QUOTE(Vilniete10 @ 2008 08 26, 17:41)
tiesa pasakius lankom, manajai labai patinka, komunikuoja su kitais vaikais, ciauska megdzioja, bet daba kai pagalvoju
ka ismoko per pamokeles-tai nieko..nes daineles sudetingos, dainuoja mokytoja labai aukstu balsu, man sudetinga istempti tokiu balsu,
o knygeles as nepirkau, nes is natu dainuot nemoku. taigi, pamokeles daugiau atrakcija mano manymu, isejimas is namu.
Na, nereikia nuvertinti taip vaiko

Neįsivaizduoju vaiko, kuris būtų lankęs pamokėles bent kelis mėnesius ir nieko iš to negavęs

Aišku, kiekvienas vaikas individualus, bet visgi. Maniškė, manau, tikrai ne be muzikos įtakos labai anksti, dar gerokai prieš pusantrus metus pradėjo kalbėti. Visą vasarą pati dainuoja Robio daineles, kiek jai išeina, prašo įjungti vieną arba kitą, prisimena, ką kokia dainelei skambant reikia daryti ir laukia, kada vėl eisim. Bet ir kol visai dar mažytė buvo, suskambus kokiai dainelei, parodydavo gestu, ženklu, kad pažįsta, kokia daina, pvz., jei apie dantuką, tai ir kišdavo ranką iškart į burną rodydama dantukus

, jei apie rankytes, plodavo ir t.t. O knygelėje ne tik natos, bet ir žodžiai, bent jau man asmeniškai prireikė laiko, kol išmokau visas daineles

Beje, ne visas mokykloje ir padainavome

Taigi sutinku, kad pamokėlės yra ir atrakcija, bet kartu tai ir nauda tiek mamai, tiek vaikui, ryšiui tarp jų, vystymuisi ir pan. Beje, jeigu jūs namie pati vaikui nedainuodavote, tai gal vieno karto per savaitę, kai eidavot į mokyklėlę ir mažoka...
QUOTE(VilmaS @ 2008 08 31, 20:10)
Mes islankem visas Ruoniuko pamokeles. Pritariu, kad daineles suderingos, taciau tikrai labai linksmos ir ivairios. Mamos jeigu nenori - gali ir nedainuoti, taciau man paciai buvo labai smagu.
Sunui - manau vis tiek, nes nes vis viena jis dar per mazas...
tai labiau uzsiemimas mamoms:)
Taciau tikrai rekomenduoju.
Symet eisim vel, tik jau i didesniuju grupe.
Na kodėl jūs taip galvojat

Juk ne veltui ta programa orientuota į pačius mažiausius. O muzikinio lavinimo poveikis visai harmoningai vaiko raidai jau seniai įrodytas, tai kas, kad viskas vyksta kaip žaidimas.
Papildyta:
QUOTE(Tatli @ 2008 04 24, 13:37)
O mum nepatiko mes nuejom 1m o mano vaikas labai judrus ir jam viska reikia paciupineti paziureti,tai nuejus i mokyklele senamiesti vos issidejome ta pamokele,nes gana nuobodu buvo tik 3 vaikai kurie nevaiksciuojo ir sedejo prilipe prie mamu o aukle dainavo tokios kaip lopsines

Va gal mokyklele ir gera aisku visiem neitiksi bet jei vaikas nors ciut ciut judresnis tai ten tikrai nera ka daryti
Viskas priklauso nuo mokytojos. Mūsų mokytoja visų, ir pačių judriausių vaikų dėmesį moka taip prikaustyt, kad tik akis išpūtę klausosi.