Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 26, 15:14)
ir mes pradejome lankyti nuo rugsejo bigsmile.gif man labai didelio ispudzio nesudare,bet maziukui patiko thumbup.gif duodasi sau kaip reiklas lotuliukas.gif tai zadam palankyti, bet pvz vyresniu as ten nevesciau, yra tikrai geresniu mokykleleiu, pvz kaip telebimbam, laukiu nesulaukiu kol mazius paaugs tada ten keliausime thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Lankom Yamaha (Pašilaičiuose) ir Strazdanėles. Tai man labiau patinka Strazdanėlėse.
O mergina maniškė labai svaigsta nuo muzikos, dainelių ir šokių (diskus vieną po kito keičia ir šoka, ką per pamokas išmoksta), tai palankysim, o vėliau bus matyt mirksiukas.gif .

Atsakyti
Mes taip pat lankom ir taip pat lankyt pradejom nuo rugsejo 4u.gif Mazei ten visai patinka,po to dar grizus namo bando kazka dainuot biggrin.gif Siaip dar svarstau gal ir Strazdaneles pradet lankyt,kazkaip pasiskaitynejau tai visai sudomino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 26 rugsėjo 2007 - 14:47
jei kam nereikinga knygele, mazyliai ir muzika, mielai perpirktume
Atsakyti
QUOTE(Liudocka @ 2007 09 15, 13:25)
Dėl apmokėjimo - man jis irgi nelabai patinka. Tačiau per metus jis tikrai davė naudos. Anksčiau būdavo taip - ai šiandien tingiu ir nevesiu vaiko. Mes, tvarkingai lankantys, dažnai būdavome vieni pamokėlėje. O įvedus tokią sistemą tėveliai žūt būt stengiasi atvesti savo vaikelius, kad tik nereikėtų veltui mokėti.
Žinoma visada lieka ligos atvejai. Tai piktina, nes nenorėdama prarasti pinigų turiu vesti sergantį vaiką (turiu omeny kosintį, čiaudantį - su temperatūra tikrai nevesi wink.gif ), kuris gali užkrėsti kitus. Bandžiau tai sakyti, netgi rašiau atsiliepimus Yamahos mokyklai, tačiau gavau tik vieną atsakymą - mes nepakėlėme mokesčio, kad jūs galėtumėte kartais praleisti pamoką. Manęs tai netenkina, tačiau taip yra daugelyje vietų. O gaila.

Na kas liecia mokescius,tai siais metais mokestis pakilo(pabrango).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 26 rugsėjo 2007 - 14:52
Mes šiandien buvom ketvirtą kartą. Gražu žiūrėti į išpūstas nuo susidomėjimo vaikų akis smile.gif Šiandien gavom knygelę ir diską, tai klausom.
Atsakyti
Man nepatiko mokyklelej. O be to, mano maze per aktyvi. Nenusededavo vietoj. O ir kiek pastebejau, tai zaisliuku ten neplauna. O mazi vaikai gi viska i burna dedasi.
Papildyta:
Aisku cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 10 04, 10:38)
Man nepatiko mokyklelej. O be to, mano maze per aktyvi. Nenusededavo vietoj. O ir kiek pastebejau, tai zaisliuku ten neplauna. O mazi vaikai gi viska i burna dedasi.
Papildyta:

na, mes lankem Kaune, tai zaislus tikrai paludavo pries pamokele, nes budavo kai kurie dregni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 10 04, 09:38)
Papildyta:

Bet kokia mokykla- pirmiausia yra mokytojas. Jeigu dirba mylintis savo darbą mokytojas, prie jo vaikai lipte limpa. Mums pasisekė- dukra vėl laukia nesulaukia pirmadienio...
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 10 04, 10:38)
Papildyta:

O iš ko sprendžiat, kad žaisliukai neplauti? Mums kiek duoda, tai visi būna idealiai švarūs, tai neturiu pagrindo abejoti jų švara.

Mano mažius irgi labai aktyvus, bet aš iš jo ir nereikalauju sėdėti ant kelių. Kiti gali išsėdėti ir ploti, tie ir sėdi-ploja, o mūsiškis tuo metu peša Robį, eina, ropoja ir daro ką nori. aišku, bandau padaryti kiek įmanoma daugiau judesiukų, bet ne per prievartą. manau nesvarbu, kaip dalyvauja pamokėlėj, svarbu, kad jam smagu. o smagu tai tikrai. sirgom, ir pora savaičių nebuvom pamokėlėse dabar, tai kai atėjom, beveik visą pamokėlę neatstojo nuo mokytojos ir Robio, tai manau tikrai parodo, kaip jis jų pasiilgo...

Atsakyti
Ir mes laaabai noretumem lankyti pamokeles, bet kazkodel netoli namu esancioje mokykloje pamokeles vyksta, bet nera ten Robio programos cray.gif
Bandem nueiti i toliau esancia bustine...vienas vargas, be automobilio niekaip schmoll.gif
Taigi tenka atideti geresniems laikams, gal nores sedet vezime, nes dabar tai gulet niekaip nepaguldysi, o sedet dar nesedi. Nest man per sunku g.gif

Beje, zaisliukai man pasirode tikrai svarus g.gif Dar slapius padave
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 10 04, 09:38)
O ir kiek pastebejau, tai zaisliuku ten neplauna. O mazi vaikai gi viska i burna dedasi.

Mums mokytoja iškart pasakė - nebijokit, visus žaisliukus nuploviau. Aišku, "apsikeičia" vaikiukai mikrobais, nes visi žaislai pamokos metu būna sumesti į vidurį, vaikiukai griebia tai vieną, tai kitą. Bet, manau, čia jau nuo to neapsaugosi. Todėl svarbu nevesti į užsiėmimus sergančių vaikučių.
Atsakyti
Ar turi jie puslapi internete. As nerandu. Butu idomu suzinoti kokiuose Vilniaus rajonuose jie yra. Gal kas koki telefona turi?
Atsakyti