Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

Gerai, sakau tiesiai, man jis negražus, kažkas kraupaus namuose biggrin.gif
Na, tiesiog nenorėčiau narvo namuose unsure.gif

O užsisakyti...Brangu būtų jaučiu... Bet galvojau apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 09 08, 17:45)
Visai be reikalo bijote narvo.

lotuliukas.gif thumbup.gif foto. Pati pabandžius, jau žinau ką reiškia narvas ir mielai jį pirkčiau savo šuniui, jei reikėtų. Bet neturi jokių problemų su saviškiais, tai kad ramu.

Abo, jei negražu namie, galite stayti į kampą, kad nematytumėt, arba tiesiog uždengti dekiuku 4u.gif Jūsų teisė rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu bokseriuka jam 4men smile.gif nakti atsibundu tas tai ant koju miega mano lovoje,sian pvz atsibudau atsisuku tas galva pasidejes ant pagalves ir knarkia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif shaltoka gal jam ant zemes jo tam guolyje verysad.gif
Atsakyti
maniskaii dideli miega lovoje blush2.gif mazi irgi ... kas miega mano lovoj, kas kitoj, pasidalinam lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai karšta, tai išeina į laiptinę miegot, kartais net ir iki sklepo nusileidžia. O šiaip miega koridoriuj kur nors susiraitęs. Tiksliau pradeda ten miegoti, nes sujaukti užtiesalai rodo, kad miega ir ant sofos biggrin.gif
Atsakyti
visur biggrin.gif kur as ten ir ji,megsta po stalu,na ir ant sofu ax.gif
Atsakyti
As turiu Labradora ir misruna (dideli, kaip vokeciu aviganis), tai visi jie ant lovos miega smile.gif
Atsakyti
Mano šunų gultai stovi - mažulio mišrūno po kėde virtuvėje, bet jis ten retai kada miega, kartais katinai nusnaudžia, o dažniausiai kaulą ten graužia.
Vokiečių aviganė turi būdą po laiptais. Kai pirkom namą, ten senųjų gyventojų buvo padaryta tokia mini palepė. Vasarą jai super ten miegoti, nes ten vėsu. O ir žiemą, kai prikūrenu namus, jai ten patinka. ir mažulis ten miega, abu telpa. O šiaip tai miega abu kur nori, naktį ir ant fotelio užsirango.
Atsakyti
Manoji labradoro mix'e dažniausiai miega po mūsų lova miegamajame arba vienam fotelyje.
Kartais ir į narvą užeina, ypač jei nori pasislėpt nuo visų. Arba įsižeidus būna. Sutvarstėm čia nesenai leteną, tai visišką ligonę vaidino, gulėjo narve ir nesiteikė lyst lauk smile.gif
Atsakyti
Musu spiciuke 5 men. miega jau musu lovoje. Is pradziu savo guolyje prie mano puses. Nakti vis apie lova lakstydavo, prasydama i svecius po 3-4 kartus. Neleisdavom, tik paryciais. Vyras slidinet buvo savaitei islekes, as kompanijos lovoj norejau. Ziuriu, kad labai taikiai ir ramiai ismiega su mumus kojugaly. Kai nori sysiu ar kaku, pradeda lipti ant galvos. Isvedu. Paskui ir vel ismiega kuo ramiausiai iki ryto. Kazkaip lengviau ir mums ir jai saugiau.
Atsakyti
mano rusu kurtas miega kambary ant sofos... ax.gif bet neduok dieve nakty atsikelsiu is lovos ir kur nueisiu, tai didziausiais suoliais y lova ant mano pagalves doh.gif kad ir didelis, bet susipakuoja ir visas ant jos telpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif a kai ateinu tai ziuri akis isputes ir nei krust, vyk nevijes tik ziuri ir viskas doh.gif tai po to paemus uz koju isvelku, bet jis net nepasijudina kol nenukrenta ant zemes... lotuliukas.gif ir po to tik ryte ateina bigsmile.gif
Atsakyti
Mano miega ant grindų, prie durų- saugo šeimininkę tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 20 gruodžio 2007 - 14:02