Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

sveiki smile.gif

mano bokserė labai mėgsta pagulėti lovoje, bet mes kartu netelpam, tad tenka jai tenkintis nenaudojama sofa, kurią jau šunims nurašiau. o afganiukė tai kaip jai užplaukia - būna susigalvoja ateina į lovą ir guli iki tol, kor pirmą kartą verčiuosi ant kito šono - tada su padūsavimais nulipa, mol trugdau jai miegot doh.gif o bokserė jeigu į lovą patenka tai pavirsta akmeniu biggrin.gif gali stumt visaip, kalbint - nelipa nors ką daryt, guli ir apsimetinėja kad negirdi ir nemato nieko. o rytais afganiukė atvaro manęs žadint kaip tik pamato kad nebemiegu - kiekvieną rytą užšoka, atsisėda prie galvos ir su savo didžiule koja baksnoja mane lotuliukas.gif ir dar zyzia smile.gifsmile.gifsmile.gif
bet abi iš esmės miega ant nenaudojamos sofos.
Atsakyti
o štai ir maniškiai: http://public.fotki....s/dscn8699.html

Nuotraukos niekaip neįtalpinau įdėti wink.gif
Atsakyti
Pas mus didysis šnauceris, miega su mumis lovoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus stafuke, miega lovoi... blush2.gif Kai tik ja parsinesiau mano draugas pasake, nu jau, kad suo miegos su manim lovoi, tai neimanoma!!! Pirma nakty mum abiem teko miegot kitam kambari(nes man sirdis plyso nuo jos "dainavimo") Kita vakara, isejus is vonios, pamaciau neitiketina dalyka, stafuke miegojo salia mano draugo, LOVOI lotuliukas.gif O dabar neisprasysi grazuoles nei geruoju, nei piktuoju! doh.gif
Atsakyti
aš iš tų šunų šeimininkių, kurios žino, kaip reiktų elgtis, bet neišeina.....minkštaširdė aš.... Kai parsivežiau labradoriuką ir gyvenom dar miesto bute, iš pradžių miegojo šalia lovos ir jam buvo gerai, bet man buvo blogai - labai norejosi pasiguldyti jį į lovą ir paniurkyti bei šiltai užmigri, na žinot koks mažas būna šuniukas - minkštutis, gražutis, šiltutis.... Taip ir užaugo lovoje - pas mane arba pas vaikus. Kai išsikraustem į vienkiemį buvo 'apakęs' kai pirmą naktį palikau už durų. Ne vieną-turėjom jau ir vilkšunytę, kuri patenkinta miegodavo lauke. Braižėsi vargšas apie duris, inkštė - širdis man plyšo suprantant, kad čia vis per mano tą 'gerumą' - pati gi pripratinau... Dabar, grįžus namo, šunys sudunda į vidų ir trainiojasi ten kol mes einam miegoti. Tada pradarau duris ir jau žodžių nereikia - su atodūsiais, bet nesispyriodamas išsliūkina į lauką. Žino- kitaip nebus. Ir viduje būdamas nebesugalvoja i lovą ar ant sopkes brautis - džiaugiasi tik į vidų įsprūdęs. Atsigula, ant kojų galvą padėjęs, ir žiauriai laimingą snukį nutėškęs knarkia.... Ir man šilta ir jam gerai ir plaukų lovoje nėr....
mano suniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agisana: 02 birželio 2006 - 09:36
Laba
Mūsų angliukė iš pradžių miegojo lovoj,kol vaikų neturėjom,paskui mes ji nupirkom lovą,tai pirmas dvi sudraskė iš pykčio,tai kurį laiką miegojo po vaikiška lovyte,tai dabar kai persikraustėm į erdvesnius namus,tai gavo dovanų naują lovą su kailiu,tai žinokit persikraustė ten su savo žaislais ir kaulais
Atsakyti
As tai norėčiau, kad manoji vokiečių aviganė miegotų su manim lovoj smile.gif Apsikabinčiau savo meškiną, ir pagalvės nereiktų biggrin.gif Bet deja mano brangiausiajam nuo šunų alergija, o ir šiaip tai turbūt prieštarautų jo įsitikinimams doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 06 02, 14:40)
As tai norėčiau, kad manoji vokiečių aviganė miegotų su manim lovoj smile.gif Apsikabinčiau savo meškiną, ir pagalvės nereiktų biggrin.gif Bet deja mano brangiausiajam nuo šunų alergija, o ir šiaip tai turbūt prieštarautų jo įsitikinimams doh.gif

Mano auksaspalvė retriverė irgi mielai miegotų su manim ir aš su ja bigsmile.gif , tik mano brangiausiam ne alergija, o įsitikinimai neleidžia rolleyes.gif
Atsakyti
Įsitikinimai kartais dar blogiau už alergiją sad.gif
Nuo alergijos vaistų galima nusipirkt, o nuo neteisingų įsitikinimų - deja... sad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
nors mano ir maža(prancūzė)užima kaip koks vilkas blush2.gif
ateina į lova ir tarp kojų isitaiso doh.gif
ir ka panelė nesiruošia niekur bėgt vacation4.gif
Atsakyti
mūsų vilkšunis miega būdoj,lauke.o taksas taip vadinamam savo kambarį ant minkšto kampo.jau labai nuskriaustas būna kai tą kampą išplaunam ir neleidžiam ten miegot jam blush2.gif
Atsakyti
Oi su miegu, tai mūsų brangiausiam augintiniui laukia problemėlę. Kai dar gyvenome bute, tai miegodavo mūsų lovoj prie mano kojų, kartais net kojos nutirpdavo biggrin.gif , paskui kai persikėlė pas mano tėtį kuri tai laiką miegodavo jo lovoj, bet tėtis po truputį atpratino nuo šio malonumo ir tada įpratino miegoti mano mergautinėj sofkutės, dabar kraustysimės į naują namą, baldai nauji, dar odiniai, tai tikrai, kad ir kaip mylėčiau cuckį nenorėčiau, kad ant jų užsirobštų. Kitas dalykas šuniukas didelis ir jo nagučiai aštrūs, tai dar baisu, kad neapdraskytų. Vien žodž, su vyru turim šiokį tokį galvos skausmą, nes jis pas mus labai užsispyręs, jeigu ir prie mūsų negulės, tai išvažiavus į darbą tikrai pasielgs savaip. O lauke tik vasara galime palikti, nes žiema vargšelis sušaltu. doh.gif
Kaip sprendžiat šią problema, kaip atpratinti nuo minkštų baldų?
Atsakyti