Sveikos mamos,
Su viskuom sutinku ir palaikau
cnopka ir
linissima.
Mes lankome Yamahos mokyklele jau 2 menesius.

Mums is tiesu labai patinka. Kadangi nemoku dainuoti ir pasakoti ka nors is "kepures", tai mokyklele mums pats tas. Pradejome ja lankyti nuo 5 mėn. Is pradziu sekesi labai gerai - istverdavo visas pamokeles, nei verkdavo, nei zyzdavo, idemiai klausydavosi ir sypsodavosi, ka as ten bedaryciau - ar dainuociau, ar sokciau ir pan. O dabar jau ir visko buna, bet mes nenusimenam. Kad nauda yra tiek mamai, tiek kudikiui, tai cia faktas. Kiek kartu mane yra isgelbejusios daineles nuo visokiu nesekmiu, t.y. kai nenori vakare eiti miegoti, kai jau niekas jam nebeitinka - nei zaislai, nei tevelis, nei mamyte ir pan. Ne karta esu nuraminusi verkianti kudiki

su ritmingu sokimu. O kudikiui - tai muzikine patirtis. Vis delto yra viskas neveltui apgalvota: melodijos, grazus eilerastukai ir t.t. Man lyg tai to vieno karto ir neuztektu, noretusi daugiau. Bet zadu isigyti CD ir Robio knygele tai gal ir pakaks, nes namuose galesiu su juo uzsiimti ir daugiau, nes visu zodziu neatsimenu. Dar vienas geras dalykas yra tas, kad tavo vaikas jau liejasi i kolektyva, mato kitus vaikucius, juos kopijuoja, tyrineja. Manau, jei nuosekliai ir toliau lankysim mokyklele ir del darzelio turetu buti maziau vargo.
Tik pas mus Siauliuose dar yra nenusistovejes kolektyvas, didele kaita. Mes jau veteranai, esam praleide tik 1 uzsiemima del slogos. Robio programa pas mus pradejo veikti tik nuo siu metu rugsejo menesio. Gal toks metas, kad daugiau vaikuciu serga, gal kam ir nepatiko, juk pradzia ne visuomet stulbinanti tiek mamytems, tiek mokytojai. Reikia idirbio. Tai tiek.