Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Irongė @ 2007 08 25, 15:12)
o tai kas nors jau gavo ziniu, kada dabar uzsiemimai bus?
bandziau skambinti Linai, bet neprisiskambinau, lygtais turejo nuo kitos savaites prasidet pamokeles?

nieko negavom, mes irgi laukiam ir jokiu ziniu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 08 28, 13:03)
nieko negavom, mes irgi laukiam ir jokiu ziniu sad.gif

mes irgi labai labai laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 09 28, 10:11)
mano vaikas, jei muzikuos, tai muzikuos "valdiskoj" muzikos mokykloj ir pramoks muzikos taip kaip turi buti. Pabaiges tokia muzikos mokykla, laisvai gales tada visokiais sintezatoriais varyti, jei tures noro

Buvau panašios nuomonės, kol pačiai neteko susidurti su Yamaha. Visų pirma, tik ten tokius mažiukus priima (nuo 4 mėnesių). Kuo anksčiau vaikas pradedamas lavinti muzikaliai, tuo geriau. Po to, jau paaugęs juk galės eiti į paprastą valstybinę vaikų muzikos mokyklą. Be to, Yamaha taiko tokius metodus, kad vaikai jaučia tikrą "kaifą" muzikuodami. Muzikos mokykla - katorga. Ir naudos iš jos tiek pat, kiek iš Yamaha, jei vaikas nėra talentingas. Aišku, jei vaikas akivaizdžiai labai gabus ir siekiate jį paversti muzikantu, geriau eiti į vaikų muzikos mokyklą, nes Yamahoj Raachmaninovo niekas negroja... Bet, kaip pažiūrėsi.
Atsakyti
Mano prižiūrima Emilė nuo 6 mėn Robį lankė tai ten su tokiu ruoniuku būdavo.Kai jau toj grupėj esantys mažiulai paaugo kėkviną karta pabaigoi pamokėlės valgydavo tai bananus,tai obuolius.Visi po tų linksmybių išalkę būdavo ir baisiai džiaugdavosi gavę užkąstii.Dabar Emilė jau lanko grupę "Mažylis ir muzika" Ten jau rimtesni dalykai dedasi biggrin.gif Bet irgi vaikam linksmiausiai kai pamokėlės gale valgo.Tik seniau suvalgydavo kėkvienas tik po 1/4 obuolio dabar jau kėkvienas po vieną arba po vieną bananą. Na šiaip labai thumbup.gif thumbup.gif ta mokyklėlė.Emilė iš ten krūvas dainelių žino,tai kai jai būna nuobodu i parka važiuojant sėdėt vežime paimam ir pradedam dainuoti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ir brolis jos tyliai padainavus nuo tų dainų užmiega rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,
Mano dukrytei 2 metukai ir mes norime lankyti šią mokyklėlę, todėl mane domina info kas lanko Yamaha mokyklos pamokėles Pašilaičiuose Žemynos pagrindinėje mokykloje arba l/d "Žiedas". Kokiom dienom ir val. vyksta užsiėmimai? Kaip vadovai? Nuo kada prasideda užsiėmimai? Labai dėkui už info iš anksto.
Atsakyti
ir mus domina mokyklele, galvojam pradeti lankyti, jei patiks, gal kokiu atsipiepimu turit apie darzelyje ziedas esancia mokyklele Pasilaiciuose ax.gif
Atsakyti
Kazkodel tema apie mokykleles, o kalba eina tik apie yamaha? Kitokiu nebandet?
Papildyta:
Ups, labai visu atsiprasau, sumaisiau forumus:)
Atsakyti
mums jau paskambino mokytoja is staneviciaus mokyklos fabijoniskes, ar dar kas eis, o gal jau pazistat mokytoja, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 09 03, 12:52)
ir mus domina mokyklele, galvojam pradeti lankyti, jei patiks, gal kokiu atsipiepimu turit apie darzelyje ziedas esancia mokyklele Pasilaiciuose ax.gif

Pasiskambinau vadovei, kuri veda pamokėles l/d "Žiedas" - pirma (parodomoji) pamokėlė rugsėjo 5 d. 18.45 val. (vyks apie 20-30 min.). Smulkesnė info pamokėlės metu.
Atsakyti
supermamos, gal kas turit kokiu ziniu is Linos del pamokeliu?
Atsakyti
Mokyklėlę lankiau su dukryte - programą "Robis". Ir man, ir jai patiko. Buvo, tiesa, vieną karta nemalonus akibrokštas - kai atvažiavome į pamoką, o radome raštelį, kad pamokos nebus (buvome neseniai pradėjusios lankyti ir vadovė nepasivargino mums paskambinti).
Neturiu jokio supratimo apie vyresnių vaikučių programas, bet bent jau "Robis" tikrai naudinga mažyliams. Jiems tiesiog SMAGU. Užsiėmimų metu lavinamas ne tik ritmikos pojūtis, dainuojamos dainelės, bet ir atliekama pratimukų smulkiosios motorikos lavinimui. Siūlau nežiūrėti į šiuos užsiėmimus kaip į pirmąją "būsimo muzikanto" mokymo pakopą, o kaip tiesiog kūdikiui visapusiškai naudingą užsiėmimą.
Užsiregistravau į su sūneliu ir tikimės vėl sėkmingai lankyti. Šiandien paskambino vadovė ir rytoj eisime į demo pamoką.

Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 09 04, 22:04)
Mokyklėlę lankiau su dukryte - programą "Robis". Ir man, ir jai patiko. Buvo, tiesa, vieną karta nemalonus akibrokštas - kai atvažiavome į pamoką, o radome raštelį, kad pamokos nebus (buvome neseniai pradėjusios lankyti ir vadovė nepasivargino mums paskambinti).
Neturiu jokio supratimo apie vyresnių vaikučių programas, bet bent jau "Robis" tikrai naudinga mažyliams. Jiems tiesiog SMAGU. Užsiėmimų metu lavinamas ne tik ritmikos pojūtis, dainuojamos dainelės, bet ir atliekama pratimukų smulkiosios motorikos lavinimui. Siūlau nežiūrėti į šiuos užsiėmimus kaip į pirmąją "būsimo muzikanto" mokymo pakopą, o kaip tiesiog kūdikiui visapusiškai naudingą užsiėmimą.
Užsiregistravau į su sūneliu ir tikimės vėl sėkmingai lankyti. Šiandien paskambino vadovė ir rytoj eisime į demo pamoką.

smagu girdeti kad geri atsiliepimai thumbup.gif ir mes ryt einam i demo pamoka, manau ir mums patiks ir bandysim lankyti paciu maziausiu pamokeles thumbup.gif
Atsakyti