Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(nerko @ 2007 07 23, 11:55)
as uzsiregistravau, bet jokio skambucio nesulaukiau, gal pries pamokeles paskambins, dabar gal visi atostogauja? ar kam paskambino vasara?

pabandyk pati paskambinti 4u.gif
Atsakyti
mamytes, kuriuose rajonuose yra isikurusios yamahos mokykleles?ir kiek kainuoja uzsiemimai? mes gyvenam pasilaiciuose!aciu uz info! mirksiukas.gif
dar klausimas kur ir kada cia reik registruotis?ir mes norim eit nuo rudens thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistuliukas: 10 rugpjūčio 2007 - 23:10
4u.gif bet namau,kad tavo mergyte dar maza , na aisku, ten nuo 4 men, bet ka ten su okiais vaikais veikt g.gif
mes rudininku g lankom yamaha, na po kol kas atostogos, bet va siandien kaip tik skambinau mokytojai, teiravausi,kada jau prasides pamokeles
Atsakyti
QUOTE(skaistuliukas @ 2007 08 11, 00:08)
mamytes, kuriuose rajonuose yra isikurusios yamahos mokykleles?ir kiek kainuoja uzsiemimai? mes gyvenam pasilaiciuose!aciu uz info! mirksiukas.gif
dar klausimas kur ir kada cia reik registruotis?ir mes norim eit nuo rudens thumbup.gif

siaip yra parasyta www.muzikosmokykla.lt vis ainfo kur jie isikure.
mes tai esame lanke antakalnyje, o dabar - rudninku gatveje. kainuoja 50 lt per menesi.

Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 13, 12:58)
4u.gif bet namau,kad tavo mergyte dar maza , na aisku, ten nuo 4 men, bet ka ten su okiais vaikais veikt g.gif

na, man neatrodo, kad maza. viskas priklauso nuo vaiko. jei jis tik guli ir nesidomi aplinka, tai daug naudos is ju nebus. o dauguma 4 men jau kudikiai buna pakankamai smalsus ir jiems idomu tose pamokelese.

mes patys pradejom lankyti nuo 3,5 men, kadangi mano vyrukas jau nuo 3 menesiu nenustygsta vietoje, viskas idomu, reikia pamatyti-paciupineti, o be to dievina 'chebra', tai mums tikrai buvo idomu ir naudinga.

Atsakyti
Mano panelei dar tik 4 menesiukai su trupuciu, bet jau uzsirasem i mokyklele. Nes jau nebezinau kuo daugiau ir besudominti, tokia nenustygstanti vietoje, taip viskas, ypac kas nauja, idomu. Tikiuosi, kad patiks pamokeles biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai jau 2 metus atlankeme Yamahos mokyklele (is pradziu Robi, po to Vaikai ir muzika). Lasnkeme Senamiestyje, pas Lina, ir tikrai esam labai patenkinti, tikimes ir siais metais lankyti toliau, nors jau vaikas eis i darzeli. Meginsiu vezioti ji po darzelio. biggrin.gif

Taciau irgi teko susidurti su ta mokejimo sistema, kai tenka moketi uz nelamkytas pamokas. Sirgom rotavisrusu, taigi praleidom 3 pamokas is 4, o mokejom uz visa menesi...., na bet nusprendziau kad ne karve praradau, smile.gif
Nors galetu ir atsizvelgti sunkesniu lygu atveju, kitaip yra gresme, kad teveliai prades vedzioti i pamokas ne iki galo pasveikusius vaikucius ir apkres kitus.... verysad.gif
Atsakyti
sveiki
o gal kas lankote zemynos pagr.mokykloje,kokia ten situacija,kaip vadove?8metu mergaite ten uzrasem laukiam kol paskambins,nuo rudens noretumem lankyti
jei kas pasidalins patirtim aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2007 08 16, 13:48)
Taciau irgi teko susidurti su ta mokejimo sistema, kai tenka moketi uz nelamkytas pamokas. Sirgom rotavisrusu, taigi praleidom 3 pamokas is 4, o mokejom uz visa menesi...., na bet nusprendziau kad ne karve praradau,  smile.gif
Nors galetu ir atsizvelgti sunkesniu lygu atveju, kitaip yra gresme, kad teveliai prades vedzioti i pamokas ne iki galo pasveikusius vaikucius ir apkres kitus.... verysad.gif

