Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

Aš kadangi dabar prieš saviškius prasikaltusi esu, atsitempusi daug mažų šuniukų į namus, tai leidžiu miegoti lovoje tongue.gif Mažasis ant mano pagalvės nors šalia dar trys voliojasi, tai dalinamės, o didžkė kitoj lovos pusėj užpakalį ant pagalvės užkrovus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 gruodžio 2007 - 14:06
maniskis dar tik 6 savaiciu tai galima sakyti nakti beveik nemiegas nes nori i mano lova bet as jo ten nepriimu nesioju i jo guoli bet jis ten nemiega nebent diena doh.gif
Atsakyti
ziuriu kad su suniukais sunkiau negu su vakais... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
hm
Atsakyti
laba, o maniškė tai parpia lovoje smile.gif
Atsakyti
Nors mūsiškis dar nėra didelis, miega jis virtuvėje, savo guoly.
Atsakyti
nieko geriau uz lova nera smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enrikule @ 2007 12 29, 11:33)
nieko geriau uz lova nera smile.gif
user posted image

labai fainas suniukas biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif kiek jam laiko? tikriausiai jaunutis(o gal jaunute g.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Iiudna,2007 12 20, 14:01]
mano rusu kurtas miega kambary ant sofos... ax.gif bet neduok dieve nakty atsikelsiu is lovos ir kur nueisiu, tai didziausiais suoliais y lova ant mano pagalves doh.gif kad ir didelis, bet susipakuoja ir visas ant jos telpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif a kai ateinu tai ziuri akis isputes ir nei krust, vyk nevijes tik ziuri ir viskas doh.gif tai po to paemus uz koju isvelku, bet jis net nepasijudina kol nenukrenta ant zemes... lotuliukas.gif ir po to tik ryte ateina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 30 gruodžio 2007 - 17:39
kur nori ten ir miega tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
ir kaip nori biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
O aš galvojau, kad tik pas mane toks lepūnas (turiu dar ir pekinčikę tokią, kuri, savaime aišku tik ir skirta ant lovytės miegoti, ir netgi po kalgra lenda lotuliukas.gif ). bet aš turiu ir kitą, dičkį, belgiuką. Kol gyvenom bute, suprantama, šuo gyveno kambaryje, dabar name, ir sakiau tarabalinsiu į kiemą, bet... vyras nesutinka.
Taigi, o mes saviškį sutarėm jau nuo mažumės ant lovos nepratinti. bet kur tau, belgas nebūtų belgas, gudrus, kaip ta lapė iš pasakos, kuri vežimaitin po vieną koją įkėlinėjo, kol galiausi visa įsivertė. Taip ir mūsų. Kol nemiegam, šuo ant žemės, kai ryte atsikeliam, pamatom vaizdą: kojos į višrų, pilvas išverstas - guli šuo, vardu BOsas lotuliukas.gif Pastebėjom, kad jis neužšokinėja ant lovos, o po vieną koją užkelinėja, kol galiausiai visą užpakalį tik šlupt - ir jau ant lovos.
pamatėm, beviltiška kovot - vis tiek jis pasiekia savo. tai patalynę reikia kas savaite keist ir viską purtytis kiekvieną rytą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 30 gruodžio 2007 - 23:07
aš jau antrus metus savo panas į lauką tarabaninu hihihi.gif ale kaip viduj taip viduj blush2.gif tik į lovą ( miegamajam ) neįsileidžiu, tik kai vyro nėra blush2.gif jos "užvaldžiusios" svetainę biggrin.gif tik yra vienas didelis minusas, dažnai reikia baldus plauti karsta.gif
Atsakyti