| QUOTE (Miglute @ 2004 09 08, 14:03) |
| Maciau nedidelius kaktusus susodintus kokoso riesuto kevale |
Kazkada ir as ziurejau rusiska laida, kai pregrezia kevala ir susodina kaktusus
| QUOTE (viksrelis @ 2004 09 08, 00:46) |
| HELP!!! Kur gauti mazu kaktusiniu vazoneliu???!!! Visa baze islandziojau, o taip ir nesuradau ...P.s. kai kas minejo, kad Magnus bankrutavo.. Ar tikrai? Ten visada ir pirkdavau tuos maziukus |
As pirkau prie buvusio "Kauno" kinoteatro toj parduotuvej "Erbi" po 0,50-1 lt.
o as radau pirkti tokiu labai sauniu plastmasiniu vazonu, kuriu apatine dalis tuscia, t.y. skirta vandeniui. turi toki tinkleli, kad zeme nekristu, o ir augalas pasisiurbia vandens kiek jam reikia. toje apatineje dalyje atsidaro toks stalciukas ir prisipildo vandens. labai liuks dalykas, nes as daznai pamirstu jas palaistyti, o taip visada turi vandens atsargu ir lekstutes nereikia po vazonu deti
Justina24, o kur tokius gavai? Kiek kainuoja? Kokiu dydziu buna pirkti?
| QUOTE (viksrelis @ 2004 09 12, 12:37) |
| Justina24, o kur tokius gavai? Kiek kainuoja? Kokiu dydziu buna pirkti? |
viksreli, tai kad as ispanijoje gyvenu
| QUOTE (Justina24 @ 2004 09 12, 13:32) |
| viksreli, tai kad as ispanijoje gyvenu |
Na tai, mamkos, verslo palana ant smugio pasirashot ir vazoniukais ispanishkais Lietuvos kaktusus ir ne kaktusus aprupinsit bei uzmirshtuoles geliu laistytojas ishvaduosit
| QUOTE (Justina24 @ 2004 09 12, 05:06) |
| o as radau pirkti tokiu labai sauniu plastmasiniu vazonu, kuriu apatine dalis tuscia, t.y. skirta vandeniui. turi toki tinkleli, kad zeme nekristu, o ir augalas pasisiurbia vandens kiek jam reikia. toje apatineje dalyje atsidaro toks stalciukas ir prisipildo vandens. labai liuks dalykas, nes as daznai pamirstu jas palaistyti, o taip visada turi vandens atsargu ir lekstutes nereikia po vazonu deti |
Panasu vazoneli as esu pirkusi Senukuose pries kokius 2-3 metus. Tik ten ne stalciukas apacioje, o vazonas su dvigubu dugnu (vidinis - su skulutemis, ir kai sodini gele, isistato toks piltuvelis (iki pat dugno), pro kuri galima pripilti vandens tarp tu dugnu). Gal nelabai aiskiai papasakojau
Kalvariju turg. parduotuveje yra gana didelis vazonu pasirinkmas. Ir man visai grazus tie vazoniukai
Papildyta @ [mergetime]1095169671[/mergetime]
Tiesa, durys i ta parduotuvyte is H. Manto gatveles
Papildyta @ [mergetime]1095169671[/mergetime]
Tiesa, durys i ta parduotuvyte is H. Manto gatveles
| QUOTE (Eaglet @ 2004 09 05, 16:47) |
| Nemegstu ir net man bjauru, jei gele 'gyvena' plastmasiniame vazone. Tai blogas skonis - mano supratimu. Gele juk yra buto puosmena. Nesupantu, kaip tokiems dalykams taupomi pinigai - tada geriau jau geles nereikia.... Man negaila graziam vazoneliui 30 lt ir daugiau. Tik gaila kad isskirtinio dizaino vazoneliu nera. Visur pasirinkimas vienodas... Stai tokia as kategoriska |
Gal per daug esi kategoriška..
pvz,aš auginu azalijas,tai jos mirtų persodintos į keraminius vazonus..jau tą plastmasinį vazoną gali dėt į kokį puošnesnį molinį indą ir laikyt
| QUOTE (anna @ 2004 09 16, 11:53) |
| Gal per daug esi kategoriška.. pvz,aš auginu azalijas,tai jos mirtų persodintos į keraminius vazonus..jau tą plastmasinį vazoną gali dėt į kokį puošnesnį molinį indą ir laikyt |
Pas mane visos geles tik plastmasiniuose ir susodintos
Na va, kaip tik siandien buvau priversta keliauti i Senukus ir vienai savo gelei dideli vazona pirkti. Kazkaip per visus savo darbus namus buvau visai apleidusi, tai kazkaip sivakar puoliau savo geles apziurineti. Ogi siaubeli tu mano! Viena mano jau nebetelpa savo vazone, o dar ir mirti susiruose. Tai emiausi vykdyti gaivinimo plana. Nusipirkau didesni vazona, zemiu, tai ryt is pat ryto persodinsiu. Geles labai megstu, bet esu siek tiek alergiska dulkems, tai negaliu auginti dideliu lapuociu. Beveik visos auga moliniuose vazoneliuose, tik keletas auga plastmasiniuose, nes nespejau dar persodinti
Pas mane dauguma geliu susodintos i plasmasinius vazonus.Nemanau,kad ten kazkas juose blogo.O vazono forma ir spalva pasirenki pagal tai kokio norisi.Pernai netycia pataikiau "Medijoj"kai buvo keramikiniu vazonu nukainavimas.Didieji buvo apie 6Lt,mazesni3-4Lt.Prisipirkau visokiu dydziu,kelis.Tik viena beda ta,kad sie buvo be skyluciu.Vyras grezdamas sulauze 3 graztukus.Labai jau kieti.Kuriuos pavyko isgrezti-susodintos geles juose,kiti,didesni,naudojami kaip pagrazintas vazonas,i kuri ideta gele jau su vazonu.Sutinku,kad svarbu vazonas,bet dar svarbiau gele,kuri turi buti akcentas.