Įkraunama...
Įkraunama...

GMAIL pašto dėžutė

Laba diena,
gal kas žinote kodėl neišsisiunčia laiškas. visada išsisiusdavo, šį kart kažko nea. Gryžta va kas:
Mail Delivery System MAILER-DAEMON@blade2.is.lt

13:10 (Prieš 13 min.)

skirta man
This is the mail system at host blade2.is.lt.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 01 08, 13:42)
Laba diena,
gal kas žinote kodėl neišsisiunčia laiškas. visada išsisiusdavo, šį kart kažko nea.

Čia ne dėl tavo pašto dėžės kaltės, o dėl gavėjo. Gavėjo dėžutė negali priimti tavo laiško ir dėl to tau siunčia apie tai pranešimą. Gali būti, kad per didelis laiškas (pvz 15 MB, o gavėjo dėžutė priima max 10 MB laiškus) arba gavėjo dėžutė perpildyta, todėl tavo laiškas ten nebetelpa. O gal tokia pašto dėžutė jau nebeegzistuoja smile.gif
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 12 16, 01:47)
kazkuri minejot, kad galima padaryti atskira folderi, i kuri galima butu nukreipti kai kuriuos laiskus,
kaip ji padaryti ir kaip pazymeti tuos siuntejus , kad laiskai eitu teisiai tenai?

kaip daryti etiketes, zinau, bet i jas laiskus nukreipti galima tik kai jie atiena i inboxa (rankiniu budu), slamstas - irgi viskas aisku;

o kaip padaryti atskira fodleriuka, kur eitu pvz., reklaminiai laiskai ir visokie panasus, kurie ne slamstas, tiesiok ju dauk ir juos perskaityti nesinori iskart, bet siek tiek nervina kai ju iskart ateina i inboxa dauk.
kas turit toki pasidare?

aciu  4u.gif

nejau niekas nenaudojat filtru? ax.gif kad pvz visokios reklamos ar siaip kazkokie laiskai eitu tiesiai i nurodyta etikete (kad veliau juos perskaityti), o ne i inboxa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 01 08, 15:14)
nejau niekas nenaudojat filtru?  ax.gif  kad pvz visokios reklamos ar siaip kazkokie laiskai eitu tiesiai i nurodyta etikete (kad veliau juos perskaityti), o ne i inboxa  cool.gif

Aš esu įsijungusi modulį, kuris automatiškai skirsto į kategorijas Bulk, Notifications, Forum. Tai dabar visas masines žinutes (reklamas) gaunu į Bulk, automatinius pranešimus - į Notifications smile.gif Į Inbox nepatenka tai, kas patenka į Bulk, tai tą folderį patikrinu tada, kada noriu.
Įjungti galima per Mail Settings -> Labs -> SmartLabels -> Enable (pas mane angliškas paštas, tai nežinau, kaip bus lietuviškai) 4u.gif

Paieškokit toj labaratorijoj, gal dar ko naudingo rasit smile.gif Aš papildomas šypsenėles įsijungiau, Background Send (kai paspaudžiu send, iškart parodo inboxą, bet vis tiek siunčia laišką. O ne rodo laiško langą tol, kol išsiunčia), Recently Used Emoji, Mark as Read Button, Undo Send ir dar kelis dizaino, teksto pakeitimus ir nelabai reikšmingus modulius smile.gif
Atsakyti
laba diena, norejau paklausti gmail pasto zinoviu gal zinote kaip istrinti el. adresu sarasa is "KAM" adreso laukelio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2012 01 22, 21:02)
laba diena, norejau paklausti gmail pasto zinoviu gal zinote kaip istrinti el. adresu sarasa is "KAM" adreso laukelio? 4u.gif

padedi kursoriuuz adresato ir spaudi delete.
Atsakyti
neissitrina schmoll.gif help.gif help.gif help.gif

kaip padaryti, kad ju neliktu ne vieno atmintyje "KAM" laukelyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegena rausva: 22 sausio 2012 - 21:20
QUOTE(sniegena rausva @ 2012 01 22, 21:17)
neissitrina schmoll.gif help.gif  help.gif  help.gif
kaip padaryti, kad ju neliktu ne vieno atmintyje "KAM" laukelyje?

sito as ir senai ieskau
niekaip nerandu unsure.gif
Atsakyti
ACIU DIDZIAUSIAS UZ KANTRYBE IR PAGALBA, astulka1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

per klaidą parašiau neteisingą gimimo datą, ir užblokavo mano gmail'ą blink.gif doh.gif kaip tai atitaisyti?
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 01 23, 11:24)
Labas,

per klaidą parašiau neteisingą gimimo datą, ir užblokavo mano gmail'ą  blink.gif  doh.gif  kaip tai atitaisyti?

Atrodo, buvo galima nusiųsti jiems nuskanuotą (nufotografuotą) asmens dokumentą, kuriame matytųsi tikra gimimo data.
Atsakyti