Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai gėlėms

Galbut kuri nors noresite nepirkti nauja vazona gelei, todel kad jis nebepatinka, o tiesiog ji atnaujinti ar papuoshti savo rankomis ir pasinaudosite shia ideja:

http://www.ntv.ru/pr...t=Vesch&eid=289
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien buvau Senukuose, nežinau ar aš labai jau išrankus klientas pasitaikau ar iš tiesų ten nieko nėra. Visi vazonai arba vientspalviai arba auksiniai kazkokie su gėlėm nupieštom ... Na, aš tokių nenoriu, man taip patinka japoniško stiliaus vazonai, stačiakampiai, pasendinti ir pan. Gal turite nusižiūrėję kokią parduotuvę Vilniuje?

Ir šiaip labai nusivyliau gėliukų parduotuvėm Vilniuje. Aplankiau Basanavičiaus, Antakalnio ir Trakų g. esančias, Senukus, bet nieko gero neradau ... schmoll.gif
Kur perkate gėliukus?

g.gif
Atsakyti
Senukuose tikrai nieko gero nera.As irgi neseniai buvau ieskojau negiliu,placiu vazonu.Dar kvadratini koki norejau nusipirkt,tai nieko panasaus neradau.Gal kas zino kur gauti loveliu i balkona gelem negiliu?Visur vienodi-plasmasiniai ir gilus, labai daug zemes reikia pirkti ir negraziai jie man atrodo.
Atsakyti
Aš nusiperku parastus vazonus, o paskui apdažau arba apklijuoju. rolleyes.gif
Atsakyti
Labai noreciau, kad kas patartu, ka daryt su vazonais be skyluciu? Kartais matau labai dailiu, bet neperku vien todel, kad suputu augalo saknys..Suprantu, kad reikia pragrezti, bet kaip, kokia technologija... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 03 20, 20:46)
Aš nusiperku parastus vazonus, o paskui apdažau arba apklijuoju. rolleyes.gif

skaiciau kad kai kurios merginos pragrezia vazonus su plonu graztu ...
Atsakyti
as perku tokius molinius, bet randi grazu vazona , o daugelyje ju nera skylutes dugne. O siaip labiau man prie sirdies moliniai, nors jei plasmasiniai geriau gelems tai jau kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
Mano gėlės pavasariop norėtų pasipuošt naujais "namukais"... mirksiukas.gif
Gal patartumėte, kur Vilniuje galima nusipirkti įvairaus dydžio nebrangių gražių vazonų kmbarinėms gėlėms.
Maximoje ir Senukuose man atrodo brangoki... o ir pasirinkimas ne itin... cry.gif
Būsiu dėlinga, jei pasidalinsit žiniomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 04 15, 08:59)
Mano gėlės pavasariop norėtų pasipuošt naujais "namukais"...  mirksiukas.gif
Gal patartumėte, kur Vilniuje galima nusipirkti įvairaus dydžio nebrangių gražių vazonų kmbarinėms gėlėms.
Maximoje ir Senukuose man atrodo brangoki... o ir pasirinkimas ne itin... cry.gif
Būsiu dėlinga, jei pasidalinsit žiniomis ax.gif

oij, tada nelabai zinau, nes norejau senukus siulyti.
Kartais perkam Thomas Phillipse, bet ten pigesni turbut tik per nukainavimus.
Atsakyti
Aš irgi senukus siūlyti norėjau, bent man "Banginyje" tas didelis gėlių skyrius kur yra, tai nežinau vazonų įvairovė, kad didesnės nesu mačiusi ax.gif o dėl kainų, tai nežinau. visada laukiu kokių mugių, na kai liaudies meistrai savos gamybos pridaro. Tai tada labai gražių, nematytų prisiperku ir labai jau mažom kainom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 04 15, 09:54)
Aš irgi senukus siūlyti norėjau, bent man "Banginyje" tas didelis gėlių skyrius kur yra, tai nežinau vazonų įvairovė, kad didesnės nesu mačiusi  ax.gif o dėl kainų, tai nežinau. visada laukiu kokių mugių, na kai liaudies meistrai savos gamybos pridaro. Tai tada labai gražių, nematytų prisiperku ir labai jau mažom kainom  thumbup.gif

Oij as žąsis žąsis... ax.gif ax.gif
Rašydama "Senukai" turejau omeny "Senukus" Ukmergės gatvėj... o apie "Banginį" net nepagalvojau ir ten gėlių skyriuj nesu buvus...
Reiks būtinai nuvažiuot. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tam "banginy" kur yra gėlių skyrius, tai visai su atskiru įėjimu. Atrodo kaip atskira parduotuvė, bet priklauso "senukams", nes čekį išmuša su jų reklama. Tik neapsigauk, nes pačiuose senukuose man atrodo irgi yra kažkiek vazonų, bet ten nieko gero. Kai atvažiuosi, eik ne tiesiai pro senukų duris, bet į dešinę pačios pirmos durys ir bus tos gėlės. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti