Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(Arnolda @ 2012 11 15, 15:36)
oi ta ironija, tas sarkazmas smile.gif)))
jeigu negalima suniui biski leist-biski neleist miegot lovoj, tai ir tokie isvarymai be jam suprntamos priezasties gali nekaip atrodyt suniui - nei jis ka blogo padare, nei ka. nesupras ir tiek.
nors zinoma, as kaip vadas suns kvestionuojama but netureciau, bet tikimybe, kad suo susies ismetima su bausme, yra.

Tam, kad šuo išmetimo iš lovos nesietų su bausme, judviem su vyru sekso teks atsisakyt. Kaip minimum 15 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 15 lapkričio 2012 - 14:38
Sveikos merginos. isigijom suni, jau virs metuku jam truputi ir senieji jo seimininkai leisdavo ji i lova, o as nuo pirmos dienos griestai uzdraudziau, kad ir kaip savo gailiomis Biglio akimis beziuretu, jokiu lovu pasakiau... nors is ties as pati mielai apsikabinciau savo sunyti lovoje, bet dantis sukandusi laikausi savo... Suo turi tureti savo vieta, savo erdve, as taip manau... :-)
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2012 11 15, 14:29)
ne del suns zmoginimo (nors esu skaiciusi, kad ima "ginti"), bet tai del saves biggrin.gif man jau kai ziurkes is narvo ziuri nekazka, kazkas cia rase, sake kai 40 poru zuvyciu stebi pro akvariuma irgi nemalonu, tai kur cia suo visas biggrin.gif nes siaip esam abu uz suns miega lovoj, tik va su tuo kertasi. bet tai manau isspresim su stebuklingu "i vieta " smile.gif

O tai šuo taip ir stebeilijasi kvailom akim į jumis? biggrin.gif Mūsiškė tai viską supranta, pati iš karto išeina tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano šuo miega tiek lovoj, kai aš noriu, tiek savo guolyje - nematau čia jokios bėdos ir nepastebėjau, kad šuo dėl to jaustųsi blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2012 11 15, 17:10)
Mano šuo miega tiek lovoj, kai aš noriu, tiek savo guolyje - nematau čia jokios bėdos ir nepastebėjau, kad šuo dėl to jaustųsi blogai biggrin.gif

Sutinku,pas mane lygiai taip pat.
Atsakyti
Miega su šeimos nariais lovose, ir guoliuke, jokiu problemu nesudaro wink.gif
Atsakyti
Nepaklok dar lovos kaa?? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

pas mus nakti migracija vyksta pilnu tempu, vienai karsta - salta pastoviai, kita siaip patogesnes vietos neranda smile.gif
Atsakyti
du voljeruose,vienas budoj,vienas virtuvej ir pati kilmingiausia tarpe tarp manes ir zmonos smile.gif
Atsakyti
O meilumas keturkojų miegalių wub.gif
Mūsiškė lovoje kartais, bet dažniausiai savam guolyje thumbup.gif
Atsakyti
mes saviskiui nupirkom nauja guoli smile.gif tikiuosi,kad jam patiks.man labai patiko virsutinis audinys,nes tai 100proc medvilne thumbup.gif yra 5uztrauktukai,vidinis maisas,patogu skalbti
user posted image
veliau ikelsiu foto su suniuku
Atsakyti
mano šuo dažniausiai miega su manimi, mano lovoje smile.gif))) ir man labai suagu kažkaip su juo, aš netgeriau išsimiegu kai šuo su manim miega! smile.gif
Atsakyti