 3 metai, kitaip neįsivaizduoju ir nenoriu ax.gif
Atsakyti
mano dickis(bernu zenenhundas) su manim nemiega sad.gif nors jam viskas leidziama, as noreciau,kad jis pas mane ateitu tongue.gif Taciau ateina retai. Taciau dabar turiu priglaudus maza sunyte. Tai ji su manim ir miega lovoj,negaliu atsidziaugti,pamacius kaip ryte ji atsliauzia iki manes...net keltis nebesinori, o ir dickis tuomet uzpavduliauja ir isoka i lova. Kaifas!!! Abu plaukuoti, na ir kas... smile.gif
Atsakyti
Na, maniskis mitelsnauceris miega kartu su dukra vienoj lovoj, ant antklodes, o i savaja neleidziu. Budavo, uzlipdavo pas mane, bet kai kategoriskai emiau drausti, tai keleta dienu pasinervino, pasitryne aplink, bet dabar nebelipa bigsmile.gif Bet dukros vakare jau laukia prie vonios duru, kad abu lektu i lova biggrin.gif Jei pirmas nueina i lova, tai isitaiso kaip zmogus - galva ant pagalves cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2006 02 25, 15:47)
mano dickis(bernu zenenhundas) su manim nemiega sad.gif nors jam viskas leidziama, as noreciau,kad jis pas mane ateitu tongue.gif Taciau ateina retai. Taciau dabar turiu priglaudus maza sunyte. Tai ji su manim ir miega lovoj,negaliu atsidziaugti,pamacius kaip ryte ji atsliauzia  iki manes...net keltis nebesinori, o ir dickis tuomet uzpavduliauja ir isoka i lova. Kaifas!!! Abu plaukuoti, na ir kas... smile.gif

Darom pažangą...dičkis vis dažniau iįsirioglina į lovą blush2.gif , tik paklotoje jam karšta, taigi miega, kol dar lova neparuošta miegui ax.gif smile.gif O mažiukė vis dar miega su manim lovoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 28 gegužės 2006 - 14:33
kol dar neissikelem i savo namucius ir gyvenu pas tevus, tai suo miega su mama lovoj(kojugaly), o kai persikelsim, tai jau miegos ant savo kilimelio, o diena, kai lova paklota, gales miegot ten. manau tinkamas sprendimas, nes patalyne bus svari, o suo gales gulet ant sofos diena, kai ji niekam nereikalinga.
Atsakyti
Na mano abu ciuckiai nuo pat pirmu dienu miega savo guoliuose...Kartais vienas pas kita nakti atselina, taip grazu, atsikeli, jie ten abu apsikabine knarkia biggrin.gif Kai viena turejom tai kesindavosi i lova, bet kai atsirado antrasis tai jiems dviese labai gerai, jau ir manes nereikia ir mano lovos biggrin.gif Sekmadieniais kai voliojames lovoje pasiimam visus pas save i lova, du sunius ir katina...Tai jau siautimas siaubingas...Bet nenoreciau ,kad su manimi miegotu visi.. Reikia nuo pirmos dienos parodyti jam jo vieta, kai pradeda snuduriuoti ant ranku, nunesti ten ir uzglostyti kad ten uzmigtu, taip pora kartu ir jis pats pripras mirksiukas.gif
Atsakyti
dėl būsimų didelių gabaritų savo šuniuką jau nuo mažens pratinau gulėti ant savo kilimėlio ar kitoj vietoj, bet tik ant žemės. kovojau...kovojau su savim ir neatlaikiau... ax.gif dabar naktį miega kur jam vėsiausia, bet iš vakaro kelioms minutėms būtinai įsliuogia į lovą ir ryte įsiropščia padūkti ar dar pasnausti. bet ne ilgiau, jam ten greitai karšta pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki! smile.gif
Turiu du sunelius, tai vienas lovoje miega kai ji neuzimta.O kitas maziausias miega ant pagalves biggrin.gif , nors turi savo namuka, taciau ten miega retai.Kad nereiktu del pagalves pyktis, nupirkom maziausiam dar pagalve, kad turetu savo thumbup.gif
Turim pagalvini suniuka thumbup.gif
Atsakyti