Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai gėlėms

QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 18, 11:35)

Maciau tokius kalviskus uzdeda, na jie kaip tvoreles atrodo, o uz ju statomas lovelis 4u.gif

o iš paprastesnių, prekybos centruose ar pan. esančių ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 12:26)
1. Bet jei aplinka kaimiška, tai kokios gėlės ir krūmeliai augs vazonuose?  g.gif

2.terakotiniai ir yra keramikiniai. Yra ir tokių, kuriuos galima laikyt per žiemą lauke, nesusklis wink.gif

1. Na čia daugiau praktiškumo sumetimais -apsaugot nuo graužikų, šernų, ir pan. Be to maniau, kad būtų patogu tokioms gėlėms, kur iškasinėt reikia (tarkim jurginams ir kt.).

2. Seniuose (bent jau KL) tai visi terakotiniai -keramikiniai baisiai brangūs ar įmantrūs. Jau kambarinėms gėlėms ieškojau neglazūruotų, paprastų, nu NĖRA. Suprantu, kad nori prakišt brangesnes prekes, bet man nereik, kad vazonas gėles puoštų, greičiau atvirkščiai.

Gal kokių kibirų metalinių prisipirkt ir skylių pribadyt g.gif Bet ir tie nepigūs...

Brangių pirk negaliu, nes ilgapirščių visur pilna. Man reikia tokio varianto, kuris vagims nepasirodytų vertingas taikinys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 18 gegužės 2012 - 12:18
palauk, nuo kokių graužikų? biggrin.gif Nes pelėnai, lauko žiurkės sienomis užsikabaroja, šernai knisa ir gana aukštai pasiekia wink.gif

O kaip žiūri į tai, jei duobės kraštą izoliuoti, kokiu metaliniu tinkliuku. Nereiktų pergyvent dėl ilgapirščių ir nuo knysliukų bei gi jų draugų graužikų turėtų apsaugot.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 14:14)
palauk, nuo kokių graužikų?  biggrin.gif Nes pelėnai, lauko žiurkės sienomis užsikabaroja, šernai knisa ir gana aukštai pasiekia wink.gif

O kaip žiūri į tai, jei duobės kraštą izoliuoti, kokiu metaliniu tinkliuku. Nereiktų pergyvent dėl ilgapirščių ir nuo knysliukų bei gi jų draugų graužikų turėtų apsaugot.

Užsikabaros graužikai? Na bet šernai gal nepasieks, jei aukštesni vazonai bus, bent jau neišgulės biggrin.gif Pas mus sklype dažnai jie prasisuka doh.gif Dar vienas mano motyvas, kodėl vazonų užsigeidžiau, yra tai, kad mūsų sklypas yra gana šlapias, bijau, kad sausesnę dirvą mėgstančios daugiametės išbrokuos mūsų žemę...o dideliuose vazonuose joms būtų pats tas...

dėl tinkliukų -ačiū už patarimą, bandysiu pasinaudoti. 4u.gif

Įmetu tik įdomumo dėlei, kokių vazonikų žmonės prisigalvoja doh.gif

user posted image

user posted image

čia toks gryn lietuvio sielai artimas variantas:
user posted image

padangos man nelabai, nors MB vis siūlo tokį variantą...bidonas gal ir nieko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 18 gegužės 2012 - 14:35
Beje, pagal naujausias lietuvių k. metodikas, reik sakyt nebe "vazonas", o "GĖLIAPUODIS" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 05 18, 15:58)
Beje, pagal naujausias lietuvių k. metodikas, reik sakyt nebe "vazonas", o "GĖLIAPUODIS" biggrin.gif

Man kaimiskame gelyne labai grazu tie puodai, kur seniau i krosnis dedavo, pas mus juos cigunais vadina, turbut itariate apie ka kalbu, jei ne - teks eiti fotografuoti, nes pati labai daug prisirankiojau, belieka nudazyti, galvoju, kad rudai g.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2012 05 18, 12:50)
o iš paprastesnių, prekybos centruose ar pan. esančių ?  4u.gif

Man tie is prekybcentriu, tai tik balionui laikyti, o rimtam loveliui visai netinkami, nes luzta, linksta ir pan. Tai galima is elementaraus metalo padaryti, man vyras tokius paprastucius padare, juodai nudaze ir man tinka, svarbu, kad saugu, tikrai niekam ant galvos nenukris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 18, 18:24)
1.Man kaimiskame gelyne labai grazu tie puodai, kur seniau i krosnis dedavo, pas mus juos cigunais vadina, turbut itariate apie ka kalbu, jei ne - teks eiti fotografuoti, nes pati labai daug prisirankiojau, belieka nudazyti, galvoju, kad rudai g.gif

