Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

Sutinku su Agnyte. Kokybėje ir yra esmė.
Miega mano šunys lauke, būdose.
Jeigu pasijuntu pasiilgusi jų labai labai ir paliekame kurį per naktį name - naktį būnu kokius 7 kartus pažadinta sunkios galvos ant krūtinės ir reikšmingo dūsavimo. Šuo vis atvyksta apsižiūrėti, ar tie bepročiai šeimininkai dar nesugalvojo leisti jo lauk.
Nu bet aš vis tiek pasiilgstu, ir vis tiek palieku. blush2.gif Ir klausausi to dūsavimo, ir lojimo "pašnibždomis". Žinot, tokio "bu" pusiau pravira burna biggrin.gif Nes azijatas, kad ir sargybinis - baisiai mandagus šuo. biggrin.gif
O užpulti ištraukus iš posto 1 "bonusą" - labai lengva. "Būda, laukas..." Vaje... Esmė ne būdoje, ar lauke, o tame, kad Raselas (beje, o ten "džekas" ne vardas buvo?) išgrūstas lauk už kažkokią suknistą staktą ir tupi nevedžiojamas.
Tokia agresyvi, grupinė kritika tikrai nė kiek neskatina domėtis ir judėti pirmyn.
Atsakyti
Kritika priima, suprasta ir taikoma smile.gif
Nu va grįžtam prie temos -
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Žurnalų skaitymas padeda greičiau užmigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Titinė @ 2014 01 30, 11:10)
Na, signalizacijos nepaglostysi, nepažaisi su ja.Todėl man labiau patinka šuo, o ne signalizacija. Palaidi šunys aptvertoje teritorijoje (ne voljere) saugo tikrai puikiai. Vasarą mano namų durys atviros dieną ir naktį ax.gif  Bet kiekvienas įsikuria taip, kaip jam patogiau...
Bokseris - tarnybinis šuo, tinkamas daug kam.
Žmonės pirmiausia šunis prijaukino kaip naudingus gyvūnus, tik po to išveisė atskiriems darbams pritaikytas veisles, o dabar baigia nuveisti visus iki dekoratyvinių nenaudingų padarų lygio.
O kadangi tema yra apie šunų miegojimą, tai esu auginusi anglų buldogą, kuris visada miegodavo ant pagalvės, padėtos ant jo mėgstamos sofos. Jei miegodavau kartu, priglausdavo savo minkštą snukelį man prie veido ir garsiai knarkdavo. Jis niekada nedirbo nei sargu, nei signalizacija.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 09 05, 13:58)
laugh.gif dabar prisiminiau, kaip mano drauge jos kolis rytais zadina laugh.gif ,  ilipa i jos lova, atsiremia i siena visomis letenomis ir su nugara stumia nuo lovos, o lova viengule, tad jeigu ji labai greitai neisipa is lovos, atsiduria ant grindu laugh.gif

kaip mielai skamba. smile.gif maniskiai savo budoje miegodavo.biggrin.gif gaila,dabar jokio nebeturime. Bet dar zadu turet. thumbup.gif
Atsakyti
Manosios tai miega aplink mane..viena prie pakinkliu,kita prie pilvo...tai taip itempia kaldra,kad guliu,kaip kokonas lotuliukas.gif atsibundu,kad visa uztirpusi puse...tada pakeliu kaldra,paridenu mergas i sonus,apsiverciu,ir vel daina is naujo-apgula,kaip bombos smile.gif ir vel negaliu apsiversti doh.gif ir kankinuosi,ir suprantu,kad esu labai mylima wub.gif o ryte kisa savo nosis slapias prie mano veido,tipo,kelkis,einam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 01 28, 19:26)
butumet mano tevas- atsisakyciau tokio. pamenu kai nusipirkom susni, man dar 16 metu nebuvo, tetis neleido i lova. tai tiesiog su sese pasakem tu mums ne be tetis, ir visikai ignoravom kol nusleido. geda man uz tokius zmones.

