Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai gėlėms

Iškilo klausimas kokius vazonus perkate ir ar iškart sodinate i molinius gražius, ar pradžioj į plastmasinius, tik vėliau su jais dedate i molinius? Ogi iškilo toks klausimas todėl, kad į kai kuriuos molinius vazonus tiesiai įsodinus augalus, su laiku, nuo vazono "nušerpetoja" ir atsilupinėja dažai nuo drėgmės.
Kaip jūs darote?
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 09 05, 15:46)
Iskilo klausimas kokius vazonus perkate ir ar iskart sodinate i molinius grazius, ar pradzioj i plastmasinius, tik veliau su jais dedate i molinius? Ogi iskilo toks klausimas todel, kad i kai kuriuos molinius vazonus tiesiai isodinus augalus, su laiku, nu vazono "nuserpetoja" ir atsilupineja dazai nuo dregmes.
Kaip jus darote?

As iskart sodinu i molinius. Kazkaip pirma sodint i plastikinius nesusiprotejau, bet gal ir nieko ideja... Man su moliniais kazkaip "nesueina galai" (prastoka gelininke esu matyt): vieni vazonai "nusilupa", kiti "nubaltuoja" demem tokiom kaip pelesio ar kazkas panasaus.,. o kitiems visai nieko, jau keli metai stovi graziausi. Gal, sakau, cia paciam vazone esme...
Man irgi pastaruoju metu sitas klausiams baisiai parupo, nes planuoju tokius "pabaltavusius" mest velniop unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Jolyta @ 2004 09 05, 16:58)

As iskart sodinu i molinius. Kazkaip pirma sodint i plastikinius nesusiprotejau, bet gal ir nieko ideja... Man su moliniais kazkaip "nesueina galai" (prastoka gelininke esu matyt): vieni vazonai "nusilupa", kiti "nubaltuoja" demem tokiom kaip pelesio ar kazkas panasaus.,. o kitiems visai nieko, jau keli metai stovi graziausi. Gal, sakau, cia paciam vazone esme...
Man irgi pastaruoju metu sitas klausiams baisiai parupo, nes planuoju tokius "pabaltavusius" mest velniop unsure.gif

Tai va,kad pabaltuoja, o pinigai ismest i bala....Man irgi ne visi taip pabaltuoja, bet yra nemazai....
Atsakyti
Vazonus perku baltus (arba primenancius balta spalva), todel jei ir pabaltuotu (kaip jus sakot), tai nelabai matytusi. Be to dar nei nuo vieno vazono neatsilupo dazai. O ten ne pelesis - druskos, kuriu perteklius matosi ant vazoneliu ( moliniu neglazuruotu). Is po glazuros jokios druskos neprasimusa..... wink.gif O is vidines puses kai nuseda druskos - kai gele persodinu - nugremziu su peiliu ar dar kuo... Taip kad manes panasios problemos nevargina...
Nemegstu ir net man bjauru, jei gele 'gyvena' plastmasiniame vazone. Tai blogas skonis - mano supratimu. Gele juk yra buto puosmena. Nesupantu, kaip tokiems dalykams taupomi pinigai - tada geriau jau geles nereikia....
Man negaila graziam vazoneliui 30 lt ir daugiau. Tik gaila kad isskirtinio dizaino vazoneliu nera. Visur pasirinkimas vienodas...
Stai tokia as kategoriska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglet: 05 rugsėjo 2004 - 19:05
QUOTE (Eaglet @ 2004 09 05, 19:47)
Vazonus perku baltus (arba primenancius balta spalva), todel jei ir pabaltuotu (kaip jus sakot), tai nelabai matytusi. Be to dar nei nuo vieno vazono neatsilupo dazai. O ten ne pelesis - druskos, kuriu perteklius matosi ant vazoneliu ( moliniu neglazuruotu). Is po glazuros jokios druskos neprasimusa..... wink.gif O is vidines puses kai nuseda druskos - kai gele persodinu - nugremziu su peiliu ar dar kuo... Taip kad manes panasios problemos nevargina...
Nemegstu ir net man bjauru, jei gele 'gyvena' plastmasiniame vazone. Tai blogas skonis - mano supratimu. Gele juk yra buto puosmena. Nesupantu, kaip tokiems dalykams taupomi pinigai - tada geriau jau geles nereikia....
Man negaila graziam vazoneliui 30 lt ir daugiau. Tik gaila kad isskirtinio dizaino vazoneliu nera. Visur pasirinkimas vienodas...
Stai tokia as kategoriska biggrin.gif

As visad dedu ta plastmasini i molini galiausiai wink.gif
Atsakyti
HELP!!!

Kur gauti mazu kaktusiniu vazoneliu???!!! Visa baze islandziojau, o taip ir nesuradau user posted image...

P.s. kai kas minejo, kad Magnus bankrutavo.. Ar tikrai? Ten visada ir pirkdavau tuos maziukus
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 08, 00:46)
HELP!!!

Kur gauti mazu kaktusiniu vazoneliu???!!! Visa baze islandziojau, o taip ir nesuradau user posted image...

P.s. kai kas minejo, kad Magnus bankrutavo.. Ar tikrai? Ten visada ir pirkdavau tuos maziukus
rolleyes.gif

As kaktusams vazonelius perku Senukuose. Pabandyk paziureti, gal rasi ka gero .
O Magnusas pries 3 savaites dar dirbo g.gif ir ten tikrai buvo perkiu gausa didele, neatrode,kad jiems kas blogo butu nutike... Butu gaila.
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 07, 23:46)
HELP!!!

[color=blue]Kur gauti mazu kaktusiniu vazoneliu???!!! Visa baze islandziojau, o taip ir nesuradau user posted image...

galiu suselpti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari4: 08 rugsėjo 2004 - 08:16
Kartą kažkokiam inter puslapyje teko matyti puodeliuose susodintas gėles. Man visai patiko. Anksčiau apdaužytus arba su nuskilusiomis rankenomis išmedavome. Dabar pragręžiam puodelio dugne skulę ir sodinam gėles. Visai simpatiškai artodo. Be abejo kartais reikia laiko dekoracijai, kad nesimatytų nuskilusio kampo, ar kad šiaip įdomiau artodytų.
Bet tai aišku skonio reikalas. Man gražu kitiems gal ir ne smile.gif))
Atsakyti
O as sodinu kartais i plastmasinius, kartais i renovuotus simtamecius vazonus, isdazyti jie pas mane, o kur geles stovi virtuvej, tuos dar padekoravau graikiniu riesutu puselem ir nulakavau............. rolleyes.gif Man grazu, nes turiu virtuviniu paveiksliuku, kuriu remeliai irgi is graikiniu ries. puseliu, taigi jie graziai dera biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maciau nedidelius kaktusus susodintus kokoso riesuto kevale thumbup.gif
Atsakyti
Yra visokiu krutu dideliu ir mazesniu vazonu pilna sale ten kur naugarduko taupa - pries isejima kitoje puseje (ten gal jau smolensko gatve) yra dailes kombinato ar kazkas panasaus patalpos ir plius dar salia viena vazonu parduotuve. Bet jau originalus didelis vazonas kainuoja apie 50-60 Lt.....Bet jie skaito, kad ten ne kinu kokybe wink.gif
Atsakyti