Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(praniukas @ 2012 08 21, 14:48)
Mūsų Labradoriukas tai visad taikosi lipti į lovą, jam norsisi ten kur šilta ir minkšta smile.gif

mūsiškis irgi taikosi smile.gif bet jam svarbiausia - laimėti biggrin.gif nes greit sukaista ir griūna miegoti ant žemės biggrin.gif
Atsakyti
kai turėjau, tai mano lovoj miegojo, žiemą po kaldra. O šiaip, tai ir po visą butą migruodavo per naktį kartais.
Atsakyti
Mano vokiečių aviganė su manim lovoj miega arba šalia lovos.
Atsakyti
Šiaip leidžiu miegot lovoj kai kitur būnu, bet namuose į savo miegamo lovą lipt neleidžiu. Geriau išsimiegu smile.gif namie tik ant sofos šalia leidžiu po kaldra gulėt biggrin.gif čia biškį iliustracijų iš miegojimo įpatumų:

Čia taip laiką leidžiam ant sofos
user posted image
Čia įstrigo į kaldrytę, tai patingėjo išsivaduot ir nusprendė, kad tiesiog pamiegos
user posted image
Nepatiko ant žemės, tai "atsigulė" į lovą biggrin.gif
user posted image
Reik apklot kad ramiau naktį miegotų biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsikėlė paklaust ar tikrai neleisim į lovą biggrin.gif
Miegojo lovytėj, ale taip saulė smagiai švietė, tai kad nesinorėjo išlipt. Teko miegot šitaip biggrin.gif
user posted image
Savo guoly namie smile.gif
user posted image
Knarkia ant sofos
user posted image
Vėl.. Knarkia biggrin.gif
user posted image
Čia nesuprasi.
user posted image
Atsakyti
Musu augintinis miega lovoje su manimi, o labiausiai megsta ant pagalves miegoti salia mano veido biggrin.gif arba deti snukuti man ant galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 30, 18:37)
čia biškį iliustracijų iš miegojimo įpatumų:

thumbup.gif Geri miegojimo įpročiai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arretė: 30 spalio 2012 - 21:22
Lovoje ax.gif pvz. taip
fox style
user posted image

Atsakyti
Maniškis dažniausiai miega lovoje wub.gif Tik kai būna karšta tada ant grindų.
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 10 30, 20:11)
Musu augintinis miega lovoje su manimi, o labiausiai megsta ant pagalves miegoti salia mano veido biggrin.gif arba deti snukuti man ant galvos  4u.gif

Maniškė tai man deda savo užpakalį prie veido ir dar pagadina orą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 02, 21:36)
Maniškė tai man deda savo užpakalį prie veido ir dar pagadina orą  bigsmile.gif

lotuliukas.gif O taip.
Maniškė miega lovoj, bet kraustysiu aš ją į jos narvą, nes greit vietos per ją nebebus.

Atsakyti
Man tai maža juoko. Kartais turiu apgaudinėt šunelį, jei noriu apsikabint jos galvą o ne užpakalį. Kai ji užmiega, aš perdedu pagalvę kitą sofos pusę taip apsikabindama jos galvą lotuliukas.gif nes bezdalų kvapas nėra jau toks gardus ir šiaip, smagiau kai gali galvytę paglostyt lotuliukas.gif o narvo mums prireikė net vienai nakčiai kai sugalvojau, kad nebemiegos ji mano lovoj miegame. Sako tu visai kvaila boba esi, geriau jau miegosiu guoly nei narve lotuliukas.gif taip ir nebekėlė kojos ten jau pusantrų metų, net nebano lipt thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pirmos dienos kaip tik parsivežėm miegojo su manim lovoj. Tik eini miegot ir ji slenka kartu, po kaldra ir keliasi kartu, dar rytinio pilvo pakąsymo reikalauja... lotuliukas.gif Bet va kaip ruja tai jau būna pririšta ir miega ant pledo , tai ir pacypdavo , bet su laiku priprato... Bet neperseniausiai namie atsirado ir guolis kuris pakeitė "pogulį" dienos metu lovoje. biggrin.gif Bet kelias valandas pamiega guolyje, o ryte jaučiu ją po kaldra šalia savęs. smile.gif
Pasirodysim. Labanakt! 4u.gif
user posted image
Atsakyti