Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 12 21, 17:44)
Visi taip sako lotuliukas.gif  bet kaip pamatai kai šuo elgiasi su savo šeimininku,iš kart viską supranti kas ne taip. smile.gif

o tai jus mane miegancia su mano suniu matet ar kaip?

QUOTE(Jazzas @ 2010 12 21, 17:48)
Aš ir norėdama saviškio į lovą neįtempčiau, jam ten karšta. Jokių guolių nepripažįstam, miegam ant plikų medinių grindų. Vasarą - vonioj ant plytelių.

maniskis vasara irgi nelipa... nebent su skanuku prisivilioju... ir palaikau apsikabinus kuri laika lotuliukas.gif va kai orai atvesta, jau ziurek ir guli puokste kojuku isvertes kur gle koju. o dar geriau kai prabundi ir ta puokste paduciu ciut ne ant pagalves sudeta lotuliukas.gif taip budavo su mano seniuku. jis mazciukas tai visur isirangydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2010 12 21, 16:48)
Aurelija, o jūs jau tapote šunų elgesio eksperte? g.gif Ir iš kart pamačius suprantate, kur šuo miega, ar ne?...

Aš ir norėdama saviškio į lovą neįtempčiau, jam ten karšta. Jokių guolių nepripažįstam, miegam ant plikų medinių grindų. Vasarą - vonioj ant plytelių.

Auginu penktą šunį,tai kažką nusimanau,nes nuo 9metų šunis dresavau ir auklėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2010 12 21, 17:30)
o tai jus mane miegancia su mano suniu matet ar kaip?
maniskis vasara irgi nelipa... nebent su skanuku prisivilioju... ir palaikau apsikabinus kuri laika  lotuliukas.gif va kai orai atvesta, jau ziurek ir guli puokste kojuku isvertes kur gle koju. o dar geriau kai prabundi ir ta puokste paduciu ciut ne ant pagalves sudeta  lotuliukas.gif taip budavo su mano seniuku. jis mazciukas tai visur isirangydavo smile.gif

Nemačiau,net nereiktų matyti,iš ties priklauso nuo veislės ar šuo dominuos ar ne jei leis lipti antlovos šeimininkas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 12 21, 18:06)
Auginu penktą šunį,tai kažką nusimanau,nes nuo 9metų šunis dresavau ir auklėjau smile.gif

Mhm, jau temoje apie du šunis bute pasireiškėte puikiai, kad suvokti, kiek jūs juos auginote ir dresavote biggrin.gif

Nemačiau,net nereiktų matyti,iš ties priklauso nuo veislės ar šuo dominuos ar ne jei leis lipti ant lovos šeimininkas. smile.gif

Ar galėtumėte išvardinti, kokios čia veislės, užlipusios ant lovos automatiškai lipa ant šeimininko galvos? Neduokdie jei ne tą įsigijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2010 12 21, 19:28)
Mhm, jau temoje apie du šunis bute pasireiškėte puikiai, kad suvokti, kiek jūs juos auginote ir dresavote biggrin.gif 
Ar galėtumėte išvardinti, kokios čia veislės, užlipusios ant lovos automatiškai lipa ant šeimininko galvos? Neduokdie jei ne tą įsigijau g.gif

Ydas ir įpratimus tų kalių pašalinau ir šiaip ten ne mano kalės buvo,aš suaugusios ir sugadintos kalės nenorėčiau auginti smile.gif Dobermano veislės kalė dominuodavo labai,vilkšunio kalė taip pat dominuodavo,o dabartinis mūsų patinas nedominuoja prieš mane,nes aš žinau jau kaip nusodinti,beje,mano močiutė augina maltos bišonę,ji konkrečiai dominuoja,nes nuo pat mažumės jai buvo leidžiama ant lovos gulėti.
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 12 21, 18:33)
Ydas ir įpratimus tų kalių pašalinau ir šiaip ten ne mano kalės buvo,aš suaugusios  ir sugadintos kalės nenorėčiau auginti smile.gif  Dobermano veislės kalė dominuodavo labai,vilkšunio kalė taip pat dominuodavo,o dabartinis mūsų patinas nedominuoja prieš mane,nes aš žinau jau kaip nusodinti,beje,mano močiutė augina maltos bišonę,ji konkrečiai dominuoja,nes nuo pat mažumės jai buvo leidžiama ant lovos gulėti.

O kaip dominavimą suprantat? Manoji gali gulėt ant sofos, kai aš ją pasikviečiu ir nulipt turi tada kai pati ar aš to pageidauju. Ar tai jau dominavimas? g.gif
Atsakyti

O tai jie pas jus taip trumpai traukdavo? g.gif per 10 metų 5 šunys g.gif Ir kokios čia tos veislės, kurios tik lovon įlipusios iškart ant galvos šeimininkui ropščiasi?

Man tai patinka šuo lovoje. Šilta kojoms, šiaip nuotaiką kelia, prisijuokiam su vyru iš jos sunkaus dūsavimo ir rąžymosi. Va dabar guli ant lovos ir kvepia sausainiais, na miela nepaprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 12 22, 11:22)
Va dabar guli ant lovos ir kvepia sausainiais, na miela nepaprastai smile.gif

Jau vien kvepėjimais sausainiais ant galvos lipimu kvepia bigsmile.gif
Man žiauriai patinka po sunkios darbo dienos žiūrint tv apsikabint šunį. Vasarą ant grindų, dabar ant sofikės susirangom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2010 12 22, 12:55)
Jau vien kvepėjimais sausainiais ant galvos lipimu kvepia  bigsmile.gif
Man žiauriai patinka po sunkios darbo dienos žiūrint tv apsikabint šunį. Vasarą ant grindų, dabar ant sofikės susirangom  wub.gif

Sausainiais kailis, ne snukis kvepia biggrin.gif
Aha, didelė gauruota pagalvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 12 22, 12:03)
Sausainiais kailis, ne snukis kvepia biggrin.gif
Aha, didelė gauruota pagalvė biggrin.gif

Maniškės ir snukis kartais jais kvepia - svarbu ir rankų neplėšia ir nuo stalo nevagia. Gi guli susirangius ant sofikės, puodas arbatos, sausainių lekštė ant kelių. Šuo šalia guli ir apsimeta, kad jam visai dzin ką kramsnoji... tai ir pasidalinam kartais draugiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2010 12 22, 12:12)
O kaip dominavimą suprantat? Manoji gali gulėt ant sofos, kai aš ją pasikviečiu ir nulipt turi tada kai pati ar aš to pageidauju. Ar tai jau dominavimas?  g.gif

Ne.
Atsakyti
maniškis dar mažutis, bet mes iš karto nusprendėm jokių lovų, sofų ir fotelių 4u.gif nors ir taip gaila būna žiūrėti, kai jis bando užmigti ant šlepečių šalia lovos unsure.gif visada stangiuosi nuvesti jį iki asmeninio guolio, kad jam būtų patogu smile.gif taip ir savarankiškumo bus daugiau ir užaugęs galės ramiai ilsėtis savo guolyje 4u.gif
Atsakyti
Mūsu šuo miega savo būdelėje. Seniau leisdavom lovoj, bet po kiek laiko paliko "nagla" gulėdavo ant pagalvės. Tai paskui jausdavau, kad pati smirdžiu šunimis. Šiek tiek sunku buvo šunį pripratinti miegoti būdoj, bet dabar jau eina 2 metai, kai atpratinom. smile.gif
Atsakyti