mano kalyte turi boksa, kuriame snaudzia diena, ar kai nenori bendrauti. turi ir guoliuka, kuriame yra jos zaisliukai, bet guoliuke nemiega, o miega salia jo, galvyte pasidejus ant guoliuko krasto. vakare ateina i lova, kad pakasyciau paausius, o kai nusibosta tai miega kojugalyje arba prasosi po kaldra arba eina gult prie balkono duru
Mano kalytė irgi turi guoliuką, bet jame guli tik kai graužia kaulą, o miega lovoj, po kaldra.

Oj ne ne ne,jokiu kaldru,mes miegam tvarkyngai guolyje,arba dar megsta issitiesti prie lovos ant kilimo,stai musu miegojimai

Lovoje su manimi

Oho,pasisekė merginai
Maniškis tai visada tik narve,savo atskirame kambaryje miega. Nebent vyras išvažiuoja ,tada naktį su savimi miegaman pasiimu,man taip drąsiau siaubo filmus žiūrėti būna
Bet irgi,tik šalia lovos miega.

Maniškis tai visada tik narve,savo atskirame kambaryje miega. Nebent vyras išvažiuoja ,tada naktį su savimi miegaman pasiimu,man taip drąsiau siaubo filmus žiūrėti būna

Bet irgi,tik šalia lovos miega.
Lovoje. Gaila nepriimti.
QUOTE(Buanty @ 2010 12 18, 21:35)
Lovoje. Gaila nepriimti.
O poto pats šeimininkas skundžiasi KODĖL ŠUO LIPA ANT GALVOS?

mano visi šuneliai miega lovoje ir nei viena man nelyderiavo
.

QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 12 18, 21:33)
Sveiki,
mano REA 6 menesiu patinelis miega ant gridu,prie mano lovos
Neleidziu ant fotelio miegoti,nes ateityje gali pradeti savo virsu rodyti,ta prasme gali pradeti dominuoti 
mano REA 6 menesiu patinelis miega ant gridu,prie mano lovos

sakot tik nuo miegojimo vietos dominavimas reiskiasi?
mano retriveris miega mano lovoj, ale kad nedominuoja...
QUOTE(Gorada @ 2010 12 21, 16:29)
sakot tik nuo miegojimo vietos dominavimas reiskiasi?
Visi taip sako

Aurelija, o jūs jau tapote šunų elgesio eksperte?
Ir iš kart pamačius suprantate, kur šuo miega, ar ne?...
Aš ir norėdama saviškio į lovą neįtempčiau, jam ten karšta. Jokių guolių nepripažįstam, miegam ant plikų medinių grindų. Vasarą - vonioj ant plytelių.

Aš ir norėdama saviškio į lovą neįtempčiau, jam ten karšta. Jokių guolių nepripažįstam, miegam ant plikų medinių grindų. Vasarą - vonioj ant plytelių.