siaip as irgi kai sprendem ar lankyti, nebuvau susizavejusi, kad uz praleistas pamokeles mokesim, bet paskui pagalvojau, ka dmokestis is tikro yra pakankamai mazas, lyginant su visai kitais mazyliu bureliais, tai pagalvojau, kad ne tiap jau blogai, kad uz nelankytas pamokeles mokesim - as manau tai plius dar skatina grupeles pastovuma.

o sunkesniu/ilgesniu ligu atzvilgiu - teko girdeti, kad galima susitart dle mokescio sumazinimo, jei is karto pranesi ir tariesi.
Atsakyti
Sveiki,
Norejau pasidometi,gal jusu atzalos lanko sia muzikos mokykla??
ax.gif
jeigu lanko,buciau labai dekinga parasiusiems,inormacija apie ja rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Mano 2 merginos jau 2 metus lanko šią m-klą. Aš visai patenkinta. Žinoma muzikantų jie neruošia, bet bendram išsilavinimui manau labai gerai. Vyresnioji pradėjo lankyti 5,5 m. - grojo yamaha. Jai labai patiko ir per pusmetį ji pasivijo bendraamžius (vaikai pradeda groti maždaug nuo 4 -5 m.) ir nuo rugsėjo peršoko per 1 kursą.
Vidurinioji pradėjo lankyti paruošiamąją grupę, kur mano manymu yra išdykavimas ar žaidimas skambant muzikai ir mokytojos, tėvelių dainoms. Jie patys nedaug dainuoja (na aišku yra išimčių, kurios vėliau dažniausiai lanko vokalo užsiėmimus). Pernai rudenį ir ji stojo prie yamahos, bet tų vaikų pasiekimai kol kas mano manymu yra labai skurdūs (nors mokytoja sako, kad visai neblogai).
Yra užsiėmimų ir kudikiams (mano mažasis lankė nuo 4 mėn. iki 1,5 m.). Manau jie naudingi, ypač jeigu vaikas neturi su kuo pabendrauti. Be to muzika labai lavina. Būčiau ir toliau vedusi, bet tikrai pavargau nuo 3 vaikų vedžiojimo į pamokėles wink.gif Sakiau kai paaugs, kokių 3 m. vėl leisiu.

Tai vat, jeigu nesiruošiat iš vaiko daryti muzikantų - tai geriausias būdas supažindinti jį su muzika. Čia nėra prievartos iš mokytojų pusės. Žinoma jeigu nori rezultatų - reikia dirbti namuose, nes pamokos būna tik 1 k. per savaitę. Sakiau, jeigu turės gabumų, vėliau pervesiu į paprastą muzikos m-klą, nupirksiu pianiną, o kol kas gerai ir yamaha wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 13, 11:58)

nu penki menesiai tai cia jau normaliai.nu sorry,bet gi pamokos nuo keturiu menesiu vyksta ir jau vien vaiko reakcija ir muzikos pasiklausymas kiek duoda.As su saviskiu nuo triju su puse menesio yamaha lankom.Ir ka.. pries einant pirma karta buvau skeptiskai nusiteikus,bet kai pamaciau vaikiuko reakcija,kaip jam ten patiko tai abejoniu neliko kad lankysim. Ir mums labai daug dave tos pamokeles.vaiko muzikalumas labai jaucias.Ir ne tik.Zodziu visiems patariu
Atsakyti
o tai kas nors jau gavo ziniu, kada dabar uzsiemimai bus?
bandziau skambinti Linai, bet neprisiskambinau, lygtais turejo nuo kitos savaites prasidet pamokeles?

Atsakyti