Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

O tai dar visai (sakyciau) padori kaina ruoniuko kursui smile.gif tiesa, mes gavom laiskuti, kad Rugpjucio menesio paskutinemis dienomis susisieks su mumis muzikos mokytoja del tikslesnio parodomosios pamokeles laiko smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš taip pat jungiuosi prie tų, kurios ruošiasi lankyti ruoniuko programą. Vakar išsiunčiau užklausimą ir labai labai tikiuosi gauti teigiamą atsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2008 08 24, 19:44)
75lt. čia aštuonkojo grupėj,o ruoniuko grupėj mažiau,ar 60,ar 65lt.,nebeatsimenu g.gif

nuo rugsejo pabrangs, ruonio taip pat 75lt.
Papildyta:
QUOTE(gile:) @ 2008 08 20, 16:02)
Sveikos,

Mes planuojame taip pat pradeti lankyti mokyklele smile.gif Baltupiuose... Gal yra mamyciu kurios ten lankesi su mazyliais? gal gali pasidalinti pirmais patyrimais smile.gif ?

tiesa pasakius lankom, manajai labai patinka, komunikuoja su kitais vaikais, ciauska megdzioja, bet daba kai pagalvoju ka ismoko per pamokeles-tai nieko..nes daineles sudetingos, dainuoja mokytoja labai aukstu balsu, man sudetinga istempti tokiu balsu, o knygeles as nepirkau, nes is natu dainuot nemoku. taigi, pamokeles daugiau atrakcija mano manymu, isejimas is namu.
Atsakyti
Sveikos gyvos
Va, užsiregistravau Šnipiškių Yamaha mokyklėlėje ir gavau atsakymą, kad renkama grupė. Klausimas.. kaip neseniai gimdžiusios ir vis dar normalios atminties neatgaunančios: koks yra bendras yamaha mokyklėlių elektroninis adresas? Pati užsiregistravau.. o draugei negaliu adreso duoti - pamiršau ir koks, ir kur jį radau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 28, 13:54)
Sveikos gyvos
Va, užsiregistravau Šnipiškių Yamaha mokyklėlėje ir gavau atsakymą, kad renkama grupė. Klausimas.. kaip neseniai gimdžiusios ir vis dar normalios atminties neatgaunančios: koks yra bendras yamaha mokyklėlių elektroninis adresas? Pati užsiregistravau.. o draugei negaliu adreso duoti - pamiršau ir koks, ir kur jį radau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

www.muzikosmokykla.lt
Atsakyti
Darling, labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 28 rugpjūčio 2008 - 13:54
Mes islankem visas Ruoniuko pamokeles. Pritariu, kad daineles suderingos, taciau tikrai labai linksmos ir ivairios. Mamos jeigu nenori - gali ir nedainuoti, taciau man paciai buvo labai smagu. Sunui - manau vis tiek, nes nes vis viena jis dar per mazas... smile.gif tai labiau uzsiemimas mamoms:)
Taciau tikrai rekomenduoju.
Symet eisim vel, tik jau i didesniuju grupe.
Atsakyti

Gavom jau pakvietima i pirma pamoka, tat rugsejo 1 d. einam i parodomaja Robio pamokele smile.gif (Balupiai 16.30)
Atsakyti
QUOTE(Vilniete10 @ 2008 08 26, 17:41)

tiesa pasakius lankom, manajai labai patinka, komunikuoja su kitais vaikais, ciauska megdzioja, bet daba kai pagalvoju ka ismoko per pamokeles-tai nieko..nes daineles sudetingos, dainuoja mokytoja labai aukstu balsu, man sudetinga istempti tokiu balsu, o knygeles as nepirkau, nes is natu dainuot nemoku. taigi, pamokeles daugiau atrakcija mano manymu, isejimas is namu.

Na, nereikia nuvertinti taip vaiko mirksiukas.gif Neįsivaizduoju vaiko, kuris būtų lankęs pamokėles bent kelis mėnesius ir nieko iš to negavęs schmoll.gif Aišku, kiekvienas vaikas individualus, bet visgi. Maniškė, manau, tikrai ne be muzikos įtakos labai anksti, dar gerokai prieš pusantrus metus pradėjo kalbėti. Visą vasarą pati dainuoja Robio daineles, kiek jai išeina, prašo įjungti vieną arba kitą, prisimena, ką kokia dainelei skambant reikia daryti ir laukia, kada vėl eisim. Bet ir kol visai dar mažytė buvo, suskambus kokiai dainelei, parodydavo gestu, ženklu, kad pažįsta, kokia daina, pvz., jei apie dantuką, tai ir kišdavo ranką iškart į burną rodydama dantukus biggrin.gif , jei apie rankytes, plodavo ir t.t. O knygelėje ne tik natos, bet ir žodžiai, bent jau man asmeniškai prireikė laiko, kol išmokau visas daineles blush2.gif Beje, ne visas mokykloje ir padainavome unsure.gif Taigi sutinku, kad pamokėlės yra ir atrakcija, bet kartu tai ir nauda tiek mamai, tiek vaikui, ryšiui tarp jų, vystymuisi ir pan. Beje, jeigu jūs namie pati vaikui nedainuodavote, tai gal vieno karto per savaitę, kai eidavot į mokyklėlę ir mažoka...

QUOTE(VilmaS @ 2008 08 31, 20:10)
Mes islankem visas Ruoniuko pamokeles. Pritariu, kad daineles suderingos, taciau tikrai labai linksmos ir ivairios. Mamos jeigu nenori - gali ir nedainuoti, taciau man paciai buvo labai smagu. Sunui - manau vis tiek, nes  nes vis viena jis dar per mazas... smile.gif tai labiau uzsiemimas mamoms:)
Taciau tikrai rekomenduoju.
Symet eisim vel, tik jau i didesniuju grupe.

Na kodėl jūs taip galvojat doh.gif biggrin.gif Juk ne veltui ta programa orientuota į pačius mažiausius. O muzikinio lavinimo poveikis visai harmoningai vaiko raidai jau seniai įrodytas, tai kas, kad viskas vyksta kaip žaidimas.

Papildyta:
QUOTE(Tatli @ 2008 04 24, 13:37)
O mum nepatiko mes nuejom 1m o mano vaikas labai judrus ir jam viska reikia paciupineti paziureti,tai nuejus i mokyklele senamiesti vos issidejome ta pamokele,nes gana nuobodu buvo tik 3 vaikai kurie nevaiksciuojo ir sedejo prilipe prie mamu o aukle dainavo tokios kaip lopsines g.gif Va gal mokyklele ir gera aisku visiem neitiksi bet jei vaikas nors ciut ciut judresnis tai ten tikrai nera ka daryti ax.gif

Viskas priklauso nuo mokytojos. Mūsų mokytoja visų, ir pačių judriausių vaikų dėmesį moka taip prikaustyt, kad tik akis išpūtę klausosi.
Atsakyti
O ar yra keturmeciu grupes?
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 09 04, 10:34)
O ar yra keturmeciu grupes?

Yra.. smile.gif
Atsakyti
ax.gif Cia info apie populiariausius nujauciu Vilniaus būrelius pateikta.
http://vilniaus.dien...burelius-120589 .
tik va nuotraukos tai kazkodel atskirai blink.gif
http://vilniaus.dien...u-i-burelius-34 .
Atsakyti