QUOTE(DeeDee @ 2009 03 26, 21:48)

net nežinau nuo kurio galo atsakinėt - bet, jei jau betoninį ar terakotinį gigantą ir dar kuriam tilptų kubas ir daugiau bandėt pakelt, kaip ir viskas aišku tampa: matavimo vienetų sistemos žinojimui - trūkis
turiu nemaza terakotini namuose, aisku ne kubini, nu iki keliu jis man, neisiu gi dabar su liniuote matuoti jo, tai su visu citrinmedziu (metriniu)nusitempiu ji iki vonios, kad pamaudyti, tai apie kokias cia tonas (ir is vis prie ko cia ta tona, svoris nuo medziados tankio ir turio priklausys, gi jis tusciaviduris ir kas jums toninius juos gamins) man snekate, gerai mano terakotinis tebunie tris kartus mazesnis, bet as ji patempiu su visom zemem ir medziu, sunkiai, bet patempiu, o apie metrologija man, su inzinieriniu issilavinimu, nepuskit arabu
Beje, tu gigantiniu vazonu esu maciusi kauno megiuko senukuose toj atskiroj patalpoj, bet ne lauke, o viduje, labai gigantai pasirode, o siaip pasnekekit ten su vietiniais, jauciu drasiai jums spec. uzsakyma padarys, jei sodinsit lauke, jauciu reik ziuret, kad butu temperaturai atsparus, molis gal cia ir netinka...sutrukinet nuo salciu gali, bet sitoj vietoj as jau nekompetetinga