Įkraunama...
Įkraunama...

GMAIL pašto dėžutė

QUOTE(ambicija @ 2011 04 09, 09:33)
Bet kaaaip? unsure.gif Bandžiau įsimesti į kontaktus, tada dešinį pelės klavišą - "daugiau" ir "blokuoti", bet vistiek toliau sėkmingai gaunu laiškus doh.gif

sukurk filtra, kad jo laiskus siustu tiesiai i siuksliadeze
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 04 09, 12:07)
sukurk filtra, kad jo laiskus siustu tiesiai i siuksliadeze

Oh, o mandriau nieko neina padaryt? Nes vistiek, jei tuos laiškus gausiu tai kils noras ir perskaityt...
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 04 09, 12:17)
Oh, o mandriau nieko neina padaryt? Nes vistiek, jei tuos laiškus gausiu tai kils noras ir perskaityt...

Kai kursi filtrą ir nustatysi kokio vartotojo laiškus filtruoti, sekantis žingsnis bus pasirinkti ką su tais laiškais padaryti- tai vienas iš pasirinkimų yra ištrinti...

Tai automatiškai to siuntėjo laiškai tau bus ištrinami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 04 09, 15:02)
Kai kursi filtrą ir nustatysi kokio vartotojo laiškus filtruoti, sekantis žingsnis bus pasirinkti ką su tais laiškais padaryti- tai vienas iš pasirinkimų yra ištrinti...

Tai automatiškai to siuntėjo laiškai tau bus ištrinami  mirksiukas.gif

Tik gaila, kad jie bus šiukšliadėžėje ir prieš galutinai ištrinant gali smalsumas užvaldyt, ech, bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 04 09, 18:22)
Tik gaila, kad jie bus šiukšliadėžėje ir prieš galutinai ištrinant gali smalsumas užvaldyt, ech, bėda biggrin.gif

Ak va, kur problema doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki.

Man iškilo tokia problema, kad jau antrą kartą nepavyko prisijungti prie savo el.pašto. Anąkart tiesiog atsisiunčiau kodą į tel. ir atnaujinau slaptažodį į tą patį seną. Šįkart pasielgiau taip pat, bet esmė tame, kad dabar dingo mano visi gauti laiškai ir kontaktai doh.gif Pažiūrėjau Akvytumo informaciją ir radau, kad vakar buvo prisijungta prie mano el.pašto Vokietijoje. Kaip man dabar apsaugoti savo pašto dėžutę? Pakaks pakeisti slaptažodį į kitą? Šiaip visur naudoju vieną tą patį slaptažodį unsure.gif
Atsakyti
asmeniskai as pats turiu 7-8 kodus kur pastoviai naudoju ir 7 pastus biggrin.gif
esme tame kad as tuos kodus mazdaug kas men ar du pakeiciu ...

o visur naudoti viena slaptazodi yra blogis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 20, 17:51)
o visur naudoti viena slaptazodi yra blogis biggrin.gif

o mano galva daugiau nei 2 neatsimins unsure.gif reikės kažkaip paskirstyti kur kokį naudot.
Atsakyti
kaip pakeisti valandas gmaile? gaunu laišką dabar, o rodo, kad prieš 9 val gautas doh.gif
Atsakyti
ar imanoma istrynt gmail pasto dezute? kazkaip man nepavyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 04 29, 08:55)
ar imanoma istrynt gmail pasto dezute? kazkaip man nepavyksta doh.gif

zinoma galima
prisijunkit i gmail
po to nustatymai
po to Paskyros ir importavimas
ten rasit kiti „Google“ paskyros nustatymai
atsidarys dar vienas langas tada bus uzrasas "Mano gaminiai - redaguoti"
spaudziat redaguoti ir pasirinksit ko jums reikia biggrin.gif

nes galima visikai viska istrinti kas susija su google wink.gif
Atsakyti
Ar galima, kai Gmail pašto vartotojo vardą vedi padaryti, kad vardą rodytų kokį vedi, nes vis pamirštu. Na kaip pvz. facebook ar one.lt vardai išsaugojami, tik belieka slaptažodį įvesti.
Atsakyti