2. Tai galima is elementaraus metalo padaryti, man vyras tokius paprastucius padare, juodai nudaze ir man tinka, svarbu, kad saugu, tikrai niekam ant galvos nenukris 4u.gif

1. Aha, įsivaizduoju, labai mieli jie wub.gif Bet iš kur jų gauti g.gif ?

2. Labai norėčiau pamatyt, kaip atrodo. Ar skardos lakštus naudojo ar ką kitą?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 05 18, 18:30)
1. Aha, įsivaizduoju, labai mieli jie wub.gif Bet iš kur jų gauti g.gif ?

2. Labai norėčiau pamatyt, kaip atrodo. Ar skardos lakštus naudojo ar ką kitą?

1. Is zmoniu prisirankiojau 4u.gif

2. Teks ryt su fotiku padirbeti 4u.gif Kas per metalas nezinau.....
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 18, 17:24)

Man tie is prekybcentriu, tai tik balionui laikyti, o rimtam loveliui visai netinkami, nes luzta, linksta ir pan. Tai galima is elementaraus metalo padaryti, man vyras tokius paprastucius padare, juodai nudaze ir man tinka, svarbu, kad saugu, tikrai niekam ant galvos nenukris 4u.gif

MB būtų patenkintas tuos plastmasinius jei pirktume juk pigiau nei metaliniai doh.gif biggrin.gif Čia jo buvo idėja papuošti namo palanges gėlėmis vasarą tik va nepagalvojo kiek kainuos viską nuo nulio susipirkti lotuliukas.gif raukosi dabar, bet šaukštai po pietų biggrin.gif apie kitąmet laukiantį antrą aukštą dar neprimenu biggrin.gif
Ant galvos niekam nenukristų nebent kokiam katinui nors jie po langais nešliaužioja rolleyes.gif gėlių tai būtų gaila blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2012 05 19, 01:00)
MB būtų patenkintas tuos plastmasinius jei pirktume juk pigiau nei metaliniai  doh.gif  biggrin.gif Čia jo buvo idėja papuošti namo palanges gėlėmis vasarą tik va nepagalvojo kiek kainuos viską nuo nulio susipirkti  lotuliukas.gif raukosi dabar, bet šaukštai po pietų  biggrin.gif apie kitąmet laukiantį antrą aukštą dar neprimenu  biggrin.gif
Ant galvos niekam nenukristų nebent kokiam katinui nors jie po langais nešliaužioja  rolleyes.gif  gėlių tai būtų gaila  blink.gif

Mano teta i terasa nusipirko plastikinius, tai dabar maciau voliojasi, nes sake nelaiko elementaraus lovelio su petunijom bigsmile.gif Gal as ir priekabi, bet man ir tie pirktiniai loveliai vienkartiniai, jau tokio minksto plastiko, pakeli su daugiau zemiu ir skyla, nu zodziu apie kokybe nera nei kalbos......Jau pristoju prie MB, kad kitiems metams sukaltu grazius loviukus blush2.gif
Jei ten pas Jus statybomis kvepia, tai ir geleziuku visokiu turetu buti, tai MB tegul sulenkia metala, prisuka vienoje lango puseje, kitoje ir bus liuks 4u.gif Geles uzkris ir net nesimatys, kas ka laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Reikalingi paprasti, nedidukai, nedekoruoti moliniai (terakotiniai, naturalus) vazoneliai. Pasirodo BAISUS deficitas. Prekybos centruose beveik visuose ieskojau, Urmo bazej ieskojau... Nebezinzu kur dar ieskoti... Gal kas turi atliekamu ar zino kur galima isigyti? Aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InaLi @ 2012 07 02, 19:45)
Sveikos. Reikalingi paprasti, nedidukai, nedekoruoti moliniai (terakotiniai, naturalus) vazoneliai. Pasirodo BAISUS  deficitas. Prekybos centruose beveik visuose ieskojau, Urmo bazej ieskojau... Nebezinzu kur dar ieskoti... Gal kas turi atliekamu ar zino kur galima isigyti? Aciux  4u.gif

Tikrai ju deficitas! Kartkartem randu ju mazesnese maximose ir uz labai padoria kaina apie 2.99Lt. Sekmes ieskant!
Atsakyti