Būtumėt mano dukra,pasakyčiau,kad jei taip norisi kartu su šuniuku,tai mielai prašom gulėt...prie narvo,nes narve abudu netilptumėt smile.gif .
Mano guli arba narve,arba tam pačiam kambary ant odinės sofos.Ją labai lengva nuvalyt.Į miegamąjį tik pakvietus ateina ir ant lovos tik su leidimu užlipa.Užklojus iš karto skuta lauk...
Atsakyti
Labai myliu savo šuniuką, kartais pokaitėlio numiegam kartu ant sofkutės marmūzėm susiglaudusios, bet lovoje šuns nenoriu jokiais būdais. Ne dėl to, kad bjaurėčiausi šuniu, tikrai nesibjauriu. Tiesiog man miegas šventas reikalas ir niekam neleidžiu trukdyti. Katė irgi baigiama išprašyti, nors katė yra katė, jos praktiškai nesijaučia jei ir guli kur kojūgalyje.

Net jei ir norėčiau, mūsų lova labai aušta, ji nei įlips, nei nulips pati.
Atsakyti
Mūsų šuo pats savo noru pasirinko miegojimo vietą vonioje ant plytelių,jam ten vėsiausia vieta ir į lovą lipa tik mus užmigdyti o paskui pats išeina. tik va įkyru tas vonios duris laikyti atidarytas.
Atsakyti
Mano šeimos mišrūnas Lordas turi atskirą guolį virtuvės prie durų ir dar mėgsta pamiegoto ant bambukinės sofos foje (koridoriuje), taip pat pas tėtį į lovą jam užmigus įsiropščia ir kartais net salone ant sofos... niekas niekada to nematė, bet vis del to juodu plaukų laukas ant sofos kampo viską pasako biggrin.gif Draugas turi 3 cane corso šunis. Visi turi savo guolį ir vietą - Vega miega palėpėje ant šuns čiužinio, Agata ir Thoras kartu koridoriuje ant kilimo prie židinio smile.gif
Atsakyti
Bobteilas pripažįsta tik žemę. Negali būti jokių kilimukų. Pabandai patiesti, tai tuoj randi sukuistą. Ir taip nuo 3 mėnesių, kai parvyko pas mus.
Atsakyti
Dabartinis Pietų Rusijos aviganis miega lauke. Turi jis ir būdą, bet jis į ją nelenda. Seniau girdėjau kalbas, kad visisškai balti "južakai" į būdas nelenda. Na, netikėjau... buvau įlindusi į būdą pati, vyras, vis šunį kvietėm lotuliukas.gif . Nereikia jam būdos. Turi keletą vietų lauke, kur lietus neužlyja, vėjas neužpučia, ten ir guli. Žiemą ten patiesti vilnoniai pledai (kurie iš kart keičiami kitais, kai tik sudrėgsta), bet kambaryje mano visiems "južakams" būdavo kančia.
Atvirkščiai seniau auginti dobermanai, miegodavo kambaryje ant sofos. Bet skirtingai. Vienas (paskutinis augintas) niekada nelysdavo į lovą, jis turėdavo 'savo" sofą didžiajame kambaryje. Ir nelabai patenkintas būdavo, kai ant jos sėdėdavo svečiai lotuliukas.gif
O pats pirmasis dobermanas visada lysdavo į lovą. Mes tik užmiegam, tai jis po truputį, vieną koją, antrą- ant lovos. Pradžioje atsigula prie pat lovos kraštelio, kol neužmiega pats. O tuomet jau mes ant kraštelio lotuliukas.gif Arba miegi ir sapnuoji, kad kažkas ant kojų užvirtęs, tai medis, tai avarija ir kojos tau prispaustos doh.gif Miegodavome apsidėję medinėmis pakabomis skirtomis drabužiams kabinti lotuliukas.gif Labai padėdavo, niekada į lovą tada nelipdavo.
O dabar į lovą atlenda katinas. Bet jis taip pat karališkai įsitaiso, kad kartais dėl to katino miegi skersai g.gif
Atsakyti