Įkraunama...
Įkraunama...

GMAIL pašto dėžutė

QUOTE(Laumes-juosta @ 2014 01 08, 15:13)
Sveiki smile.gif
norėčiau gmail užblokuoti vieno žmogaus el. laiskus arba tiesiog nukreipti i kita folderi, kad nematyciau. Kaip butu galima tai padaryti?

Pazymek kaip spama. smile.gif
Atsakyti
o gal žinote kaip panaikinti, kad kiekvieną kartą jungiantis prie gmailo, pradėjus vesti mano el.paštą, išmetą jį visą...
Vieną kartą kažkaip netyčia suvedžiau el.pašto eilutėje ir el.paštą ir slaptažodį ir dabar kiekvieną kartą jungiantis man meta ir tą mano surinktą. Jame puikiai matosi slaptažodis smile.gif jeigu kai prisės prie mano kompo, tai pamatys ir mano slaptažodį....
Atsakyti
QUOTE(vilniete22 @ 2014 01 08, 16:38)
o gal žinote kaip panaikinti, kad kiekvieną kartą jungiantis prie gmailo, pradėjus vesti mano el.paštą, išmetą jį visą...
Vieną kartą kažkaip netyčia suvedžiau el.pašto eilutėje ir el.paštą ir slaptažodį ir dabar kiekvieną kartą jungiantis man meta ir tą mano surinktą. Jame puikiai matosi slaptažodis smile.gif jeigu kai prisės prie mano kompo, tai pamatys ir mano slaptažodį....

Bandyk tiesiog atsijungti. Eik ant savo emeilo desineje, tam lange kur laiskai yra. Ten atsidarys tokia lentute keisti foto, atsijungti. Tai tu atsijunk. Ir tada jau prasys tau slaptazodzio, jei ne, tai eik i nustatymus ir bandyk ten ieskot info. O nustatymai ieskok atsistojus ant krupliaracio, tokios kaip detales, ratuko. smile.gif
Papildyta:
O kaip padaryti jei kalbi su zmogum per gmai pokalbi, kalbi, kalbi. Paskui atsisveikini, atsijungi nuo gmail pokalbio. O paskui ismeta visa musu pokalbi kaip nnnn laisku. Kiek eiluciu kalbeta, tiek nauju laisku atsiranda. Cia kaip koks archyvavimas gaunasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 sausio 2014 - 16:51
QUOTE(Amelita @ 2014 01 08, 17:33)
Pazymek kaip spama. smile.gif

Pabandziau. Tai nukelia i kita folderi buvusi pokalbi, bet zmogus vis tiek gali rasyti. ir as matau pagrindiniame lange sad.gif
Atsakyti

QUOTE(Laumes-juosta @ 2014 01 08, 21:10)
Pabandziau. Tai nukelia i kita folderi buvusi pokalbi, bet zmogus vis tiek gali rasyti. ir as matau pagrindiniame lange sad.gif

As galvojau beda yra tik laisku rasymas.. O kaip tuos pokalbius apriboti nezinau..Gal galima uzblokuoti zmogu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 sausio 2014 - 22:00
QUOTE(Amelita @ 2014 01 08, 16:53)
Bandyk tiesiog atsijungti. Eik ant savo emeilo desineje, tam lange kur laiskai yra. Ten atsidarys tokia lentute keisti foto, atsijungti. Tai tu atsijunk. Ir tada jau prasys tau slaptazodzio, jei ne, tai eik i nustatymus ir bandyk ten ieskot info. O nustatymai ieskok atsistojus ant krupliaracio, tokios kaip detales, ratuko. smile.gif

tas nepadėjo...landžiojau po google chrome naršyklės nustatymus ir radau kur išjungti tą automatinį adreso rinkimą... dabar jau nerenka...

Atsakyti
Klausimas- ar yra kam taip, kad kai siunti laiska ivedineji gaveja ir uzstringa? ir tik po keliu minuciu atluzta? Visa kita veikia puikiai ir jei atsakai viskas gerai, bet jau kelios savaites va butent siunciant gaunasi kazkokia nesamone doh.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 04, 10:35)
Gal žinote kaip pakeisti, kad nerodytų senos pavardės apačioje po parašu?  4u.gif

Po parašu, kai atsako man siuntėjas rodo:
mailto:mergautinepavarde manoemailas@gmail.com

Nors visur kur radau patarimuose pakeičiau pavardę, o čia niekaip nedingsta ir rodo, tik tada, kai atsako į tą laišką.

Settings -> Accounts -> Send mail as -> Edit info ties pageidaujama dėžute -> antras taškiukas -> gali įrašyt kažką kitą.

Pagal bendruosius nustatymus vardą ir pavardę ima iš Google+ ax.gif
Atsakyti
noriu paklausti, ar gali buti zmogaus el.pasto adresas ...pradzia kazkokia, paskui @2233.gmail.com
Labai jau man keistai tie 2233 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 02 03, 20:44)
noriu paklausti, ar gali buti zmogaus el.pasto adresas ...pradzia kazkokia, paskui @2233.gmail.com
Labai jau man keistai tie 2233  g.gif

Aš manau kad negali. Nes būna pradžia ........@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,
esu suinstaliavusi Gmail Notifier, naudojuosi jau kokius penkis metus be problemų. Gėris neišpasakytas. O dabar jau savaitę nebepraneša apie naujai gautus laiškus doh.gif Bandžiau išinstaliuoti ir suintstaliuoti iš naujo, perkroviau kompą, nepadeda. Kas čia galėtų būti?
Kompiuteryje Vista, naršyklė Google chrome.
Atsakyti
Viska susitvarkiau pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 balandžio 2014 - 22:29