Įkraunama...
Įkraunama...

GMAIL pašto dėžutė

viskas tvarkoje su Gmail. gal paprasciausiai adresa ne toki rasote... blush2.gif
http://gmail.google.com/
Man kai koks nors puslapis neveikia, nors turetu, pakartotinai bandau eiti per google. visada padeda.
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2006 08 28, 10:00)
Tevai isivede interneta, ir bandeme tenai atsidaryti Gmail puslapi (ne viena diena).Bet niekaip nekrauna, raso, kad negali rasti, nors kitus puslapius kuo puikiausiai atidaro. Gal zinote, kame cia reikalas? Gal kur kokia apsaugos varnele uzdeta ar siaip kas gali buti padaryta, nes reik pasitikrint pasta, o niekaip neimanoma ax.gif

kokią naršyklę naudojat? firewall koks nors yra?
Atsakyti
O man niekaip neatidaro www.klase.lt Nesuprantu, visus puslapius kuo puikiausiai atidaro, o to ne. Naudoju opera g.gif
Atsakyti
Niu jau viskas gerai, atsidaro puslapis. thumbup.gif
Pasirodo, visgi buvo uzdetos varneles,kur internet options, todel ir nebuvo imanoma atidaryt to puslapio.
Atsakyti
Šiomis dienomis niekaip negaliu atsidaryti gmail'o. Kai surenku adresą, puslapis tiesiog pradeda persikraudinėti (būtent, ne tai, kad nepasikrauna). Tarsi šiame puslapyje būtų koks virusas. Ar kas nors turite panašių problemų?
Atsakyti
Man irgi gmailas karts nuo karto užlūžta.
Tada einu į Tools->internet options->delete temp. files.
Na tada kurį laiką problemų su pasijungimu nekyla thumbup.gif
Atsakyti
Man nei karto nekilo problemu su gmail'u - kad ir dabar - viska zaibo greiciu atidarineja (ko nepasakyciau apie SM (bet as ja vistiek labai myliu biggrin.gif ) oi, kaip letai viskas vyksta) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 08 14, 20:46)
va ką jis man rašo doh.gif

Загрузка...
Операция занимает больше времени, чем обычно. Возможно, что сеанс работы прервался. Если Ваша учетная запись не появится в течение нескольких секунд, перезагрузите страницу в браузере.

Если по-прежнему возникают трудности с загрузкой учетной записи, см. информацию по устранению неполадок в справочном центре.

Kai bandote jungtis prie GMAIL patartina, kad nebūtų įjungta jokie "pompavimai" iš interneto (failų atsiuntimas, P2P programos).
Atsakyti
Buna kartais uztringa ir man kai refresh vel reikia padaryt ir viskas ok thumbup.gif . o siaip gmail man rodos nuostabi pasto programa ir lengva ir dar notifier atsisiuntus visada matai kai laiskas ateina
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2006 09 19, 23:13)
...  dar notifier atsisiuntus visada matai kai laiskas ateina

Jei daznai keiciant darbo vietas (arba keliaujant) persedant nuo vieno kompiuterio prie kito, patogu tureti USB atmintine kurioje irasyta Firefox (Firefox Portable (http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable)+ Gmail Manager arba Gmail Notifer...). Tuomet paštas visada su tavimi smile.gif
Atsakyti
sakis penkta diena kaip neatsidarau meilo, isprotet baigiu...ten turi buti atsiustu reikalingu laisku...

QUOTE(makuke @ 2006 09 10, 00:58)
Man irgi gmailas karts nuo karto užlūžta.
Tada einu į Tools->internet options->delete temp. files.
Na tada kurį laiką problemų su pasijungimu nekyla thumbup.gif

darau taip po kelis kartus bet vistiek nepasikrauna
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2006 09 20, 00:13)
....ir dar notifier atsisiuntus visada matai kai laiskas ateina

Gal galit plačiau apie tai paaiškint? ax.gif O tai matosi, kai laišką gauni, net jei paštas neatidarytas? Sorry, jei nusišnekėjau blush2.gif

Ir dar norėjau paklaust, kas tas Spamas? blink.gif blink.gif Aš jau 2 kartus gavau laiškus, kurie buvo skiltyje spamas. Kaip tokiu atveju elgtis?
Nesijuokit, kad taip kvailai klausinėju ax.gif
Atsakyti